Οκτώ σημαντικοί έλεγχοι ποιότητας και λειτουργίας (Quality & Business Review Audits) ολοκληρώθηκαν στο τέλος του έτους στην εταιρία υπηρεσιών υποστήριξης ασθενών BIOAXIS Healthcare, από φαρμακευτικές εταιρίες.

Οι τέσσερις από τους οκτώ ελέγχους, ήταν διεθνείς (GlobalAudits).

Η επιτυχία των ελέγχων αυτών, έδειξε ότι οι διαδικασίες ποιότητας της BIOAXIS λειτουργούν βάσει των αυστηρών κριτηρίων που έχουν θέσει οι φαρμακευτικές εταιρείες.

Στους πελάτες της BIOAXIS συγκαταλέγονται οι μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες του κόσμου, οι οποίες ακολουθούν αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και απαιτούν εταιρικές πολιτικές συμμόρφωσης σε αυτές.

Επανειλημμένα, η BIOAXIS έχει ικανοποιήσει τις απαιτούμενες προδιαγραφές, έχει ανταποκριθεί σε τυχόν παρατηρήσεις ή σε προτεινόμενα σημεία βελτίωσης που έχουν προκύψει από τους ελέγχους και έχει προσφέρει ικανοποιητικά το διεθνή επίπεδο ποιότητας που αναμένεται από τους πελάτες της.

Η ηγετική θέση της BIOAXIS στον κλάδο της ορθής διαχείρισης και υποστήριξης ασθενών ενισχύεται μέσω των διαδικασιών των εταιρικών ελέγχων, αφού το συμπέρασμα αυτών είναι η αποδοχή των διαδικασιών ποιότητας και ασφάλειας δεδομένων των ασθενών της εταιρείας από τις φαρμακευτικές εταιρείες.

Στα 10 χρόνια δραστηριοποίησης της εταιρείας σε ηγετική θέση στον κλάδο της διαχείρισης ασθενών, η BIOAXIS Healthcare έχει λάβει μέρος σε πολλαπλούς ελέγχους από τους πελάτες της, οι οποίοι έχουν ως στόχο να δώσουν μια αντικειμενική αναφορά σχετικά με τις παρακάτω διαδικασίες της εταιρείας:

  • Τη διαχείριση ρίσκου και συμμόρφωσης,
  • Την προστασία προσωπικών δεδομένων ασθενών,
  • Την ασφάλεια συστημάτων IT και την πιστοποίηση πηγαίων δεδομένων,Τις διαδικασίες εταιρικής λειτουργίας,
  • Την καταγραφή και την αναφορά περιστατικών φαρμακοεπαγρύπνησης καθώς και τη διαφάνεια και την αξιοπιστία των αναφορών αυτών.

Η BIOAXIS είναι υπερήφανη που έχει ικανοποιήσει τους ελέγχους ποιότητας των πελατών της, όπου οι διαδικασίες της έχουν αναγνωριστεί. Ο διευθύνων σύμβουλος της BIOAXIS Healthcare, κ. Βασίλης Τριαντόπουλος, δήλωσε ότι: «Αυξάνεται η ανάγκη των πελατών μας να υλοποιήσουν εταιρικούς ελέγχους προκειμένου να διασφαλίσουν το επίπεδο της ποιότητας των υπηρεσιών που τους παρέχουμε. Συνεπώς, μας δίνεται η ευκαιρία να συνεργαστούμε άμεσα με τους παγκόσμιους πελάτες μας, να ενδυναμώσουμε και να επιβεβαιώσουμε τις εταιρικές διαδικασίες λειτουργίας μας, και όπου τίθεται αναγκαίο, να βελτιστοποιήσουμε τις διαδικασίες μας. Οι έλεγχοι συμβάλλουν στην συνεχή βελτίωση της εταιρείας. Είναι μια ευκαιρία να μετρήσουμε, εντός εισαγωγικών, την αξία των υπηρεσιών μας. Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε ικανοποιήσει 8 σημαντικούςποιοτικούς ελέγχους από τις αρχές του 2013».

Η BIOAXIS Healthcare αποτελεί έναν πιστοποιημένο συνεργάτη των μεγαλύτερων φαρμακευτικών εταιρειών, διεθνώς.

Η εταιρία

Η BIOAXIS Healthcare είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής υπηρεσιών διαχείρισης και υποστήριξης ασθενών στην Ελλάδα. Σήμερα, έχει παρουσία στην Αγγλία όπου έχει την έδρα της, στην Ελλάδα, στην Κύπρο, στην Πορτογαλία, στην Ρουμανία και στην Ουκρανία.

Η εταιρεία επενδύει στην καινοτομία, ενώ είναι η μοναδική που διεξάγει με πιστοποιημένες διαδικασίες την υπηρεσία παράδοσης φαρμάκου στο σπίτι σε μεταφορά ψυχρής αλυσίδας. Σημαντική στρατηγική της εταιρείας αποτελεί η δυναμική τεχνογνωσία και επένδυση στην τεχνολογία της υγείας και συγκεκριμένα στο e-health.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Νέα εξέταση ούρων θα μπορούσε να βοηθά άντρες να αποφύγουν τη βιοψία στον καρκίνο προστάτη
Γιατί είναι ξηρά τα χέρια μου;
Πόσα παιδιά εισάγονται σε νοσοκομεία με εισαγγελική εντολή