Η DePuy Synthes, θυγατρική εταιρεία της Johnson & Johnson, υπέγραψε σύμβαση με το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ για τα ορθοπεδικά προϊόντα της.

Με βάση τα όσα έχουν διαρρεύσει 

1. Η DePuy Synthes έχει αναλάβει την υποχρέωση να προμηθεύει ορθοπεδικά προϊόντα αξίας  260 εκατ. δολαρίων τα οποία θα καταχωρούνται στον ηλεκτρονικό κατάλογο ιατρικών προϊόντων του Υπουργείου Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτά στην συνέχεια θα παραδίδονται στα στρατιωτικά νοσοκομεία της Αμερικής.

2. Η σύμβαση είναι ενός έτους αλλά υπάρχει δικαίωμα επέκτασή της για ακόμη τρία χρόνια. Σε αυτή την περίπτωση θα ολοκληρωθεί στις 27 Απριλίου 2022.

3. Ο στρατός, το Πολεμικό Ναυτικό, η Πολεμική Αεροπορία, το Ναυτικό Σώμα και οι ομοσπονδιακές πολιτικές υπηρεσίες θα καλύπτονται από τη συγκεκριμένη σύμβαση.

4. Το σύστημα ECAT δημιουργεί έναν αποδοτικότερο τρόπο για τις εγκαταστάσεις να αγοράζουν τα προϊόντα online και επιτρέπει στην εταιρεία να παραδίδει αποτελεσματικά τα προϊόντα.

«Η δέσμευσή μας προς τους Αμερικανούς στρατιωτικούς, τις γυναίκες και τις οικογένειές τους έχει διαρκέσει περισσότερο από έναν αιώνα και είμαστε ενθουσιασμένοι να συνεχίσουμε αυτή τη δέσμευση φέρνοντας τα καινοτόμα ορθοπεδικά προϊόντα μας στις εγκαταστάσεις στρατιωτικής ιατρικής θεραπείας των ΗΠΑ παγκοσμίως μέσω του συστήματος ECAT», δήλωσε ο Juan-Jose Gonzalez , Πρόεδρος της DePuy Synthes, ΗΠΑ.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Αλλαγές στην Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων Δημόσιας Υγείας
ΕΝΙΘ: Τεράστιες ελλείψεις στον αξονικό του "Ιπποκράτειου" Θεσσαλονίκης
"Γ. Γεννηματάς": Διασωληνώθηκε ο Δημήτρης Κόκοτας - Το ιατρικό ανακοινωθέν