Υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών Υγείας με χαμηλότερο κόστος και ταυτόχρονη διασφάλιση αξιόπιστων διαγνωστικών αποτελεσμάτων για τους ασθενείς, αναμένεται να προκύψει από την επένδυση των Ιδιωτικών και Δημοσίων δομών Υγείας στα σύγχρονα ιατροτεχνολογικά προϊόντα.

Αυτό ήταν, μεταξύ άλλων, το μήνυμα των εγκαινίων της εταιρίας SMG HEALTHCARE HELLAS AE, που άνοιξε και επίσημα τις πόρτες της στην ελληνική αγορά. Η σχετική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014 στα γραφεία της εταιρίας, στη Λεωφόρο Μεσογείων 393 στην Αγία Παρασκευή, παρουσία του ExecutiveVice President της Samsung Healthcare Medical Equipment, κ. Wayne Spittle, που ταξίδεψε από την Κορέα ειδικά για αυτή την περίσταση, επισφραγίζοντας το μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον της SAMSUNG για τη χώρα μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Υγείας, Μάκης Βορίδης, η Υφυπουργός Υγείας Κατερίνα Παπακώστα, ο Προέδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γεώργιος Πατούλης, και προσωπικότητες από τον Ακαδημαϊκό χώρο του τόπου μας.
Στην τελετή χοροστάτησε ο Προσωπάρχης της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Πρωτοπρεσβύτερος Αναστάσιος Βλαβιανός.

Ο Υπουργός Υγείας, Μάκης Βορίδης, στο χαιρετισμό που απηύθυνε προς τους παρευρισκόμενους, τόνισε ιδιαίτερα τη σημασία της συγκεκριμένης επένδυσης στη χώρα μας, από μια εταιρία κολοσσό όπως η SAMSUNG, η οποία δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στους Έλληνες σε αυτή την απαιτητική περίοδο. Ο κ. Βορίδης, δεν παρέλειψε να τονίσει την ανάγκη για διασφάλιση υψηλότερου επιπέδου Υγείας, που μπορούν να παρέχουν τα σύγχρονα ιατροτεχνολογικά προϊόντα, με χαμηλότερο όμως κόστος, τέτοιο που να μπορούν να επωμιστούν τα σύγχρονα συστήματα υγείας.

Η πίστη και η υποστήριξη του Υπουργείου Υγείας στο σχέδιο και το όραμα της εταιρίας, επισφραγίστηκε με την εξαγγελθείσα πρόθεση της SMG να δημιουργήσει στην Ελλάδα ένα Διεθνές Κέντρο Εκπαίδευσης για τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα της, στο οποίο θα εκπαιδεύονται γιατροί και τεχνικοί όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά από ολόκληρη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Το μεγαλόπνοο έργο αναμένεται να πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία του Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και άλλων σημαντικών φορέων του Ιδιωτικού και του Δημόσιου Τομέα.

Η SMG HEALTHCARE HELLAS Α.Ε. στοχεύει να ικανοποιήσει την απαίτηση για υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου και να δώσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε μια ιδιαίτερα απαιτητική στιγμή για τη χώρα μας, ενισχύοντας ταυτόχρονα με το όραμά της, τη θέση και το στίγμα της Ελλάδας στον Ευρωπαϊκό χάρτη.

Η εταιρία

Η Samsung Medison, από την ίδρυσή της, το 1985, αποτελεί ένα από τα ηγετικά ονόματα στο χώρο της διαγνωστικής υπερηχογραφίας. Η Samsung Medison είναι μία από τις εταιρείες που αφιερώθηκαν αποκλειστικά στην ιατρική υπερηχογραφική απεικόνιση και η οποία έχει παραμείνει στην πρώτη γραμμή της έρευνας και της ανάπτυξης στην 3D/4D τεχνολογία εδώ και 25 χρόνια. Από τη στιγμή της εισαγωγής στην αγορά του πρώτου εμπορικά διαθέσιμου συστήματος υπερηχοτομογραφίας, τεχνολογίας 3D/4D, το οποίο αποτέλεσε επανάσταση στην ιατρική βιομηχανία, η Samsung Medison συνέχισε να καινοτομεί με την ανακάλυψη τεχνολογιών που έχουν κάνει την 3D/4D αλλά και 5D υπερηχογραφία ένα απαραίτητο διαγνωστικό εργαλείο.

Σήμερα, συνεχίζει να πρωτοπορεί με επαναστατικές τεχνολογίες στην υπερηχογραφία, κλασική ψηφιακή ακτινολογία, αξονική πολυτομική τομογραφία, μαγνητική τομογραφία, ψηφιακή αγγειογραφία, μικροβιολογία και φαρμακευτική, έχοντας θέσει υψηλούς στόχους και αυστηρά standards για τα επόμενα χρόνια, έτσι ώστε να βρεθεί πολύ σύντομα σε θέση leader στην παγκόσμια αγορά τεχνολογιών υγείας.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Καταδικάστηκαν ιδιοκτήτες Γηροκομείου για τον θάνατο 66χρονου τετραπληγικού
Προκαλεί ο ιός των κονδυλωμάτων πρόβλημα στην καρδιά;
Έχετε πρόβλημα με την ακοή σας; Ελέγξτε το σάκχαρό σας