Η Ευρωκλινική Αθηνών,η πρώτη κλινική στην Ελλάδα και την Ευρώπη πιστοποιημένη ως «Φιλική προς τους ασθενείς» (Patients’FriendlyHospitals) με συνέπεια και προτεραιότητα στο τρίπτυχο Εμπιστοσύνη-Ασφάλεια-Φροντίδα, κέρδισε Χρυσό και Ασημένιο βραβείο στα HealthcareAwards 2017.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκαν τα Healthcare Business Awards που αναδεικνύουν και τιμούν μέσα από συγκεκριμένα και αυστηρά κριτήρια τους παρόχους υγείας που ξεχωρίζουν καθώς και τις υπηρεσίες τους.

Στην τελετή απονομής των βραβείων, διακεκριμένοι εκπρόσωποι του κλάδου υγείας επιβράβευσαν την επιχειρηματική αριστεία, την καινοτομία, τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και τις βέλτιστες πρακτικές των επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών του κλάδου.  Σε αυτό το πλαίσιο και ειδικότερα στην κατηγορία Νοσοκομεία-Ιδιωτικές Κλινικές-Διαγνωστικά Κέντρα, ο όμιλος Ευρωκλινικής ξεχώρισε και βραβεύτηκε με Χρυσό Βραβείο "Ποιότητας Υπηρεσιών" για την γενική ποιότητα υπηρεσιών της Ευρωκλινικής Αθηνών. Επιπλέον έλαβε Ασημένιο βραβείο Καινοτομίας ως  «η πρώτη Κλινική στην Ευρώπη» που πιστοποιήθηκε ως "Patients' FriendlyHospital"  από την TUVAustria.

Ο  Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ευρωκλινικής κ. Αντώνης Βουκλαρής παραλαμβάνοντας το χρυσό βραβείο ποιότητας από τον Αντιπρόεδρο ΔΣ και Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΒΙΑΝΕΞ κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή και υπερηφάνεια για τη βράβευση του ομίλου Ευρωκλινικής στα HealthcareBusiness Awards που πλέον έχουν γίνει θεσμός στον κλάδο υγείας.    Τα βραβεία αυτά είναι η αναγνώριση της προσήλωσής μας για άριστες υπηρεσίες με κέντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που αναγνώρισαν το έργο μας και σε όλους τους ιατρούς- συνεργάτες μας και το  προσωπικό μας που με γνώση και φιλότιμο ξέρουν και κάνουν τη διαφορά..»