Το συνέδριο  “ΝΟΣOΚΟΜΕΙΟ-ΦΑΡΜΑΚΟ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: Προτάσεις και λύσεις για αποτελεσματική περίθαλψη”, διοργανώνεται για τρίτη χρονιά από το Health Daily και την Boussias Communications με την συνεργασία της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (Π.Ε.Φ), στο ξενοδοχείο Divani Caravel την Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018.

Το συνέδριο για το Νοσοκομείο, το Νοσοκομειακό Φάρμακο και τον Εξοπλισμό, αποτελεί ένα βήμα διαλόγου μεταξύ όλων των εμπλεκομένων στον χώρο του συστήματος υγείας, μέσα από το οποίο μπορούν να προκύψουν συμπεράσματα αξιοποιήσιμα από τα κέντρα λήψης αποφάσεων, προς όφελος της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας. 

Το φλέγον και παράλληλα πολυσύνθετο ζήτημα της παροχής ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στα νοσοκομεία, αλλά και σημαντικά θέματα που αφορούν το νοσοκομειακό φάρμακο, θα θέσει σε δημόσιο διάλογο η ατζέντα του φετινού συνεδρίου, έχοντας πάντα ως επίκεντρο την εξεύρεση λύσεων, προτάσεων και την ανάλυση των προκλήσεων για μια αποτελεσματικότερη περίθαλψη. Επίσης, φέτος θα παρουσιαστεί ο τρόπος διαχείρισης του Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού στα Νοσοκομεία ο οποίος βρίσκεται σε μια μεταβατική φάση όπου νέα δεδομένα έρχονται να καλύψουν κενά και αστοχίες του παρελθόντος.

Οι Θεματικές ενότητες του Συνεδρίου

  • Οικονομικά και Λειτουργικά Θέματα Νοσοκομείων
  • Νοσοκομειακό Φάρμακο
  • Ιατροτεχνολογικός Εξοπλισμός
  • Καινοτόμες Δράσεις και Καλές Πρακτικές στο Χώρο των Νοσοκομείων


Το συνέδριο θα παρακολουθήσουν στελέχη Θεσμικών Φορέων (Υπ. Υγείας, ΕΟΠΥΥ, ΕΟΦ) της Φαρμακοβιομηχανίας, Stakeholders Υγείας, Γιατροί, Ασθενείς, πάροχοι υγείας (διαγνωστικά κέντρα, νοσοκομεία κλπ), εταιρείες Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού,  καθώς και εταιρείες Ιατρικής Πληροφορικής .

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του συνεδρίου www.hospitalmedicine.gr  

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
ΠΟΥ: Εντοπίστηκε ιός γρίπης των πτηνών σε αγελαδινό γάλα
Δεκάδες μεταλλάξεις του ιού της Covid σε άντρα που νοσούσε από κορωνοϊό για 1,5 χρόνο
Επίσκεψη Γεωργιάδη σε υγειονομικές μονάδες σε Κοζάνη και Φλώρινα