Η εταιρία συμμετείχε στο συνέδριο που έγινε στις 15-16 Απριλίου, και όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Ομίλου, οι συναντήσεις που έγιναν ανοίγουν σημαντικές προοπτικές για τη σύναψη συμφωνιών στρατηγικής σημασίας. Σημείωσε μάλιστα πως η Euromedica αποτέλεσε τον μοναδικό πάροχο ιατρικών υπηρεσιών που συμμετείχε στο γεγονός, από ελληνικής πλευράς. 

Το Διεθνές Συνέδριο Ιατρικού Τουρισμού – IMTJ 2015, προσέλκυσε εκπροσώπους 130 οργανισμών και επιχειρήσεων, προερχόμενες από περισσότερες από 40 χώρες, δικαιώνοντας τη φήμη του ως κορυφαία διεθνής εκδήλωση για τον Ιατρικό Τουρισμό.

Ο Ιατρικός Τουρισμός είναι ένας κλάδος με ιδιαίτερη δυναμική που δυστυχώς δεν έχει αναπτυχθεί επαρκώς στη χώρα μας. Η ευρεία γκάμα υπηρεσιών υγείας κορυφαίας ποιότητας και το διευρυμένο δίκτυο του σε ολόκληρη τη χώρα καθιστούν τον Όμιλο Euromedica έναν από τους ισχυρότερους παρόχους υπηρεσιών Ιατρικού Τουρισμού στην Ελλάδα.

Σχετικά με τη συμμετοχή της Euromedica στο Συνέδριο, ο πρόεδρος της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού του Ομίλου, κ. Θωμάς Λιακουνάκος δήλωσε:

“Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία της Euromedica σε αυτό το κορυφαίο Διεθνές Συνέδριο. Στο περιθώριο της φετινής διοργάνωσης πραγματοποιήθηκαν σημαντικές συναντήσεις με μεγάλους οργανισμούς του εξωτερικού, προκειμένου να διερευνηθούν οι δυνατότητες σύναψης στρατηγικών συμμαχιών. Τα αποτελέσματα είναι άκρως ενθαρρυντικά. Ο κλάδος του Ιατρικού Τουρισμού είναι πολλά υποσχόμενος και η Euromedica επενδύει στην ανάπτυξη του, μέσα από στοχευμένες κινήσεις που μπορούν να έχουν τεράστια οφέλη για την ελληνική οικονομία”.

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
ΠΟΥ: Εντοπίστηκε ιός γρίπης των πτηνών σε αγελαδινό γάλα
Δεκάδες μεταλλάξεις του ιού της Covid σε άντρα που νοσούσε από κορωνοϊό για 1,5 χρόνο
Επίσκεψη Γεωργιάδη σε υγειονομικές μονάδες σε Κοζάνη και Φλώρινα