Το 1/5 των αναπηριών παγκοσμίως οφείλεται σε ρευματικά και μυοσκελετικά νοσήματα. Στην Ευρώπη μόνο, 44 εκατομμύρια εργαζομένων έχουν να αντιμετωπίσουν το θέμα της εργασίας και των ρευματικών παθήσεων. Το 60% των μόνιμων απουσιών από την εργασία οφείλεται σε αυτές.

Η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. στοχεύει στην επίτευξη της επανεκπαίδευσης και κατάρτισης των ατόμων με ρευματικά νοσήματα, όταν πρέπει να αλλάξουν το είδος της εργασίας τους λόγω του νοσήματός τους, αλλά και σε άτομα κυρίως άνεργα που νοσούν  να δώσει την ευκαιρία να ενταχθούν στην αγορά εργασίας.

Στο πλαίσιο  αυτό η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. σε συνεργασία με το Κέντρο Επιχειρηματικότητας Ανάπτυξης και Καινοτομίας και την Joint Group ΚοινΣεπ  πρόκειται να εκπαιδεύσει τα πρώτα 20 άτομα στις τεχνολογίες των Social Media and Digital Marketing εντελώς δωρεάν, με σκοπό να αποκτήσουν ένα ακόμα εφόδιο που θα τους κάνει ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας.

Πιο συγκεκριμένα, 20 άτομα θα εκπαιδευτούν σε βασικές δεξιότητες που αφορούν τα παρακάτω:

Digital Marketing and branding

Digital Strategy and Planning

Social Media advertising

Email and Mobile Marketing

Digital Selling Skills

SEM

Τα μαθήματα έχουν διάρκεια 3 συνεχόμενων ημερών και θα ξεκινήσουν την  Πέμπτη 17 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν Σάββατο 19 Μαΐου. Τα μαθήματα  την Πέμπτη και την Παρασκευή θα διαρκέσουν από τις 17:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο από τις  10:00 έως τις 14:00.

Για κρατήσεις θέσεων παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την γραμματεία της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. στο τηλ. 210 8847268.

Τα μαθήματα απευθύνονται  αποκλειστικά στα μέλη της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α..

Ειδήσεις υγείας σήμερα
ΠΟΥ: Εντοπίστηκε ιός γρίπης των πτηνών σε αγελαδινό γάλα
Δεκάδες μεταλλάξεις του ιού της Covid σε άντρα που νοσούσε από κορωνοϊό για 1,5 χρόνο
Επίσκεψη Γεωργιάδη σε υγειονομικές μονάδες σε Κοζάνη και Φλώρινα