ΑρχικήΕιδήσεις - Νέα

Υγεία & Business

Πιο πρόσφατα

Πιστοποίηση Διασφάλισης Ποιότητας και Ασφάλειας Υπηρεσιών Υγείας για την ΑΘΗΝΑΪΚΗ MEDICLINICΠιστοποίηση Διασφάλισης Ποιότητας και Ασφάλειας Υπηρεσιών Υγείας για την ΑΘΗΝΑΪΚΗ MEDICLINIC

13 Δεκεμβρίου 2017

Το πρότυπο EN 15224 αποτελεί το ευρωπαϊκό πλαίσιο προδιαγραφών για την ανάπτυξη και εφαρμογή συστημάτων διαχείρισης στις υπηρεσίες υγείας.

500 ενστάσεις από τις κλινικές για περικοπές από 15% έως 85%500 ενστάσεις από τις κλινικές για περικοπές από 15% έως 85%

13 Δεκεμβρίου 2017

Στο 31,66% η περικοπή κάθε μήνα για το πρώτο εξάμηνο του 2017.

Vivartia: Έμφαση σε στρατηγικές συνεργασίες και αγορές τουριστικού ενδιαφέροντοςVivartia: Έμφαση σε στρατηγικές συνεργασίες και αγορές τουριστικού ενδιαφέροντος

12 Δεκεμβρίου 2017

O Όμιλος προχώρησε κατά το 2017 στη δημιουργία και ανακαίνιση 59 καταστημάτων σε όλη τη χώρα, εκ των οποίων τα 48 βρίσκονται σε περιοχές με αυξημένη τουριστική κίνηση.

Η ανακοίνωσή του Υγεία για δημοσιεύματαΗ ανακοίνωσή του Υγεία για δημοσιεύματα

12 Δεκεμβρίου 2017

Το Υγεία δεν προέβη σε οποιαδήποτε ανακοίνωση προς το επενδυτικό κοινό σχετικά με την απόκτηση ποσοστού 2,76% του μετοχικού του κεφαλαίου από το «Dromeus Global Opportunities Fund».

Η MSD για δημοσιεύματα σχετικά με ελλείψεις φαρμάκων και εμβολίων τηςΗ MSD για δημοσιεύματα σχετικά με ελλείψεις φαρμάκων και εμβολίων της

11 Δεκεμβρίου 2017

Η εταιρεία ενημερώνει για την κατάσταση σχετικά με την διάθεση των φαρμάκων και των εμβολίων της στην Ελληνική αγορά.

Προβολή

Περισσότερα

ΕΥ: Ανάπτυξη 5% για τον κλάδο της ιατρικής τεχνολογίαςΕΥ: Ανάπτυξη 5% για τον κλάδο της ιατρικής τεχνολογίας

11 Δεκεμβρίου 2017

Οι συγχωνεύσεις και εξαγορές ενίσχυσαν τα συνολικά έσοδα του κλάδου κατά 5%, αγγίζοντας τα 364,4 εκατομμύρια δολάρια, ενώ οι καθαρές επενδύσεις σε Έρευνα και Ανάπτυξη αυξήθηκαν, επίσης, κατά 5%.

Διάκριση της Roche Hellas στα Βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας Salus Index 2017Διάκριση της Roche Hellas στα Βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας Salus Index 2017

11 Δεκεμβρίου 2017

Η διάκριση αφορά την επένδυση της εταιρείας στην κλινική έρευνα.

Αλαλούμ με τα εταιρικά αυτοκίνητα των ιατρικών επισκεπτώνΑλαλούμ με τα εταιρικά αυτοκίνητα των ιατρικών επισκεπτών

11 Δεκεμβρίου 2017

Οι ιατρικοί επισκέπτες θέλουν να έχουν μία σαφή απάντηση για το εάν θα υπάρξει φορολογική επιβάρυνση των οχημάτων που χρησιμοποιούν στην δουλειά τους.

Εξαγορά της Cell Design Labs από την Gilead SciencesΕξαγορά της Cell Design Labs από την Gilead Sciences

8 Δεκεμβρίου 2017

Η συμφωνία ενισχύει την εστίαση της Gilead στα φάρμακα CAR-T, μια νέα κατηγορία θεραπειών για τον καρκίνο.

Τα top 20 φάρμακα του 2017Τα top 20 φάρμακα του 2017

8 Δεκεμβρίου 2017

Τα 20 πρώτα φάρμακα παράγονται από 14 εταιρείες και αντιπροσώπευαν συνολικά το 10% της παγκόσμιας αγοράς συνταγογραφούμενων φαρμάκων το 2016.

Επενδύσεις 15 εκατ. στο ελληνικό εργοστάσιο της PepsiCo - Tasty FoodsΕπενδύσεις 15 εκατ. στο ελληνικό εργοστάσιο της PepsiCo - Tasty Foods

7 Δεκεμβρίου 2017

Το εργοστάσιο της εταιρίας στον 'Αγιο Στέφανο έλαβε τρία βραβεία σε διαφορετικές κατηγορίες στα διεθνή 2016 Center of Excellence Awards.

Coca Cola HBC: O Zoran Bogdanovic αναλαμβάνει άμεσα CEOCoca Cola HBC: O Zoran Bogdanovic αναλαμβάνει άμεσα CEO

7 Δεκεμβρίου 2017

Ο κ. Bogdanovic αναλαμβάνει τα ηνία της εισηγμένης, διαδεχόμενος τον Δημήτρη Λόη που απεβίωσε τον Οκτώβριο. Αποτελεί ιδανική επιλογή, δήλωσε ο πρόεδρος του ΔΣ Αναστάσιος Δαυίδ.

Τα 12 σημεία κλειδιά του Ευρωπαϊκού Κανονισμού  για την ιατρική κοινότηταΤα 12 σημεία κλειδιά του Ευρωπαϊκού Κανονισμού  για την ιατρική κοινότητα

7 Δεκεμβρίου 2017

Οι φαρμακευτικές/ ιατρικές εταιρείες θα πρέπει να διενεργούν πριν την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων εκτίμηση των επιπτώσεων των σχεδιαζόμενων πράξεων επεξεργασίας.

"Όχι" φαρμακοβιομηχανίας σε αυτή την αξιολόγηση"Όχι" φαρμακοβιομηχανίας σε αυτή την αξιολόγηση

6 Δεκεμβρίου 2017

''Η καινοτομία από αξιολογούμενη καθίσταται απειλούμενη και αναζητούμενη'', επισημαίνει το Pharma Innovation Forum, σχολιάζοντας το νομοσχέδιο για την αξιολόγηση και την αποζημίωση φαρμάκων.

Επανεκλογή Διονύση Φιλιώτη στο ΕΒΕΑΕπανεκλογή Διονύση Φιλιώτη στο ΕΒΕΑ

6 Δεκεμβρίου 2017

Επανεξελέγη Σύμβουλος στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, με τον συνδυασμό «Επιχειρηματική Ανάπτυξη».

''Οχι'' σε Αποστολόπουλο λένε οι γιατροί του Υγεία''Οχι'' σε Αποστολόπουλο λένε οι γιατροί του Υγεία

1 Δεκεμβρίου 2017

«Είναι αυτονόητο ότι δεν προτιθέμεθα να πωλήσουμε ουδεμία μετοχή στην ανακοινωθείσα δημόσια πρόταση εξαγοράς», διαμηνύουν με γραπτή δήλωση 43 γνωστοί γιατροί του νοσοκομείου. Αναμένεται να προστεθούν κι άλλοι.

Δέσμευση του ΣΕΙΒ στη Διαφάνεια και την ορθή επιχειρηματική και βιώσιμη ανάπτυξηΔέσμευση του ΣΕΙΒ στη Διαφάνεια και την ορθή επιχειρηματική και βιώσιμη ανάπτυξη

30 Νοεμβρίου 2017

Προσκεκλημένος ομιλητής ο πρόεδρος του ΔΣ του ΣΕΙΒ σε Διημερίδα του ΟΟΣΑ για την καταπολέμηση της διαφθοράς και την προώθηση της βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης.

Τι αλλάζει με τον νέο Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και πώς επηρεάζονται οι κλινικές ;Τι αλλάζει με τον νέο Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και πώς επηρεάζονται οι κλινικές ;

29 Νοεμβρίου 2017

Με διοικητικά πρόστιμα έως και 20 εκατ. ευρώ απειλούνται οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Υγείας, καθώς διαχειρίζονται ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, σε περίπτωση παραβίασης του νέου Κανονισμού.

Αρίστευσε ο Όμιλος Υγεία στα βραβεία των υγιέστερα αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων στην ΕλλάδαΑρίστευσε ο Όμιλος Υγεία στα βραβεία των υγιέστερα αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων στην Ελλάδα

29 Νοεμβρίου 2017

Νέα διάκριση για τον Όμιλο Υγεία, αυτή τη φορά στην τελετή απονομής βραβείων επιχειρηματικής αριστείας «Salus Index 2017».

Πωλείται το ελληνικό σκέλος της PharmathenΠωλείται το ελληνικό σκέλος της Pharmathen

28 Νοεμβρίου 2017

Στην πώληση της ελληνικής εμπορικής της δραστηριότητας, προχωρά η εταιρεία, σύμφωνα με πληροφορίες.

Υγεία: Ορίζει ανεξάρτητο σύμβουλο αποτίμησης μετά τη δημόσια προσφοράΥγεία: Ορίζει ανεξάρτητο σύμβουλο αποτίμησης μετά τη δημόσια προσφορά

27 Νοεμβρίου 2017

Τον ορισμό συμβούλου που θα καταρτίσει έκθεση αποτίμησης για την εύλογη αξία της μετοχής αποφάσισε το ΔΣ του Υγεία, μετά τη δημόσια πρόταση για το 30%. Δεν προτίθενται να πουλήσουν μετοχές τα μέλη του ΔΣ.

YΓΕΙΑ: Θρυαλλίδα εξελίξεων η προσφορά ΑποστολόπουλουYΓΕΙΑ: Θρυαλλίδα εξελίξεων η προσφορά Αποστολόπουλου

24 Νοεμβρίου 2017

Σε πολύφερνη νύφη, ενδέχεται να μετατραπεί ο όμιλος Υγεία, καθώς η δημόσια προσφορά Αποστολόπουλου ερμηνεύεται ως έναυσμα για την ανοικτή εκδήλωση ενδιαφέροντος και από άλλες πλευρές, για τον μεγαλύτερο όμιλο υγείας στη χώρα μας.

MIG: Δεν πρόκειται να πουλήσουμε μετοχές του ΥγείαMIG: Δεν πρόκειται να πουλήσουμε μετοχές του Υγεία

24 Νοεμβρίου 2017

Ο όμιλος έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις προοπτικές του Υγεία, ξεκαθαρίζει η MIG μετά την προαιρετική δημόσια πρόταση από τον Γ. Αποστολόπουλο (Ιατρικό Αθηνών) για την αγορά του 30% των μετοχών του νοσοκομείου.

Υγεία: Στα €23,2 εκατ. αυξήθηκαν τα EBITDA στο 9μηνοΥγεία: Στα €23,2 εκατ. αυξήθηκαν τα EBITDA στο 9μηνο

23 Νοεμβρίου 2017

Τα ενοποιημένα κέρδη προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων (EBITDA) εξακολουθούν να καταγράφουν ανοδικούς ρυθμούς και διαμορφώθηκαν στα € 23,2 εκ. σημειώνοντας αύξηση 7,4%.

Η Galderma κλείνει τη θυγατρική της στην ΕλλάδαΗ Galderma κλείνει τη θυγατρική της στην Ελλάδα

23 Νοεμβρίου 2017

Η απόφαση ανακοινώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο υπαλληλικό προσωπικό της εταιρείας από τον διευθυντή της ιταλικής θυγατρικής.

H Bayer μιλά στους νέους στο “Startup Your Life” της AIESEC H Bayer μιλά στους νέους στο “Startup Your Life” της AIESEC

21 Νοεμβρίου 2017

Εκδήλωση με στόχο είχε να αναδείξει την ιδιαίτερη σημασία που διαδραματίζει η ανάληψη ρίσκου στην επιτυχία κάθε νέου επιχειρηματία.

Πάνω από 90 εκατ. ευρώ οι οφειλές 15 νοσοκομείωνΠάνω από 90 εκατ. ευρώ οι οφειλές 15 νοσοκομείων

21 Νοεμβρίου 2017

Σύμφωνα με στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το Iatronet, το ποσοστό αποπληρωμής των χρεών ξεκινά από 0% και φθάνει σε κάποιες λίγες περιπτώσεις μονάδων και το 60%.

ΙΑΣΩ - ΙΑΣΩ Παίδων: Στρατηγική Συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο ΚύπρουΙΑΣΩ - ΙΑΣΩ Παίδων: Στρατηγική Συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

20 Νοεμβρίου 2017

Σκοπός της συνεργασίας είναι η επιμόρφωση και η εκπαίδευση των φοιτητών της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου.

Επίσκεψη Πρέσβεων στο Βιοκλιματικό Εργοστάσιο της APIVITAΕπίσκεψη Πρέσβεων στο Βιοκλιματικό Εργοστάσιο της APIVITA

17 Νοεμβρίου 2017

​Η επίσκεψη αποσκοπούσε στην ενημέρωση των πρέσβεων για τη δραστηριότητα της APIVITA, για το διαφορετικό επιχειρείν, τη φιλοσοφία και τις αξίες που υπηρετεί, στις οποίες εντάσσεται η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Σήμερα 425 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ζουν με το ΔιαβήτηΣήμερα 425 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ζουν με το Διαβήτη

17 Νοεμβρίου 2017

Η Novo Nordisk Ελλάς, γιόρτασε αυτή την Παγκόσμια ημέρα με μια συζήτηση.

‘’Ξεσκονίζουν’’ τα καταστήματα εντός των ιδιωτικών κλινικών‘’Ξεσκονίζουν’’ τα καταστήματα εντός των ιδιωτικών κλινικών

17 Νοεμβρίου 2017

Περνούν από κόσκινο καφετέριες, μανικιούρ-πεντικιούρ, σημεία με είδη bebe, ανθοπωλεία κ.α, που λειτουργούν στις ιδιωτικές κλινικές.

Συνεργασία Bayer με Loxo Oncology στην έρευνα για τον καρκίνοΣυνεργασία Bayer με Loxo Oncology στην έρευνα για τον καρκίνο

16 Νοεμβρίου 2017

Αναπτύσσουν και προετοιμάζουν για εμπορική διάθεση δύο νέες ογκολογικές θεραπείες που στοχεύουν εκλεκτικά σε γενετικούς παράγοντες που σχετίζονται με τον καρκίνο.

Στην Ελλάδα η Bendamustine, από την WinMedicaΣτην Ελλάδα η Bendamustine, από την WinMedica

15 Νοεμβρίου 2017

Η διάθεση της Bendamustine στην Ελλάδα αποτελεί ένα ιδιαίτερα ευχάριστο νέο για τους ασθενείς με αιματολογικές κακοήθειες όπως η χρόνια λεμφοκυτταρική λευχαιμία, τα λεμφώματα non-Hodgkin χαμηλής κακοήθειας και το πολλαπλό μυέλωμα.

Affidea Κηφισιάς: Σε πλήρη λειτουργία το πολυδύναμο κέντροAffidea Κηφισιάς: Σε πλήρη λειτουργία το πολυδύναμο κέντρο

15 Νοεμβρίου 2017

Η καινούργια μονάδα υγείας δημιουργήθηκε για να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες απεικόνισης και διάγνωσης στους κατοίκους των βορείων προαστίων.

Υπερ πίστεως η πληρωμή του Σεπτεμβρίου στη δευτεροβάθμια περίθαλψηΥπερ πίστεως η πληρωμή του Σεπτεμβρίου στη δευτεροβάθμια περίθαλψη

15 Νοεμβρίου 2017

''Αν συνεχίσουν έτσι, τέτοια εποχή του χρόνου δεν θα υπάρχει καμία ελληνική μονάδα.'', δήλωσε επιχειρηματίας του κλάδου.  

Ευρωκλινική Παίδων: 15 χρόνια πορείας με μια επετειακή επιστημονική ημερίδαΕυρωκλινική Παίδων: 15 χρόνια πορείας με μια επετειακή επιστημονική ημερίδα

14 Νοεμβρίου 2017

Παρουσιάστηκαν πολλά σύγχρονα θέματα της Παιδιατρικής που βρίσκουν εφαρμογή στην κλινική καθημερινή πράξη.

Ο Ian Muir νέος Διευθύνων Σύμβουλος της FamarΟ Ian Muir νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Famar

14 Νοεμβρίου 2017

Ο κ. Muir με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στην παγκόσμια φαρμακευτική βιομηχανία ήταν μέχρι πρότινος Γενικός Διευθυντής της Aesica Pharmaceutical και Πρόεδρος της Catalent Pharma παγκοσμίως.

“Εισιτήριο” FDA στη Pharmathen για τη μεγαλύτερη αγορά του κόσμου“Εισιτήριο” FDA στη Pharmathen για τη μεγαλύτερη αγορά του κόσμου

13 Νοεμβρίου 2017

Κλιμάκιο του Αμερικανικού Οργανισμού Φαρμάκων επιθεώρησε τον προηγούμενο μήνα το εργοστάσιο σε μία σειρά από παραμέτρους ποιότητας και ασφάλειας για το σύνολο των παραγόμενων προϊόντων.

Καλιφόρνια: Νόμος για τη διαφάνεια στις αυξήσεις των τιμών των φαρμάκων       Καλιφόρνια: Νόμος για τη διαφάνεια στις αυξήσεις των τιμών των φαρμάκων

10 Νοεμβρίου 2017

O κυβερνήτης Τζέρι Μπράουν αψήφησε τη βιομηχανία υπογράφοντας ένα σαρωτικό νομοσχέδιο, για να γνωρίζουν οι πολίτες γιατί τα ιατρικά τους έξοδα είναι εκτός ελέγχου.

Στα 233 δισ. δολάρια εκτιμά η Philips την αγορά τεχνολογίας υγείας το 2020Στα 233 δισ. δολάρια εκτιμά η Philips την αγορά τεχνολογίας υγείας το 2020

10 Νοεμβρίου 2017

Οι πωλήσεις της εταιρείας εκτιμάται οτι θα αυξηθούν κατά 4 έως 6% τα επόμενα τρία χρόνια.

Η Valeant πωλεί την Sprout Pharmaceuticals στους πρώην ιδιοκτήτες τηςΗ Valeant πωλεί την Sprout Pharmaceuticals στους πρώην ιδιοκτήτες της

9 Νοεμβρίου 2017

Οι πωλήσεις του σκευάσματος που αυξάνει τη γυναικεία ερωτική επιθυμία ήταν υποτονικές.

Το κρυολόγημα, μας κοστίζει πάνω από 65 εκατ. ευρώΤο κρυολόγημα, μας κοστίζει πάνω από 65 εκατ. ευρώ

9 Νοεμβρίου 2017

Πηγές της αγοράς υποστηρίζουν ότι τα σκευάσματα για το αναπνευστικό είναι μία από τις μεγαλύτερες κατηγορίες των ΜΗΣΥΦΑ, ενώ προσδιορίζουν τις πωλήσεις τους για το δεκάμηνο στα 65-67 εκατ. ευρώ.

Ο Αντώνης Γερονικολάου νέος γενικός διευθυντής στην Αθηναϊκή MediclinicΟ Αντώνης Γερονικολάου νέος γενικός διευθυντής στην Αθηναϊκή Mediclinic

7 Νοεμβρίου 2017

Ο κ. Γερονικολάου έχει διαδρομή 25 ετών σε επιτελικές θέσεις επιχειρηματικών οργανισμών Υγείας, μεταξύ των οποίων οι όμιλοι Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και Βιοϊατρικής-Βιοκλινικής.

Iασώ: Με αποτίμηση 48 εκατ. στη CVC το Ιασώ GeneralIασώ: Με αποτίμηση 48 εκατ. στη CVC το Ιασώ General

6 Νοεμβρίου 2017

Εκλεισε το deal για την πώληση της μονάδας. Στα 19,4 εκατ. το τίμημα που εισπράττει το Ιασώ για το 97,2%, ενώ η CVC Capital αναλαμβάνει και δανεισμό 28 εκατ. ευρώ.

Στο 1,1 τρισ. δολάρια η παγκόσμια φαρμακευτική αγορά το 2016Στο 1,1 τρισ. δολάρια η παγκόσμια φαρμακευτική αγορά το 2016

3 Νοεμβρίου 2017

Η παγκόσμια αγορά, είναι ιδιαίτερα ώριμη και εδραιωμένη. Οι 10 κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες στην αγορά αυτή είχαν μερίδιο περίπου 40% το 2016.

Ο EMA επικύρωσε την αίτηση τροποποίησης τύπου ΙΙ για το nivolumabΟ EMA επικύρωσε την αίτηση τροποποίησης τύπου ΙΙ για το nivolumab

2 Νοεμβρίου 2017

Eπιδιώκει να επεκτείνει τις τρέχουσες ενδείξεις για το nivolumab ώστε να συμπεριληφθεί η θεραπεία ασθενών με μελάνωμα οι οποίοι βρίσκονται σε υψηλό κίνδυνο υποτροπής.

Ανακοίνωση της Roche για δωρεάν χορήγηση του φαρμάκου της σε ασθενείςΑνακοίνωση της Roche για δωρεάν χορήγηση του φαρμάκου της σε ασθενείς

1 Νοεμβρίου 2017

Ξεκίνησε τις διαδικασίες για τη δωρεάν διάθεση του ογκολογικού σκευάσματος Cotellic στους ασθενείς που θα βρίσκονται υπό αγωγή τη στιγμή που το προϊόν θα αποσυρθεί από τη θετική λίστα έως και την ολοκλήρωση της θεραπείας τους.

Τρύφων: Οικονομική «αυτοκτονία» να μη χρησιμοποιούμε τα φάρμακα που παράγουμεΤρύφων: Οικονομική «αυτοκτονία» να μη χρησιμοποιούμε τα φάρμακα που παράγουμε

1 Νοεμβρίου 2017

Το σύστημα υγείας ουσιαστικά «ευνοεί» τα πιο ακριβά φάρμακα, επισημαίνει ο πρόεδρος της ΠΕΦ σε δηλώσεις του στο Bloomberg. 

Τα απόνερα της απόσυρσης ογκολογικού της Roche - Μπλόκο σε καινοτόμο φάρμακο για τον διαβήτηΤα απόνερα της απόσυρσης ογκολογικού της Roche - Μπλόκο σε καινοτόμο φάρμακο για τον διαβήτη

1 Νοεμβρίου 2017

Περικοπή τμημάτων, επανέλεγχος των συμφωνιών με τις φαρμακαποθήκες, αλλά και ένα λουκέτο, δίνουν το κλίμα που επικρατεί στις φαρμακοβιομηχανίες.

Στρατηγικός εταίρος στην Vitabroad ο Γιώργος ΚώτσαλοςΣτρατηγικός εταίρος στην Vitabroad ο Γιώργος Κώτσαλος

31 Οκτωβρίου 2017

Η Vitabroad | Health Tourism in Greece δραστηριοποιείται κατ' αποκλειστικότητα στον ιατρικό τουρισμό, παρέχοντας υπηρεσίες σε ασθενείς του εξωτερικού που ταξιδεύουν στην Ελλάδα για ιατρικούς λόγους.

ΙΦΕΤ - Logiscoop: Θέλουν να κλείσουν συμφωνία πριν το τέλος του έτουςΙΦΕΤ - Logiscoop: Θέλουν να κλείσουν συμφωνία πριν το τέλος του έτους

31 Οκτωβρίου 2017

Οι μεγαλύτεροι οφειλέτες είναι το Αγία Σοφία με 1,420 εκατ. ευρώ, έπειτα το Λαϊκό με 917 εκατ. ευρώ, τρίτο το Αττικό με 876 εκατ. ευρώ και τέταρτος είναι ο Ευαγγελισμός με 849 εκατ. ευρώ.

Πανευρωπαϊκή πιστοποίηση των τμημάτων Πυρηνικής Ιατρικής της Affidea ΕυρωιατρικήΠανευρωπαϊκή πιστοποίηση των τμημάτων Πυρηνικής Ιατρικής της Affidea Ευρωιατρική

30 Οκτωβρίου 2017

Tα τμήματα Πυρηνικής Ιατρικής της Affidea Χανίων, Βάρης (Αθήνας) και Σπάρτης έλαβαν πολύ σημαντικές πιστοποιήσεις από τον Πανευρωπαϊκό οργανισμό European Union of Medical Specialist (UEMS).

Σε ελεύθερη πτώση οι τιμές των φαρμάκων από το 2010Σε ελεύθερη πτώση οι τιμές των φαρμάκων από το 2010

30 Οκτωβρίου 2017

Η μέση πτώση της τιμής στις δραστικές ουσίες ανέρχεται στο -63,22% και έχει υπολογιστεί από το πρώτο Δελτίο Τιμών του 2010 έως και σήμερα.

Στα όριά τους βρίσκονται οι 60 Μονάδες Χρόνιας ΑιμοκάθαρσηςΣτα όριά τους βρίσκονται οι 60 Μονάδες Χρόνιας Αιμοκάθαρσης

27 Οκτωβρίου 2017

Μετά τη συνάντηση που έκαναν με την ηγεσία του ΕΟΠΥΥ έχουν ζητήσει ραντεβού και από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

Εγκρίθηκε το Shingrix για την πρόληψη του έρπητα ζωστήρα σε ενήλικες ηλικίας 50 ετών και άνωΕγκρίθηκε το Shingrix για την πρόληψη του έρπητα ζωστήρα σε ενήλικες ηλικίας 50 ετών και άνω

26 Οκτωβρίου 2017

Μετά την έγκριση από την FDA και εν αναμονή της σύστασης από την ACIP, το εμβόλιο θα είναι διαθέσιμο σύντομα.

Η Bayer λαμβάνει την κορυφαία διεθνή διάκριση για την προστασία του κλίματοςΗ Bayer λαμβάνει την κορυφαία διεθνή διάκριση για την προστασία του κλίματος

26 Οκτωβρίου 2017

Η Bayer έλαβε την κορυφαία διεθνή διάκριση για την προστασία του κλίματος και τη βιώσιμη διαχείριση των υδάτινων πόρων.

Ορόσημο στην ιστορία της RAFARM η επιτυχής επιθεώρηση από τον US FDAΟρόσημο στην ιστορία της RAFARM η επιτυχής επιθεώρηση από τον US FDA

25 Οκτωβρίου 2017

Ανοίγει ο δρόμος ανάπτυξης της εταιρείας στην αγορά των ΗΠΑ με εγχωρίως παραγόμενα προϊόντα.

Tα top ρευματολογικά φάρμακα για το 2017Tα top ρευματολογικά φάρμακα για το 2017

24 Οκτωβρίου 2017

Η αγορά είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική, με νέες έρευνες και προγράμματα ανακάλυψης φαρμάκων από διάφορες φαρμακευτικές εταιρείες- γίγαντες.

ΕΟΠΥΥ- κλινικές: Ούτε και σε αυτή τη συνάντηση βγήκε λευκός καπνόςΕΟΠΥΥ- κλινικές: Ούτε και σε αυτή τη συνάντηση βγήκε λευκός καπνός

24 Οκτωβρίου 2017

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα η συνάντηση των εκπροσώπων των κλινικών και του Προέδρου του ΕΟΠΥΥ, η οποία κατέληξε σε αδιέξοδο.

Νέα διεθνής διάκριση για τις «μετρήσεις ζωης», της NOVARTIS HELLASΝέα διεθνής διάκριση για τις «μετρήσεις ζωης», της NOVARTIS HELLAS

23 Οκτωβρίου 2017

Το Κοινωνικό Πρόγραμμα δωρεάν διαγνωστικών εξετάσεων «Μετρήσεις Ζωής», κέρδισε 2 βραβεία Bronze Stevie σε 2 κατηγορίες.

Σελίδες: Επόμενη
Menu

Σήμερα στο iatronet.gr

Πώς θα ανακουφιστούμε γρήγορα από τις καούρες;Πώς θα ανακουφιστούμε γρήγορα από τις καούρες;

Tips για να αισθανθούμε καλύτερα όταν εμφανίζεται το πρόβλημα.... Περισσότερα »

Μελέτη για τη θνησιμότητα στο ΩνάσειοΜελέτη για τη θνησιμότητα στο Ωνάσειο

Ρουτίνα έχουν γίνει οι καρδιοχειρουργικές επεμβάσεις και στη χώρα μας, με αποτέλεσμα να καταγράφονται ελάχιστοι θάνατοι ασθενών, όπως δείχνει ανάλυση ... Περισσότερα »

Γιατί είναι αναγκαίο το στρες;Γιατί είναι αναγκαίο το στρες;

Οι περισσότεροι από εμάς θέλουμε να το εξολοθρεύσουμε, αλλά μήπως τελικά είναι αναγκαίο λίγο άγχος;... Περισσότερα »

Πώς να ''καθαρίσουμε'' τη διατροφή μαςΠώς να ''καθαρίσουμε'' τη διατροφή μας

Τι ακριβώς είναι η καθαρή διατροφή, που ακούμε όλο και πιο συχνά; Σας αποκαλύπτουμε τα μυστικά της!... Περισσότερα »

Video - Ημερίδα με θέμα ‘Νεότερες εξελίξεις στα Νοσήματα του Ήπατος VII’

Στην Ημερίδα με θέμα «Νεότερες εξελίξεις στα Νοσήματα του Ήπατος VII» που διοργανώθηκε για έβδομη συνεχόμενη χρονιά από το Ηπατολογικό Τμήμα του ΥΓΕΙΑ, συμμετείχαν έμπειροι ομιλητές, με σημαντικό διαγνωστικό ... Δείτε το video

Προβολή
Προβολή

Ακολουθήστε μας

Προβολή
Προβολή

Υπηρεσίες Μελών

Δημοσκόπηση

pay_eopyy_doc
Πληρώνετε ως ασφαλισμένοι συμβεβλημένο γιατρό του ΕΟΠΥΥ;
Δείτε τα αποτελέσματα
Προβολή
«Θέλω τα παιδιά μου να μάθουν τα πάντα για τη μαμά μου. Και θέλω να ξέρουν ότι αυτό που συνέβη σε ‘κείνη δεν θα συμβεί και σε ‘μένα…»
Είναι εντυπωσιακά και καταφέρνουν να μας κάνουν να νιώσουμε πάλι παιδιά. Αυτά είναι τα χριστουγεννιάτικα πάρκα που άνοιξαν φέτος σε όλη την Ελλάδα και που πρέπει να επισκεφθείτε!
Προσπαθεί να σε πείσει ότι έχεις πάντα άδικο, δεν ακούει τα προβλήματά σου και μπορεί να σε καταπιέζει διαρκώς.
© iatronet.gr 1999-2017  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης