Πέμπτη, 06 Μαρτίου 2014, 11:23
Γυναίκα, 31 χρονών, 75 κιλά, 180 ύψος

Ιστορικό

Εμφάνισα ακμή πριν περίπου 7 χρόνια. Χρησιμοποιώ τοπικές θεραπείες κυρίως και κατά διαστήματα αντιβίωση ύστερα από συμβουλή γιατρού. Αθλούμαι συστηματικά τα τελευταία 3 χρόνια και ακολουθώ σωστή διατροφή (πολλά όσπρια, ψάρια, ξηροί καρποί, μαύρο ψωμί, σπάνια τρώω απέξω).

Ερώτηση

Καταναλώνω συστηματικά κάθε μέρα τα τελευταία 2 χρόνια γαλακτοκομικά προιόντα (1 γιαούρτι στραγγιστό 2επί τοις εκατό με λίγη βρώμη,μέλι το πρωί, 1 σάντουιτς με κίτρινο τυρί μεσημέρι και 1 γιαούρτι στραγγιστό 2επί τοις εκατό πάλι το βράδυ). Επίσης, ανά δεύτερη μέρα τρώω και 1-2 αυγά. Παρατηρώ ότι η ακμή εμφανίζει πιο συχνά εξάρσεις με έντονες κοκκινίλες, κύστες. Μπορεί να οφείλεται στη συχνή κατανάλωση γαλακτοκομικών προιόντων?