Είσοδος Μελών
Προβολή

ΑρχικήΕιδήσεις - Νέα

Υγεία & Business

Πιο πρόσφατα

ΠΕΙΚ: Συμφωνεί με τις προσπάθειες εξορθολογισμού των δαπανώνΠΕΙΚ: Συμφωνεί με τις προσπάθειες εξορθολογισμού των δαπανών

19 Ιανουαρίου 2017

H Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Κλινικών δηλώνει ότι συμφωνεί απόλυτα με κάθε προσπάθεια της Διοίκησης του ΕΟΠΥΥ για εξορθολογισμο των δαπανών και αναδιανομής των υπαρχόντων περιορισμένων οικονομικών του πόρων με βάση τις πραγματικές ανάγκες των ασθενών.

Η Bayer υπόσχεται επενδύσεις 8 δισ. δολαρίων στις ΗΠΑΗ Bayer υπόσχεται επενδύσεις 8 δισ. δολαρίων στις ΗΠΑ

18 Ιανουαρίου 2017

Η γερμανική εταιρεία δεσμεύεται να επενδύσει σε έρευνα και ανάπτυξη και στη δημιουργία θέσεων εργασίας, μετά από διαπραγματεύσεις με τον Τραμπ.

Οι παράλληλες εισαγωγές κάνουν focus σε 150 φάρμακαΟι παράλληλες εισαγωγές κάνουν focus σε 150 φάρμακα

18 Ιανουαρίου 2017

Οι ελλείψεις σε σκευάσματα ''πρώτης γραμμής'' έχουν φθάσει τους 30 κωδικούς και είναι από τις κατηγορίες των αντιπηκτικών, του καρκίνου του προστάτη, δερματολογικών παθήσεων, ινσουλίνες και ψυχοφάρμακα.

Η Μονάδα Εξωσωματικής του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας πιστοποιήθηκε σύμφωνα με το εξειδικευμένο πρότυπο EN 15224:2012

16 Ιανουαρίου 2017

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, είναι από τις πρώτες Κλινικές στην Ελλάδα που λαμβάνει τη συγκεκριμένη πιστοποίηση η οποία προβλέπεται και από το νομικό πλαίσιο (ΠΔ 10/2016, Υ.Α 6901/2015), για τις Μονάδες Εξωσωματικής.

''Κάρτα υγείας'' λανσάρουν ιδιωτικές κλινικές''Κάρτα υγείας'' λανσάρουν ιδιωτικές κλινικές

13 Ιανουαρίου 2017

Ίσως και μέσα στον Φεβρουάριο ξεκινήσει η προσφορά ''κάρτας υγείας'' από ιδιωτικές κλινικές, μέλη του Συνδέσμου Ιδιωτικών Κλινικών Ελλάδας. Οι όροι, οι στόχοι και οι δυσκολίες του εγχειρήματος.

Προβολή

Αντιμέτωπη με φαρμακευτική ‘φτωχοποίηση’ η χώρα μας

Η δημόσια φαρμακευτική δαπάνη στην Ελλάδα βρίσκεται στο 50 τοις εκατό του ευρωπαϊκού μέσου όρου, με αποτέλεσμα η χώρα μας να αντιμετωπίζει φαρμακευτική ‘φτωχοποίηση’ και ολέθριες διαστάσεις, ... Δείτε το video

Περισσότερα

ΠΕΙΚ: Στοχευμένη πολιτική σε 9 μέτωπαΠΕΙΚ: Στοχευμένη πολιτική σε 9 μέτωπα

13 Ιανουαρίου 2017

Η συνεργασία της με τον ΟΟΣΑ, η καταβολή του ΦΠΑ και το πολύπαθο ‘’σήριαλ’’ του Ιατρικού Τουρισμού είναι μερικά μόνο από τα επείγοντα προς επίλυση θέματα που έθεσε επί τάπητος η ΠΕΙΚ στην πρώτη της γενική συνέλευση.

Πιστοποίηση Ομίλου ΙΑΣΩ με ISO 9001:2015 από την TÜV HELLASΠιστοποίηση Ομίλου ΙΑΣΩ με ISO 9001:2015 από την TÜV HELLAS

12 Ιανουαρίου 2017

Tο νέο πρότυπο δίνει έμφαση στην ποιότητα της φροντίδας που πρέπει να λαμβάνει ο ασθενής και επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών σύμφωνα με τα συστήματα διαχείρισης ποιότητας που ο Όμιλος ΙΑΣΩ αναπτύσσει και εφαρμόζει στο σύνολο των κλινικών του.

Το 25% του μισθού είναι διατακτικές σίτισης!Το 25% του μισθού είναι διατακτικές σίτισης!

12 Ιανουαρίου 2017

Το θέμα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει φθάσει στο υπουργείο Εργασίας, όπου έχουν γίνει καταγγελίες, στις οποίες αναφέρεται ότι πλέον το 20-25% του μισθού είναι κουπόνια σίτισης.

350 εκατ. δολάρια θα πληρώσει η Shire Pharmaceuticals στις αμερικανικές αρχές350 εκατ. δολάρια θα πληρώσει η Shire Pharmaceuticals στις αμερικανικές αρχές

12 Ιανουαρίου 2017

Οι αμερικανικές αρχές εγκαλούν την εταιρεία πως χρησιμοποίησε άτυπες πληρωμές, όπως πολυτελή δείπνα και μίζες, προκειμένου να προωθήσει - μέσω γιατρών και κλινικών - προϊόν της.

Και χασάπης και ιδιοκτήτης μικροβιολογικού εργαστηρίου!Και χασάπης και ιδιοκτήτης μικροβιολογικού εργαστηρίου!

10 Ιανουαρίου 2017

Το 25% των εργαστηρίων που σήμερα λειτουργούν στην Ελλάδα ελέγχεται από μη επιστήμονες, ανέφερε στο Iatronet πυρηνικός ιατρός.

Sanofi και η Boehringer Ingelheim: Ολοκληρώθηκε η στρατηγική συναλλαγή την 1η Ιανουαρίου 2017Sanofi και η Boehringer Ingelheim: Ολοκληρώθηκε η στρατηγική συναλλαγή την 1η Ιανουαρίου 2017

10 Ιανουαρίου 2017

Και οι δύο εταιρείες αναμένεται να ηγηθούν σε δύο διαφορετικούς τομείς της παγκόσμιας φαρμακευτικής αγοράς.

Διευκρινήσεις της Εθνικής Ασφαλιστικής για τις συνεργασίεςΔιευκρινήσεις της Εθνικής Ασφαλιστικής για τις συνεργασίες

9 Ιανουαρίου 2017

Η ασφαλιστική προχώρησε σε κάποιες διευκρινήσεις μετά το ρεπορτάζ του Iatronet ότι προχώρησε σε νέες στρατηγικές συνεργασίες.

Στο ΣτΕ προσέφυγε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ιατρικών Διαγνωστικών ΚέντρωνΣτο ΣτΕ προσέφυγε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ιατρικών Διαγνωστικών Κέντρων

9 Ιανουαρίου 2017

Ο Σύλλογος ζητά την ακύρωση της υπ’ αριθμ. 76492/13.10.2016 Κοινής Υπουργικής Απόφασης ''Κοστολόγηση και ανακοστολόγηση ιατρικών πράξεων''.

Μία ακόμη σύμβαση που ευνοεί τους …μεγάλους!Μία ακόμη σύμβαση που ευνοεί τους …μεγάλους!

5 Ιανουαρίου 2017

'Ορος της σύμβασης που προωθεί ο ΕΟΠΥΥ, όσον αφορά τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα, βάζει ''μπλόκο” σε προϊόντα ελληνικής παραγωγής τα οποία είναι πιο οικονομικά από τα εισαγόμενα,

Εθνική Ασφαλιστική: Σε διαγωνισμό 220.000 συμβόλαια για Πρωτοβάθμια περίθαλψηΕθνική Ασφαλιστική: Σε διαγωνισμό 220.000 συμβόλαια για Πρωτοβάθμια περίθαλψη

4 Ιανουαρίου 2017

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η εταιρεία προχώρησε σε διαγωνισμό για περίπου 110.000 ατομικά συμβόλαια και άλλα τόσα σε αριθμό, σε ομαδικά- εταιρικά.

Κινήσεις ρουά ματ…ετοιμάζει η φαρμακοβιομηχανία!Κινήσεις ρουά ματ…ετοιμάζει η φαρμακοβιομηχανία!

3 Ιανουαρίου 2017

Tο προσεχές διάστημα θα δούμε ''σπάσιμο'' εταιρειών, κινήσεις μερικής αποεπένδυσης, σήματα που θα αλλάξουν χέρια, επαναπροσδιορισμό των όρων κέρδους στα συμβόλαια συνεργασίας κ.α.

Ανανέωση συνεργασίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods με τον Όμιλο ΥΓΕΙΑΑνανέωση συνεργασίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods με τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ

2 Ιανουαρίου 2017

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, τα νοσοκομεία του Ομίλου ΥΓΕΙΑ καλύπτουν τις ανάγκες των αθλητών και των οικογενειών τους, του τεχνικού επιτελείου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας, τόσο στην πρωτοβάθμια όσο και στην δευτεροβάθμια περίθαλψη.

Σε τρεις κωδικούς κλήρωσε η μείωση του Clawback στις ιδιωτικές κλινικέςΣε τρεις κωδικούς κλήρωσε η μείωση του Clawback στις ιδιωτικές κλινικές

30 Δεκεμβρίου 2016

'Ετσι όπως είναι τα οικονομικά δεδομένα της υγείας, η όποια υλοποίηση στόχου δεν μπορεί να επιτευχθεί παρά μόνο με αλχημείες!

H J&J σε συνομιλίες για εξαγορά της ActelionH J&J σε συνομιλίες για εξαγορά της Actelion

29 Δεκεμβρίου 2016

Η δομή της συμφωνίας θα επιτρέψει στην J&J να αποκτήσει την Actelion με μια προσφορά στα 260 δολάρια ανά μετοχή. Πιθανό ένα ντιλ ως το τέλος Ιανουαρίου.

Κορρές: Εξαγόρασε την Calderdale Trading έναντι 120 χιλιάδων ευρώΚορρές: Εξαγόρασε την Calderdale Trading έναντι 120 χιλιάδων ευρώ

23 Δεκεμβρίου 2016

Η εταιρία Calderdale Trading είναι μητρική εταιρία της Backyard Design ΙΚΕ η οποία αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη της Κορρές.

Οργανωτικές αλλαγές στον όμιλο ΣαράντηΟργανωτικές αλλαγές στον όμιλο Σαράντη

22 Δεκεμβρίου 2016

Οι μεταβολές έχουν άμεση ισχύ και θα συμβάλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη και εδραίωση του Ομίλου καθώς και στην εξυπηρέτηση των στρατηγικών του στόχων που συνίστανται στην περαιτέρω ανάπτυξη, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

H Johnson & Johnson ξανά σε διαπραγματεύσεις για αγορά της ActelionH Johnson & Johnson ξανά σε διαπραγματεύσεις για αγορά της Actelion

22 Δεκεμβρίου 2016

Η Sanofi φαίνεται πως έχει αποσυρθεί από τη διαδικασία, καθώς η J&J ανακοίνωσε πως μπήκε σε «αποκλειστικές διαπραγματεύσεις» με την Actelion. Πηγές τοποθετούν την αξία της πιθανής συμφωνίας στα 30 δισ. δολάρια.

Η Coca-Cola αγοράζει μερίδιο 54,5% σε αφρικανική μονάδα από την InBevΗ Coca-Cola αγοράζει μερίδιο 54,5% σε αφρικανική μονάδα από την InBev

21 Δεκεμβρίου 2016

Η εταιρία σκοπεύει να αγοράσει μερίδια της InBev και να τα κρατήσει προσωρινά, μέχρι να μπορέσουν να μεταβιβαστούν σε άλλους εταίρους.

H Sanofi σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την αγορά της ActelionH Sanofi σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την αγορά της Actelion

19 Δεκεμβρίου 2016

Οι εταιρίες συζητούν την πιθανή τιμή των 275 δολ/μετοχή, που θα έδινε στην Actelion αξία 29,6 δισ. Η Sanofi είναι πρόθυμη να σχεδιάσει μια ευνοϊκή συναλλαγή και για τους δύο, αλλά οι διαπραγματεύσεις μπορεί και να καταρρεύσουν.

Αύξηση 8% στις εξαγωγές τροφίμων το 2016 ''βλέπει'' ο ΣΕΒΤΑύξηση 8% στις εξαγωγές τροφίμων το 2016 ''βλέπει'' ο ΣΕΒΤ

16 Δεκεμβρίου 2016

Σε αντίθεση με τη συνολική πορεία των εξαγωγών, το κομμάτι της διατροφής κινείται και φέτος με θετικό πρόσημο 6,9% έως τον Οκτώβριο, ενώ προβλέπεται να κλείσει το 2016 με αύξηση περίπου 8%, σημειώνει ο ΣΕΒΤ.

Heineken και Patron Capital αγοράζουν... μπυραρίεςHeineken και Patron Capital αγοράζουν... μπυραρίες

16 Δεκεμβρίου 2016

Η συναλλαγή εκτιμάται πως θα αυξήσει τα κέρδη της Heineken ήδη από το πρώτο έτος μετά την ολοκλήρωσή της, ενώ θα προσθέσει στις 1.049 μπυραρίες που έχει ήδη υπό τον έλεγχό της η εταιρία στη Βρετανία.

Φαρμακευτική κατηγορείται για αύξηση τιμών 12.000% στη ΒρετανίαΦαρμακευτική κατηγορείται για αύξηση τιμών 12.000% στη Βρετανία

16 Δεκεμβρίου 2016

Η Actavis UK, μονάδα της Allergan, άρχισε να εκμεταλλεύεται τον Απρίλιο του 2008 ένα φάρμακο που μέχρι τότε κόστιζε στο βρετανικό Εθνικό Σύστημα Υγείας 0,70 στερλίνα και οδήγησε αυτό το κόστος στις 88 στερλίνες.

Η Bayer στηρίζει το έργο δύο Ελλήνων επιστημόνωνΗ Bayer στηρίζει το έργο δύο Ελλήνων επιστημόνων

16 Δεκεμβρίου 2016

Λαμβάνοντας την απαραίτητη χρηματοδότηση και υποστήριξη οι δύο Έλληνες ερευνητές έχουν τη δυνατότητα μέσω του προγράμματος να αναπτύξουν τις δικές τους καινοτόμες ιδέες για τη βελτίωση της υγείας και των συνθηκών ζωής του ανθρώπου.

Η σύνθεση της εκτελεστικής επιτροπής του νοσοκομείου ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝΗ σύνθεση της εκτελεστικής επιτροπής του νοσοκομείου ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ

14 Δεκεμβρίου 2016

Καθήκοντα Γενικού Διευθυντή και Διοικητικού Διευθυντή του νοσοκομείου αναλαμβάνει ο κ. Θεμιστοκλής Χαραμής.

Νέα Πρόεδρος στην AstraZeneca Ελλάδας και ΚύπρουΝέα Πρόεδρος στην AstraZeneca Ελλάδας και Κύπρου

12 Δεκεμβρίου 2016

Ταυτόχρονα ενισχύεται η Διοίκηση της Εταιρίας με νέα Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού και Εταιρικής Επικοινωνίας.

European Excellence Award για την εκστρατεία ‘’Μετρήσεις Ζωής’’ της Novartis Hellas από τη Weber ShandwickEuropean Excellence Award για την εκστρατεία ‘’Μετρήσεις Ζωής’’ της Novartis Hellas από τη Weber Shandwick

9 Δεκεμβρίου 2016

Οι ''Μετρήσεις Ζωής;; συγκέντρωσαν εξαιρετικά σχόλια για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητά τους.

Kρι Κρι: Ξεκίνησε νέο επενδυτικό πρόγραμμα 10 εκατ. ευρώKρι Κρι: Ξεκίνησε νέο επενδυτικό πρόγραμμα 10 εκατ. ευρώ

9 Δεκεμβρίου 2016

Οι στρατηγικές επιλογές της εταιρίας για το 2016 εστίασαν στην ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική, στην περαιτέρω ανάπτυξη των εξαγωγών και στο λανσάρισμα νέων καινοτόμων προϊόντων.

Η ASTELLAS Φαρμακευτική διακρίθηκε στα επίπεδα  Επιχειρηματικής Αριστείας – EFQMΗ ASTELLAS Φαρμακευτική διακρίθηκε στα επίπεδα  Επιχειρηματικής Αριστείας – EFQM

8 Δεκεμβρίου 2016

Η εταιρεία διακρίθηκε στο 1ο Επίπεδο Επιχειρηματικής Αριστείας για τη ''Δέσμευση στην Επιχειρηματική Αριστεία – Committed to Excellence 2 Star 2016'' για την προσήλωσή της στην Επιχειρηματική Αριστεία,

To νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΥγείαTo νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Υγεία

8 Δεκεμβρίου 2016

Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εισηγμένης ο Αθ. Παπανικολάου και Αντιπρόεδρος ο Γ. Ευστρατιάδης. Νέο μέλος στην επιτροπή ελέγχου.

Πρόστιμο-ρεκόρ στην Pfizer για υπερκοστολόγηση φαρμάκουΠρόστιμο-ρεκόρ στην Pfizer για υπερκοστολόγηση φαρμάκου

7 Δεκεμβρίου 2016

Η Pfizer φέρεται να έπαιξε ρόλο στην εκτίναξη του κόστους φαρμάκου κατά 2.600%. Η εταιρεία θα ασκήσει έφεση.

Λουξ: Βλέπει αύξηση 5% στις φετινές πωλήσειςΛουξ: Βλέπει αύξηση 5% στις φετινές πωλήσεις

6 Δεκεμβρίου 2016

Συνεργασίες με το εγχώριο λιανεμπόριο και εξαγωγικές βλέψεις σε νέες αγορές έχει η πατρινή εταιρία παραγωγής αναψυκτικών. Η κόντρα με τη Μαρινόπουλος και το «μαξιλάρι» της ασφάλισης πιστώσεων.

Το 2016  θα είναι η 8η συνεχόμενη χρονιά ύφεσης για τον κλάδο των φαρμακαποθηκών  Το 2016  θα είναι η 8η συνεχόμενη χρονιά ύφεσης για τον κλάδο των φαρμακαποθηκών  

6 Δεκεμβρίου 2016

Η μείωση της ύλης που εμπορεύονται οι φαρμακαποθήκες είναι η μεγαλύτερη απειλή για αυτές, ανεφέρει στο Ιatronet ο Θ.Γ. Σκυλακάκης, Φαρμακοποιός και δ/νων σύμβουλος της ΠΡΟΦΑΡΜ Α.Ε., καθώς και Γραμματέας του Πανελλήνιου Συλλόγου Φαρμακαποθηκάριων.

Η MENARINI HELLAS επεκτείνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα με τη δημιουργία νέου τμήματος Consumer HealthCareΗ MENARINI HELLAS επεκτείνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα με τη δημιουργία νέου τμήματος Consumer HealthCare

2 Δεκεμβρίου 2016

Η MENARINI HELLAS εισέρχεται στην αγορά των καταναλωτικών προϊόντων υγείας με νέο, δυναμικό χαρτοφυλάκιο πρωτότυπων και καινοτόμων σκευασμάτων αυτοθεραπείας.

Απολογείται ο Ανδρέας Μαρτίνης για τις… δωρεάν νοσηλείεςΑπολογείται ο Ανδρέας Μαρτίνης για τις… δωρεάν νοσηλείες

30 Νοεμβρίου 2016

Στο Ερρίκος Ντυνάν φέρονται να νοσηλεύτηκαν πάνω από 8.000 άτομα, καταβάλλοντας μειωμένο ή μηδενικό αντίτιμο. Ακόμα και πρώην πρωθυπουργοί στη λίστα.

Salus Index 2016: Διάκριση επιχειρηματικής αριστείας για τη Roche HellasSalus Index 2016: Διάκριση επιχειρηματικής αριστείας για τη Roche Hellas

28 Νοεμβρίου 2016

Η βράβευση έγινε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Active Business Publishing με θέμα Υγεία – Φάρμακο – Ομορφιά, στις 22 Νοεμβρίου.

Σφίγγει ο κλοιός για τις παράλληλες εξαγωγέςΣφίγγει ο κλοιός για τις παράλληλες εξαγωγές

28 Νοεμβρίου 2016

Βιομηχανίες για να προστατευθούν σκληραίνουν την εμπορική τους πολιτική. Βάζουν κατώτατο πλαφόν τα 300 ευρώ.

Συζητούν περιορισμό του clawback που καταβάλλουν οι πάροχοι υγείαςΣυζητούν περιορισμό του clawback που καταβάλλουν οι πάροχοι υγείας

24 Νοεμβρίου 2016

Με…αλχημείες θα προσπαθήσουν οι αρμόδιοι να πείσουν τους θεσμούς ότι τηρούν  τις δεσμεύσεις που έχουν λάβει για τη νέα χρονιά.

Επίσημη λήξη της συνεργασίας Sanofi Pasteur και MSD στον τομέα των εμβολίων την 31η Δεκεμβρίου 2016Επίσημη λήξη της συνεργασίας Sanofi Pasteur και MSD στον τομέα των εμβολίων την 31η Δεκεμβρίου 2016

23 Νοεμβρίου 2016

Οι δύο εταιρείες θα λειτουργούν ανεξάρτητα από την 1η Ιανουαρίου 2017.

Στα 2,9 δισεκατομμύρια ευρώ ο συνολικός τζίρος 59 εμπορικών εταιρειών φαρμάκουΣτα 2,9 δισεκατομμύρια ευρώ ο συνολικός τζίρος 59 εμπορικών εταιρειών φαρμάκου

23 Νοεμβρίου 2016

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα της εν εξελίξει έρευνας της Hellas List, από τα μέχρι στιγμής δημοσιευμένα στοιχεία των 59 εισαγωγικών και εμπορικών επιχειρήσεων φαρμάκων, οι συνολικές υποχρεώσεις τους αυξήθηκαν κατά 9% για να προσεγγίσσουν τα 1,36 δισεκατομμύρια ευρώ.

Υγεία: Αύξηση 47,1% στα EBITDA εννεαμήνου 2016Υγεία: Αύξηση 47,1% στα EBITDA εννεαμήνου 2016

23 Νοεμβρίου 2016

Ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών του Υγεία ανήλθε σε 167,4 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας άνοδο 1,2% σε σχέση με το εννεάμηνο του 2015, ενώ τα EBITDA κατέγραψαν αύξηση 47,1% και ανήθαν στα 21,6 εκατ. ευρώ.

Η Merck ανακοίνωσε τους αποδέκτες της τρίτης ετήσιας ''Επιχορήγησης για την Καινοτομία στην Ογκολογία''Η Merck ανακοίνωσε τους αποδέκτες της τρίτης ετήσιας ''Επιχορήγησης για την Καινοτομία στην Ογκολογία''

21 Νοεμβρίου 2016

Οι νικητές επιλέγονται από διεθνώς αναγνωρισμένους ογκολόγους, από 405 αιτήσεις που αντιπροσωπεύουν 49 χώρες.

H Novartis αγόρασε την αμερικανική φαρμακοβιομηχανία SelexysH Novartis αγόρασε την αμερικανική φαρμακοβιομηχανία Selexys

21 Νοεμβρίου 2016

Η ελβετική φαρμακευτική άσκησε το δικαίωμά της να αγοράσει τη Selexys με έδρα στην Οκλαχόμα, το οποίο απέκτησε το 2012. Η συμφωνία προβλέπει μεταξύ άλλων και προκαταβολή 665 εκατ. δολαρίων.

O Όμιλος ΥΓΕΙΑ τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Ποιότητας 2016O Όμιλος ΥΓΕΙΑ τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Ποιότητας 2016

14 Νοεμβρίου 2016

Στο φετινό μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας Ποιότητας ''Κάνοντας Ουσιαστική την Επιχειρησιακή Διακυβέρνηση'', δόθηκε έμφαση στη διοικητική οργάνωση, τις αξίες, τις διεργασίες και τα σημεία ελέγχου που πρέπει μια εταιρία να διαθέτει.

AstraZeneca: Αύξηση 32% στα καθαρά κέρδη το γ' τρίμηνοAstraZeneca: Αύξηση 32% στα καθαρά κέρδη το γ' τρίμηνο

10 Νοεμβρίου 2016

Η φαρμακοβιομηχανία εμφάνισε κέρδη ύψους ενός δισ. δολαρίων στο τρίμηνο. Τα έσοδά της μειώθηκαν κατά 4% σε 5,7 δισ. δολάρια.

Εμπορική συνεργασία GENESIS Pharma και Incyte για το ponatinibΕμπορική συνεργασία GENESIS Pharma και Incyte για το ponatinib

8 Νοεμβρίου 2016

Βάσει της συμφωνίας, η GENESIS Pharma θα είναι υπεύθυνη για τις πωλήσεις, το marketing, τις ιατρικές υποθέσεις, καθώς και τις κανονιστικές υποθέσεις και την τιμολόγηση και αποζημίωση του ponatinib στην Ελλάδα.

Cola Cola HBC: Πτώση 1,9% στα έσοδα από πωλήσεις το Q3Cola Cola HBC: Πτώση 1,9% στα έσοδα από πωλήσεις το Q3

3 Νοεμβρίου 2016

Ο όγκος πωλήσεων υποχώρησε κατά 1%, το Q3 - Αισιοδοξία για το σύνολο της χρήσης.

Βράβευση της Roche Hellas για την καμπάνια ''forHer''Βράβευση της Roche Hellas για την καμπάνια ''forHer''

3 Νοεμβρίου 2016

Η βράβευση, με το Ασημένιο Βραβείο έγινε στο πλαίσιο των Hellenic Responsible Business Awards 2016.

Pepsico ΗΒΗ: Η μείωση τζίρου έφερε το λουκέτο στα ΟινόφυταPepsico ΗΒΗ: Η μείωση τζίρου έφερε το λουκέτο στα Οινόφυτα

1 Νοεμβρίου 2016

Το κλείσιμο του εργοστασίου στα Οινόφυτα και οι κινήσεις για προστασία των εργαζομένων. Ισχυρή μείωση κύκλου εργασιών το 2015 και αύξηση βραχυπρόθεσμων υποχρεώσεων καταγράφουν τα οικονομικά στοιχεία.

Κλείνει τη μονάδα στα Οινόφυτα η Pepsico-HBΗΚλείνει τη μονάδα στα Οινόφυτα η Pepsico-HBΗ

31 Οκτωβρίου 2016

Σε αλλαγές στην εφοδιαστική αλυσίδα της Pepsico-HBH αποδίδεται από την εταιρία η διακοπή λειτουργίας της μονάδας στα Οινόφυτα.

Colgate-Palmolive: Στα $702 εκατ. υποχώρησαν τα κέρδη το γ' τρίμηνοColgate-Palmolive: Στα $702 εκατ. υποχώρησαν τα κέρδη το γ' τρίμηνο

27 Οκτωβρίου 2016

Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες και η κατάτμηση κάποιων δραστηριοτήτων έπληξαν τα αποτελέσματα της εταιρίας. Στα 702 εκατ. δολάρια μειώθηκαν τα κέρδη, στα 3,87 δισ. δολάρια υποχώρησαν τα έσοδα το τρίτο τρίμηνο.

Coca-Cola: Στο 1,05 δισ. δολάρια υποχώρησαν τα κέρδη τριμήνουCoca-Cola: Στο 1,05 δισ. δολάρια υποχώρησαν τα κέρδη τριμήνου

26 Οκτωβρίου 2016

Τα έσοδα της εταιρίας εμφάνισαν πτώση 6,9% σε 10,63 δισ., ενώ τα κέρδη τριμήνου υποχώρησαν σε 1,05 δισ. δολάρια.

Διάκριση για τα ερευνητικά εργαστήρια της MSDΔιάκριση για τα ερευνητικά εργαστήρια της MSD

26 Οκτωβρίου 2016

Είναι η πρώτη φορά που ερευνητικά εργαστήρια μιας βιοφαρμακευτικής εταιρείας, αλλά και μιας βιομηχανίας εν γένει, λαμβάνουν αυτή την τιμητική διάκριση.

Bayer: Αύξηση 19% στα καθαρά κέρδη το γ' τρίμηνοBayer: Αύξηση 19% στα καθαρά κέρδη το γ' τρίμηνο

26 Οκτωβρίου 2016

Η φαρμακευτική εταιρία εμφάνισε κέρδη ύψους 1,2 δισ. ευρώ στο τρίμηνο, ξεπερνώντας τις προσδοκίες των αναλυτών. Οι πωλήσεις της ενισχύθηκαν κατά 2,3% σε 11,36 δισ. ευρώ.

Merck: Στα 2,18 δισ. δολάρια ενισχύθηκαν τα κέρδη τριμήνουMerck: Στα 2,18 δισ. δολάρια ενισχύθηκαν τα κέρδη τριμήνου

25 Οκτωβρίου 2016

Τα κέρδη ενισχύθηκαν σε 2,18 δισ., ενώ τα κέρδη ανά μετοχή αυξήθηκαν σε 1,07 δολάριο. Οι πωλήσεις ενισχύθηκαν κατά 4,6% σε 10,54 δισ. δολάρια.

Novartis: Αύξηση 7% στα καθαρά κέρδη το γ' τρίμηνοNovartis: Αύξηση 7% στα καθαρά κέρδη το γ' τρίμηνο

25 Οκτωβρίου 2016

Η φαρμακοβιομηχανία εμφάνισε καθαρά κέρδη 1,9 δισ. δολαρίων, ενώ τα έσοδά της υποχώρησαν κατά 1% σε 12,1 δισ. δολάρια.

Σελίδες: Επόμενη
Προβολή

Ακολουθήστε μας

Προβολή
Προβολή

Υπηρεσίες Μελών

Δημοσκόπηση

pets_for_good_human_health
Θεωρείτε πως τα κατοικίδια συμβάλλουν στην καλή υγεία των ανθρώπων;
Δείτε τα αποτελέσματα
Προβολή
© iatronet.gr 1999-2017  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης