Είσοδος Μελών

Αρχική ΣελίδαΕιδήσεις - Νέα

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Πιο πρόσφατα

Pharmathen: Χριστουγεννιάτικη γιορτή στα παιδιά της ''Φλόγας''Pharmathen: Χριστουγεννιάτικη γιορτή στα παιδιά της ''Φλόγας''

17 Δεκεμβρίου 2014

Η Pharmathen και οι εργαζόμενοί της διοργάνωσαν στις 14 Δεκεμβρίου τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Σπίτι του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ''Φλόγα''.

Bayer Hellas: Κοινωνική προσφορά στις οργανώσεις ''Μαζί για το Παιδί''Bayer Hellas: Κοινωνική προσφορά στις οργανώσεις ''Μαζί για το Παιδί''

17 Δεκεμβρίου 2014

H Bayer, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης αποφάσισε φέτος τη στήριξη της Ένωσης μη κερδοσκοπικών οργανώσεων ''Μαζί για το Παιδί''.

Pfizer: Δωρεά στην Εστία ‘’Φιλοθέη η Αθηναία’’ για διετή κάλυψη αναγκώνPfizer: Δωρεά στην Εστία ‘’Φιλοθέη η Αθηναία’’ για διετή κάλυψη αναγκών

10 Δεκεμβρίου 2014

Η Pfizer Hellas, αποφάσισε να προσφέρει το χρηματικό ποσό των 40.000 ευρώ για την κάλυψη σημαντικών λειτουργικών αναγκών του ιδρύματος ‘’Φιλοθέη η Αθηναία’’.

ΥΓΕΙΑ: Δωρεάν ιατρικές και διαγνωστικές εξετάσεις στους κατοίκους των ΚαλαβρύτωνΥΓΕΙΑ: Δωρεάν ιατρικές και διαγνωστικές εξετάσεις στους κατοίκους των Καλαβρύτων

20 Νοεμβρίου 2014

Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ προσέφερε δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στους κατοίκους των Καλαβρύτων και των γύρω περιοχών στο πλαίσιο του προγράμματος ''Ταξιδεύουμε για την Υγεία''.

Hellenic Seaways – Novo Nordisk: Πάμε Αιγαίο… για να αλλάξουμε το διαβήτη!Hellenic Seaways – Novo Nordisk: Πάμε Αιγαίο… για να αλλάξουμε το διαβήτη!

17 Νοεμβρίου 2014

Mε σκοπό την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού για τον διαβήτη, το πλοίο ''Νήσος Μύκονος'' της Hellenic Seaways, σε συνεργασία με τη Novo Nordisk, ταξίδεψε στο Αιγαίο με σύνθημα ''Πάμε Αιγαίο… για να αλλάξουμε το διαβήτη!''.

Σελίδες: Επόμενη

Σύνδεσμοι διαφημιζομένων


Ακολουθήστε μας

Προβολή
Προβολή

Υπηρεσίες Μελών

Συστάσεις

Δημοσκόπηση

Ασχολείστε με τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης;
Δείτε τα αποτελέσματα
Προβολή
© iatronet.gr 1999-2014  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
     
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης