Ο διεθνής ιατρικός όμιλος Metabolomic Medicine® διοργανώνει για 2η συνεχή χρονιά ενημερωτική ημερίδα με θέμα τα αίτια, την πρόληψη και αντιμετώπιση των αυτοάνοσων νοσημάτων. Η ημερίδα περιλαμβάνει πρόσφατες επιστημονικές ενημερώσεις για τη σύγχρονη πανδημία των αυτοάνοσων νοσημάτων.

Ομιλητές είναι ο Dr. Δημήτρης Τσουκαλάς, ερευνητές, γιατροί και μέλη της επιστημονικής ομάδας του ομίλου. Την έναρξη της ημερίδας θα προλογίσει ο Ακαδημαϊκός, καθ. κ. Αριστείδης Τσατσάκης, καθηγητής τοξικολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Κρήτης.

Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση για την επίδραση του τρόπου ζωής, της διατροφής και των σύγχρονων εργαλείων της εξατομικευμένης ιατρικής στην πρόληψη και αντιμετώπιση των ασθενειών.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν τα ερωτήματα τους και να ενημερωθούν για τις πρωτοποριακές ιατρικές εξετάσεις που διενεργούνται στις κλινικές του ομίλου καθώς και μεθόδους πρόληψης και αντιμετώπισης. Διεξάγεται στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, στις 8 Μαΐου 2018, 17.30- 20.30.

Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος με προτεραιότητα στους ασθενείς του ομίλου.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο 210 3611054.

Επιπλέον Πληροφορίες

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Θα κινηθεί νομικά ο Γ. Καλλιάνος για τον θάνατο του πατέρα του - Επιρρίπτει ευθύνες σε γιατρούς
ECDC: Κρούσματα λιστερίωσης απο καπνιστό σολομό σε τρεις χώρες
Οπιοειδή στην εγκυμοσύνη: Καμία σύνδεση με ψυχιατρικές επιπτώσεις στα παιδιά [μελέτη]