Σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρία Generali Hellas προχώρησε από την 1η Μαΐου η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες τόσο των νοσηλευόμενων ασθενών, όσο και των ασθενών που επισκέπτονται τα εξωτερικά της ιατρεία.

Η Generali, παρέχει στον τομέα της Υγείας, ασφαλιστικά προγράμματα που καλύπτουν το σύνολο των αναγκών του πελάτη, από την πρόληψη μέχρι την πλήρη αποθεραπεία. Με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση του ασφαλισμένου και εγγύηση την οικονομική ευρωστία και τη διεθνή της γνώση, η Generali προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις, μέσα από μια μεγάλη γκάμα σύγχρονων και ποιοτικών προϊόντων και με την υποστήριξη ενός άρτια οργανωμένου δικτύου εξυπηρέτησης.

Η Κλινική ΡΕΑ, δραστηριοποιείται πλέον και στο χώρο της Γενικής χειρουργικής, ΩΡΛ, Πλαστικής Αισθητικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής, όπως και Αγγειοχειρουργικής. Παράλληλα, διαθέτει σύγχρονα κέντρα διάγνωσης και θεραπείας, όπως είναι το Κέντρο Μαστού – Κλινική Μαστού, το Τμήμα Απεικονίσεων και τα Κεντρικά Εργαστήρια. Επιπρόσθετα, διαθέτει Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Ενηλίκων, καθώς και τη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (Επιπέδου Ι, ΙΙ, ΙΙΙ), αλλά και σύγχρονο ιατρικοτεχνολογικό εξοπλισμό και ψηφιοποιημένα χειρουργεία.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
ΠΟΥ: Εντοπίστηκε ιός γρίπης των πτηνών σε αγελαδινό γάλα
Δεκάδες μεταλλάξεις του ιού της Covid σε άντρα που νοσούσε από κορωνοϊό για 1,5 χρόνο
Επίσκεψη Γεωργιάδη σε υγειονομικές μονάδες σε Κοζάνη και Φλώρινα