Το Ινστιτούτο Prolepsis διοργανώνει ευρωπαϊκό Συμπόσιο με θέμα «Επικοινωνία της Υγείας: Εκπαίδευση, προκλήσεις και δυνατότητες για τον Επαγγελματία Υγείας», την Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 και ώρα 9.30 π.μ. στο Κεντρικό Κτήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 30, Αμφιθέατρο «Άλκης Αργυριάδης»), στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Health Communication Training for Health Professionals, H-Com.

Το πρόγραμμα H-Com συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+ της Ε.Ε. Το Ινστιτούτο Prolepsis, με Επιστημονική Υπεύθυνο την κα Αθηνά Λινού, Καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και Πρόεδρο του Ινστιτούτου Prolepsis, συμμετέχει από
την Ελλάδα ως εταίρος του προγράμματος. Στο H-Com συμμετέχουν πέντε ακόμη οργανισμοί από τη Γερμανία, την Ισπανία, την Πολωνία και την Κύπρο. Για\ περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: h-com.eu.

Στο Συμπόσιο θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του προγράμματος αναφορικά με την ανάπτυξη και την ενίσχυση των δεξιοτήτων επικοινωνίας των επαγγελματιών υγείας. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν εξειδικευμένοι επιστήμονες από την
Ελλάδα και την Ευρώπη, εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών και του ακαδημαϊκού χώρου, καθώς και επαγγελματίες υγείας.
Μπορείτε να δείτε το προκαταρκτικό πρόγραμμα του Συμποσίου εδώ.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής στον σύνδεσμο.

Το Συμπόσιο θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα. Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο