Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τον 3ο κύκλο του επιχειρηματικού επιταχυντή του Innovathens μέχρι τη Δευτέρα 6 Ιουλίου.

Ο επιχειρηματικός επιταχυντής είναι ένα τριμηνιαίο πρόγραμμα με στόχο την ενίσχυση και στήριξη νεοφυών και υφιστάμενων επιχειρήσεων, προσφέροντας χωρίς οικονομική επιβάρυνση, σεμινάρια και mentoring σε κάθε επιχειρησιακό σχήμα του επιταχυντή, ανάλογα με τις ανάγκες, όπως π.χ. στο marketing, τις δημόσιες σχέσεις, τα οικονομικά κλπ.

Στο μεταξύ, οι δημιουργοί του Νutrinsider, μία από τις ομάδες που μπήκαν στον επιχειρηματικό επιταχυντή του Innovathens βραβεύτηκαν στα Cyta Mobile Excellence Awards. Μετά τη βράβευσή του ως app της χρονιάς 2015 από το Infocom Mobile World, το nutrinsider απέκτησε μία νέα τιμητική βράβευση: πρόκειται για το Silver στην κατηγορία App for Consumers στο πλαίσιο των Cyta Mobile Excellence Awards.

Το nutrinsider είναι ένα καινοτόμο ελληνικό app που λειτουργεί ως σύμβουλος έξυπνων αγορών και υγιεινής διατροφής για τους καταναλωτές, αλλά και ως μέσο επικοινωνίας για τις επιχειρήσεις εμπορίας και παραγωγής τροφίμων, ποτών και λοιπών προϊόντων καθώς και των supermarkets. Το nutrinsider που έχει ήδη ξεπεράσει τους 10.000 χρήστες, είναι μία δωρεάν υπηρεσία για κινητά με λειτουργικό android & iOS.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Εφαρμογή Ψηφιακών Εργαλείων για την Ποιότητα της Φροντίδας στον Ογκολογικό Τομέα
Ο αέρας που αναπνέουμε και η καρδιαγγειακή μας υγεία
Αίσθημα συνεχούς κόπωσης: Τι μπορεί να σημαίνει