Πραγματοποιήθηκε, στο κτίριο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, διανομή τροφίμων σε άτομα και οικογένειες που έχουν καταγραφεί στο αρχείο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, 300 δέματα με τρόφιμα, προερχόμενα από κοινωνικές συλλογικές δράσεις που πραγματοποιήθηκαν την περίοδο των εορτών και από τις προσφορές ιδιωτών, διανεμήθηκαν σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν πρόσκαιρες ή μονιμότερες οικονομικές δυσκολίες στην αντιμετώπιση της καθημερινότητας τους, μονογονεϊκές οικογένειες, πολύτεκνες, οικογένειες με άνεργα μέλη τους ή με μέλη που αντιμετωπίζουν πρόσκαιρα ή μονιμότερα προβλήματα υγείας, πολυπροβληματικές οικογένειες, μοναχικά άτομα με προβλήματα υγείας, υποστεγαζόμενους, κλπ.

Η δράση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τους επαγγελματίες και εθελοντές της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Τμήματος Θεσσαλονίκης. Τη διανομή στήριξαν 25 εθελοντές της Κοινωνικής Υπηρεσίας και 5 εθελοντές Σαμαρείτες-Διασώστες.

Ο Ε.Ε.Σ. εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τους δωρητές και τους εθελοντές του, που στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια το ανθρωπιστικό του έργο.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Νέο τεστ ούρων ανιχνεύει τον καρκίνο της κεφαλής και του τραχήλου
Πασχαλινό Bazaar της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Alzheimer
H σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικού Management