Είσοδος Μελών
Προβολή

Αρχική ΣελίδαΕιδήσεις - Νέα

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Πιο πρόσφατα

Δράσεις της Merck για τον καρκίνο του παχέος εντέρουΔράσεις της Merck για τον καρκίνο του παχέος εντέρου

15 Απριλίου 2016

H Μerck Ελλάδος, με την ενεργή εμπλοκή των εργαζομένων της, συμμετείχε στις δράσεις ενημέρωσης που διοργανώθηκαν παγκοσμίως, καθώς και σε επιπλέον δράσεις που υλοποιήθηκαν με δική της πρωτοβουλία.

Εθελοντική Αιμοδοσία των Εργαζομένων της DEMO ABEE

14 Απριλίου 2016

Οι μονάδες αίματος που συλλέγονται κάθε χρόνο είναι διαθέσιμες για να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει για τους εργαζόμενους της εταιρείας αλλά και τις οικογένειές τους.

Ο Μεσογειακός τρόπος ζωής θα ταξιδέψει στην Ευρώπη μέσω του Μαθητικού Κοινοβουλίου της ΕπιστήμηςΟ Μεσογειακός τρόπος ζωής θα ταξιδέψει στην Ευρώπη μέσω του Μαθητικού Κοινοβουλίου της Επιστήμης

24 Μαρτίου 2016

Μαθητές και μαθήτριες που συμμετείχαν στο Εθνικό Μαθητικό Κοινοβούλιο της Επιστήμης 2015-16, κατέληξαν στη σημασία της προβολής του Μεσογειακού τρόπου ζωής, ως ενός συνόλου συνηθειών και πρακτικών που προάγουν την υγεία.

Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: Τιμητική διάκριση Κοινωνικής Συνεισφοράς από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΌμιλος Ιατρικού Αθηνών: Τιμητική διάκριση Κοινωνικής Συνεισφοράς από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

23 Μαρτίου 2016

Η διάκριση απονεμήθηκε για τo πρόγραμμα ''Ιατρικής Υιοθεσίας'' που υλοποιεί ο Όμιλος τα τελευταία 30 χρόνια για τα Παιδικά Χωριά SOS.

Δωρεά Αντιπαρασιτικής Προστασίας στους ‘’Σκύλους Οδηγούς Ελλάδος’’ από τη Bayer ΕλλάςΔωρεά Αντιπαρασιτικής Προστασίας στους ‘’Σκύλους Οδηγούς Ελλάδος’’ από τη Bayer Ελλάς

17 Μαρτίου 2016

Η Bayer Ελλάς αντιλαμβανόμενη τη σπουδαιότητα της προσφοράς του Κέντρου και ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του και εν συνεχεία στις ανάγκες των συνανθρώπων μας, προσφέρει αντιπαρασιτική προστασία για τους σκύλους του κέντρου.

Σελίδες: Επόμενη

Σύνδεσμοι διαφημιζομένων


Προβολή

Ακολουθήστε μας

Προβολή
learning.iatronet.gr
Προβολή

Υπηρεσίες Μελών

Δημοσκόπηση

immigrants_public_health_hazard
Θεωρείτε ότι οι πρόσφυγες απειλούν τη Δημόσια Υγεία;
Δείτε τα αποτελέσματα
Προβολή
© iatronet.gr 1999-2016  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης