Είσοδος Μελών

Αρχική ΣελίδαΕιδήσεις - Νέα

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Πιο πρόσφατα

Roche: 10 νέοι πτυχιούχοι εντάσσονται για 18 μήνες στο δυναμικό της για τρίτη χρονιάRoche: 10 νέοι πτυχιούχοι εντάσσονται για 18 μήνες στο δυναμικό της για τρίτη χρονιά

30 Μαρτίου 2015

Το πρόγραμμα Roche Management Trainee, δίνρι την ευκαιρία σε ακόμα 10 νέους πτυχιούχους να απασχοληθούν έμμισθα για 18 μήνες στην εταιρεία Roche Hellas.

Lavipharm: Για 6η χρονιά μετέχει και φέτος στην ''Ώρα της Γης''

27 Μαρτίου 2015

Η Lavipharm, συμμετέχοντας για έκτη χρονιά στην ''Ώρα της Γης'', προχωρά και πάλι στη συμβολική κίνηση ενάντια στις κλιματικές αλλαγές του πλανήτη από την ανθρώπινη παρέμβαση.

ELPEN: ‘’Ταξίδι στην ακριτική Ελλάδα, με πυξίδα την Υγεία!’’ELPEN: ‘’Ταξίδι στην ακριτική Ελλάδα, με πυξίδα την Υγεία!’’

12 Μαρτίου 2015

Η ELPEN αποκλειστικός χορηγός Εκπαιδευτικού Προγράμματος Πρώτων Βοηθειών, σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας, σε συνεργασία με την Άγονη Γραμμή Γόνιμη και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Bayer Hellas: Προσφορά στην Ένωση ‘’Μαζί για το Παιδί’’ για 112 οικογένειες

19 Φεβρουαρίου 2015

Η Bayer Hellas και οι εργαζόμενοί της έκαναν χρηματική προσφορά στην Ένωση ''Μαζί για το Παιδί'', που βοήθησε να καλυφθούν οι ανάγκες 112 άπορων οικογενειών σε τρόφιμα.

Novartis: Βράβευση για τη στήριξη ανασφάλιστων ογκολογικών ασθενώνNovartis: Βράβευση για τη στήριξη ανασφάλιστων ογκολογικών ασθενών

11 Φεβρουαρίου 2015

H Novartis Hellas στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας, συμμετείχε ενεργά στην υλοποίηση του Προγράμματος «Νοιάζομαι» του Θεαγένειου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Σελίδες: Επόμενη

Σύνδεσμοι διαφημιζομένων


Ακολουθήστε μας

Προβολή
Προβολή

Υπηρεσίες Μελών

Συστάσεις

Δημοσκόπηση

Πώς πρέπει να διορίζονται οι διοικήσεις στο ΕΣΥ;
Δείτε τα αποτελέσματα
Προβολή
© iatronet.gr 1999-2014  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
     
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης