Αναβρασμός επικρατεί στα ενδότερα της φαρμακοβιομηχανίας ΦΑΜΑΡ, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι κάποιοι εργαζόμενοι έχουν κληθεί από τη διοίκηση για την υπογραφή τροποποιητικών συμβάσεων εργασίας.

Οι φήμες αυτές προκάλεσαν την αντίδραση του σωματείου των εργαζομένων, το οποίο σύμφωνα με ανακοίνωσή του θεωρεί ότι αγνοείται από την υπάρχουσα διοίκηση, ενώ  δεν ενημερώνεται για τις προθέσεις της, αρνούμενη παράλληλα να δώσει τις συμβάσεις προς γνωστοποίηση, έτσι ώστε να γνωρίζουν τι πραγματικά θα υπογράψουν.

Σε ανακοίνωσή του το σωματείο υποστηρίζει ότι όλα αυτά γίνονται τη στιγμή που η εταιρεία έχει δεσμευτεί ότι δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή στις εργασιακές σχέσεις και μάλιστα λίγο μετά την λήξη μιας δύσκολης περιόδου για την εταιρεία. Στα παραπάνω προστίθεται και η αυξανόμενη πίεση και εντατικοποίηση που ασκείται από την πλευρά των προϊσταμένων προς τους εργαζόμενους για αύξηση της παραγωγικότητάς τους, σημειώνει το σωματείο.

Στο πλαίσιο των εξελίξεων αυτών, το σωματείο των εργαζομένων καλεί όλους τους συναδέλφους να μην υπογράψουν καμία αλλαγή στις συμβάσεις τους, που κατά την άποψή του έχουν σκοπό την επιδείνωση των όρων εργασίας, τη στιγμή μάλιστα που η εταιρεία τα τελευταία χρόνια καταγράφει κέρδη.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Συνάντηση ΕΟΠΥΥ με Ελληνικό Σύλλογο Θαλασσαιμίας
Πότε σταματούν να μεγαλώνουν τα πόδια
Δήλωση Γεωργιάδη κατά την είσοδό του στο Άτυπο Συμβούλιο υπουργών Υγείας