Red Herring Top 100 Europe ανακηρύχθηκε η ελληνική εταιρία συμβούλων Aqurance, κατά τη διάρκεια της τελετής βράβευσης των παγκοσμίου φήμης επιχειρηματικών βραβείων Red Herring Top 100 Europe, που έγινε στις 13-15 Απριλίου στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας.

Πρόκειται για επιτυχία της εταιρίας, καθώς ξεχώρισε ανάμεσα σε εκατοντάδες καινοτόμες εταιρείες που διαθέτουν επαναστατικές τεχνολογικές λύσεις και υπηρεσίες, στο Ευρωπαϊκό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Τα βραβεία Red Herring έχουν κατά καιρούς αναδείξει στο παρελθόν εταιρείες κολοσσούς όπως: Facebook, Spotify, Skype και eBay, που άλλαξαν τον τρόπο με τον οποίο ζούμε και εργαζόμαστε σήμερα.

Για την ομάδα της Aqurance, η βράβευση μέσα από έναν διεθνούς φήμης θεσμό, όπως τα Red Herring, θεωρείται ως ξεχωριστή επιτυχία, καθώς μέσα στη δύσκολη περίοδο της οικονομικής κρίσης διακρίθηκε για τις τεχνολογικές της καινοτομίες. «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την αναγνώριση που λάβαμε από τα Red Herring Top Europe 100. Η ταλαντούχα ομάδα, η ανοδική πορεία ανάπτυξής, καθώς και η ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρουμε ήταν ορισμένοι από τους λόγους που μας βοήθησαν να φτάσουμε σε αυτό το σημείο», δήλωσε ο CEO της Aqurance, κ. Διον. Νικολόπουλος.

Τα βραβεία Red Herring συγκεντρώνουν κάθε χρόνο τις πιο δυναμικές επενδυτικές εταιρείες και τις πιο καινοτόμες τεχνολογικά startups σε μια εκδήλωση όπου συζητούνται θέματα για το επιχειρηματικό περιβάλλον και τις αναδυόμενες τάσεις.
Οι υποψήφιοι αξιολογούνται σε 20 ποσοτικά και ποιοτικά κριτήρια: κατά πόσο «διαταράσσουν» την αγορά στην οποία δραστηριοποιούνται, το αποτύπωμά τους στην αγορά, την τεχνολογική καινοτομία, την εκτέλεση στρατηγικής, την οικονομική τους απόδοση, καθώς και την επίδρασή τους στην κοινωνία. Επιπλέον, αξιολογείται το κατά πόσο έχουν διεισδύσει σε αναδυόμενες αγορές.

Η Aqurance είναι μια εταιρία παροχής συμβουλευτικών και τεχνολογικών υπηρεσιών στην παγκόσμια φαρμακευτική βιομηχανία με γραφεία σε Αθήνα και Κωνσταντινούπολη. Νεο-ιδρυθείσα, με εξαιρετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, διαχειρίζεται εργαλεία υψηλής τεχνολογίας μέσα από στρατηγικές συμμαχίες με παγκόσμιους ομίλους λογισμικών, παρέχοντας digital υπηρεσίες για την ενίσχυση των πωλήσεων των φαρμακευτικών εταιριών. Δημιουργήθηκε από μια ομάδα ήδη έμπειρων στελεχών με προϋπηρεσία στον τομέα της παροχής υπηρεσιών στην φαρμακευτική αγορά. Με όραμα την επιτυχία και αποτελεσματική υποστήριξη του πελάτη, η Aqurance εξειδικεύεται σε CRM, CLM, έρευνα αγοράς και Analytics.

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Συνάντηση ΕΟΠΥΥ με Ελληνικό Σύλλογο Θαλασσαιμίας
Πότε σταματούν να μεγαλώνουν τα πόδια
Δήλωση Γεωργιάδη κατά την είσοδό του στο Άτυπο Συμβούλιο υπουργών Υγείας