Στις 9-11 Μαρτίου 2018, θα πραγματοποιηθεί το 5ο ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΥΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΗΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ, στο Ξενοδοχείο MAKEDONIA PALACE.

Το Συνέδριο διοργανώνεται από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΡΕΥΝΗΣ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ σε συνεργασία με το ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΟ-ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ» και είναι υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας.

Η εκδήλωση αυτή είναι ένας Επιστημονικός θεσμός, στο Γνωστικό αντικείμενο της Ουρογεννητικής Ογκολογίας, στον ευρύτερο χώρο της Βορείου Ελλάδος, με συμμετοχές όμως από σημαντικά Επιστημονικά Κέντρα από όλη την Ελλάδα.
Συμμετέχουν Επιστήμονες από το χώρο της ειδικότητας της Ουρολογίας, της Κλινικής και, Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας, καθώς και βασικών ερευνητικών για τον καρκίνο Επιστημών, από την Ελλάδα και την Ευρώπη.
Θα συζητηθούν όλα τα νεώτερα δεδομένα για τους όγκους του Ουροποιητικού συστήματος, καθώς και εφαρμογές νεώτερων φαρμάκων και τεχνολογιών αιχμής, σε μοριακό επίπεδο που αφορούν την πρώιμη διάγνωση και στοχευμένη θεραπεία.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο