Η Weber Shandwick ήταν η μοναδική εταιρεία Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων από την Ελλάδα, η οποία βραβεύτηκε στα European Excellence Awards 2016, το βράδυ της Πέμπτης 8 Δεκεμβρίου, στο Βερολίνο.  Το πρόγραμμα “Μετρήσεις Ζωής” που σχεδίασε και ανέπτυξε από κοινού με τη Novartis Hellas κατέκτησε το European Excellence Award στην κατηγορία ‘Ελλάδα, Κύπρος’.

Οι «Μετρήσεις Ζωής» συγκέντρωσαν εξαιρετικά σχόλια για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητά τους, με τους διοργανωτές των βραβείων να επισημαίνουν χαρακτηριστικά:

«Η Weber Shandwick δημιούργησε για τη Novartis μία φιλόδοξη εκστρατεία που έδωσε πρόσβαση σε ιατρικές εξετάσεις σε ανθρώπους που δεν είχαν την αντίστοιχη οικονομική δυνατότητα. Κατά τη διάρκεια ενός roadshow σε 12 πόλεις, διενεργήθηκαν περισσότερα από 10.000 δωρεάν τεστ, τα οποία οδήγησαν στη διάγνωση 500 σοβαρών προβλημάτων υγείας. Η πρωτοβουλία, η οποία υποστηρίχθηκε από τις τοπικές Αρχές και από Οργανισμούς Υγείας, αποτελεί φάρο ελπίδας για το σύστημα Υγείας, σε μία σημαντική χρονική περίοδο».

Αναφερόμενος στη βράβευση, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Weber Shandwick Δημήτρης Μιχόπουλος, τόνισε:

«Μαζί με τη Novartis Hellas, σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε με επιτυχία μία σημαντική πρωτοβουλία, με ουσιαστικό κοινωνικό αποτύπωμα. Οι ‘Μετρήσεις Ζωής’ αποτέλεσαν ένα φιλόδοξο πρόγραμμα κοινωνικής υπευθυνότητας και συνεισφοράς της Novartis, το οποίο υλοποιήθηκε και συνεχίζει να υλοποιείται εν μέσω μίας ευαίσθητης περιόδου για την ελληνική κοινωνία. Η σημαντική διάκριση στα European Excellence Awards αποτελεί την επισφράγιση της εξαιρετικής συνεργασίας μας με την Novartis Hellas καθώς και της αποδεδειγμένης ικανότητας των ανθρώπων των δύο πλευρών να σχεδιάζουν και να διοργανώνουν αποτελεσματικά projects υψηλών απαιτήσεων και διεθνών προδιαγραφών».

Από την πλευρά της, η Διευθύντρια Επικοινωνίας της Novartis Hellas Φωτεινή Μπαμπανάρα, δήλωσε:

«Οι βραβεύσεις συνιστούν αναγνώριση του συστηματικού έργου της Novartis Hellas στον τομέα της κοινωνικής υπευθυνότητας, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμα φορά τη δέσμευση της εταιρείας στους ασθενείς και την έμπρακτη υποστήριξη της ελληνικής κοινωνίας».

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Αλλαγές στην Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων Δημόσιας Υγείας
ΕΝΙΘ: Τεράστιες ελλείψεις στον αξονικό του "Ιπποκράτειου" Θεσσαλονίκης
"Γ. Γεννηματάς": Διασωληνώθηκε ο Δημήτρης Κόκοτας - Το ιατρικό ανακοινωθέν