Βραβείο από τα European Business Awards απέσπασε ο Όμιλος Βιοϊατρική, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποίησε η RSM Greece για την απονομή των ελληνικών βραβείων. Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ήταν ο μοναδικός, που βραβεύτηκε στον κλάδο παροχής υπηρεσιών υγείας της χώρας.

Το βραβείο παρέλαβε ο Σύμβουλος Διοίκησης του Ομίλου κ. Αθανάσιος Λοπατατζίδης από τον Βρετανό Πρέσβη John Kittmer και τον Πρόεδρο του ΣΕΒ Θ. Φέσσα.

Χορηγός και υποστηρικτής των βραβείων από την ίδρυσή τους μέχρι σήμερα είναι η RSM Greece.

Tα European Business Awards είναι τα μοναδικά επιχειρηματικά ευρωπαϊκά βραβεία με παγκόσμιο κύρος. Είναι ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός θεσμός, ο οποίος αναγνωρίζει και επιβραβεύει την επιχειρηματικότητα, τις καλές πρακτικές και την καινοτομία των επιχειρήσεων της Ε.Ε. Αποτελεί το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό διαγωνισμό επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε διάφορους κλάδους της οικονομίας.

Τα βραβεία επικεντρώνονται σε εταιρείες που έχουν επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα στις 10 κατηγορίες των βραβείων, από την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση έως την εξυπηρέτηση του πελάτη, τα οποία και τις κατατάσσουν σε ηγετική θέση στην Ευρώπη. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι δωρεάν και είναι ανοιχτή σε όλες τις επιχειρήσεις, κάθε μεγέθους και κλάδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος έλαβαν μέρος 24.000 επιχειρήσεις από 33 χώρες της Ευρώπης.

Το σύνολο των φετινών National Champions ήταν 706, από τους οποίους οι 60 ήταν Ελληνικές επιχειρήσεις. Οι 60 National Champions της χώρας μας, μεταξύ αυτών και ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, που προκρίθηκαν στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού θα αξιολογηθούν από τους κριτές με βάση τις video παρουσιάσεις που έχουν ήδη υποβληθεί και «ανέβει» στην ιστοσελίδα των βραβείων. Παράλληλα με την αξιολόγηση των κριτών διεξάγεται και η ψηφοφορία του κοινού που θα αναδείξει τον National Public Champion της κάθε χώρας.

Αναμένεται η ανακοίνωση σχετικά με τη διάκριση Ruban d’Honneur που θα απονεμηθεί σε 100 National Champions από όλη την Ευρώπη. Οι επιχειρήσεις που θα διακριθούν με αυτόν τον τιμητικό τίτλο, θα προχωρήσουν στην επόμενη και τελική φάση του διαγωνισμού.

Ο τίτλος Ruban d’Honneur δίνεται στις δέκα καλύτερες επιχειρήσεις της Ευρώπης για κάθε μία από τις δέκα κατηγορίες των βραβείων. Οι τελικοί νικητές κάθε κατηγορίας από τους εκατό Ruban d’Honneur θα αποκαλυφθούν σε μια λαμπρή τελετή απονομής το καλοκαίρι του 2015.

O Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ αποτελείται από 26 αυτόνομα διαγνωστικά κέντρα συνολικής έκτασης άνω των 30.000 m2 που δέχονται περισσότερες από 2.000.000 επισκέψεις το χρόνο, 3 κλινικές (ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ Αθηνών, Πειραιά, Θεσσαλονίκης) και 3 οδοντιατρεία (Αθήνα, Άλιμος, Κηφισιά).

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
GSK: Μήνυση κατά Pfizer-BioNTech για τις πατέντες των εμβολίων mRNA
Το Τai chi βελτιώνει την ποιότητα ύπνου ασθενών με προχωρημένο καρκίνο πνεύμονα [μελέτη]
Πώς θα αυξήσουμε την αντοχή μας