Στην εκδήλωση, παρευρέθηκε ο Γενικός Διευθυντής της Boehringer Ingelheim Ellas, Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στο επιχειρηματικό πλάνο της εταιρείας, δηλώνοντας:

«Η Boehringer Ingelheim Ellas βάζει πλώρη για την Αμερική προκειμένου να εξάγει από την Ελλάδα καινοτόμα φάρμακα παρασκευασμένα από Ελληνικά χέρια. Για να ανοίξουμε αυτά τα πανιά σας χρειαζόμαστε όλους: Από την απλή σας ευχή για καλή επιτυχία μέχρι την αρωγή της πολιτείας. Και από τη δύναμη και την αφοσίωση των αξιόπιστων εργαζομένων μας μέχρι την πρόσληψη νέων εργαζομένων που θα μας βοηθήσουν στην υλοποίηση των σχεδίων μας. Τα σχέδιά μας, σας είναι εξάλλου γνωστά: Αναπτύσσουμε, Επενδύουμε, Στηρίζουμε».

Ο ίδιος αναφέρθηκε επίσης στο νέο επενδυτικό πρόγραμμα των 30 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο έχει ηδη τεθεί σε ισχύ. Η επέκταση του εργοστασίου της εταιρείας στο Κορωπί τόσο σε τεχνολογικό εξοπλισμό, όσο και σε κτηριακή υποδομή, γίνεται προκειμένου να μπορεί να ανταποκριθεί στις νέες αυξημένες ανάγκες των εξαγωγών των καινοτόμων αντιδιαβητικών της φαρμάκων στις περισσότερες χώρες του κόσμου, μετά τη σχετική απόφαση της μητρικής εταιρείας.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Mυοσκελετικές ενοχλήσεις: Ζεστό ή κρύο επίθεμα;
Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Gracell Biotechnologies Inc. από την AstraZeneca
Περίπου 1.000 παιδιά στην Ελλάδα κάτω των 16 ετών πάσχουν από Νεανικό Ρευματικό Νόσημα