Είναι ωραίο να δείχνετε ωραία και κομψή καθώς και να ισορροπείτε μεταξύ στυλ και άνεσης. Διορθώστε λάθη που κάνουν τη διαφορά ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές:

Ακατάλληλα σουτιέν

Ένας από τους σημαντικότερους κανόνες για να έχει επιτυχία η επιλογή του σουτιέν σας είναι να βεβαιωθείτε ότι έχει σωστή εφαρμογή. Οι τελευταίες μελέτες αναφέρουν ότι το 85% των γυναικών φορούν λάθος νούμερο. Το σωστό νούμερο του σουτιέν μπορεί άμεσα να ανορθώσει και να φορμάρει το στήθος σας χαρίζοντας σας μια κολακευτική σιλουέτα. Αν δεν είστε σίγουρη για το νούμερό σας, συμβουλευτείτε την πωλήτρια του καταστήματος από το οποίο ψωνίζετε.

Φαρδιά κάπρι

Σε ποιον δεν αρέσουν τα κάπρι; Είναι λειτουργικά και χαριτωμένα. Σκεφτείτε την Aundrey Hepburn ή τη Jackie O. Eνώ τα φαρδιά μακριά παντελόνια είναι κολακευτικά, τα φαρδιά κάπρι παντελόνια μπορεί να κόβουν το πόδι στη μέση και να σας δείχνουν κοντόχοντρη και όχι γοητευτική. Δοκιμάστε ένα κάπρι που να έχει ένα μικρό άνοιγμα και να αγγίζει το πάνω μέρος του αστραγάλου. Θα είναι πολύ κομψό.

Υφάσματα ζέρσεϊ

Τα υφάσματα ζέρσεϊ είναι γνωστά για την άνεση και την οικονομία που προσφέρουν, δύο αναμφισβήτητα ελκυστικά χαρακτηριστικά. Όμως, όταν ψωνίζετε για μια ιδιαίτερη περίσταση, καλό είναι να αποφύγετε να φορέσετε το συγκεκριμένο λεπτό κολλητό ύφασμα. Φυσικά αγκαλιάζει το σώμα, χωρίς να αναδεικνύει τα καλύτερα σημεία σας. Αντί για αυτό, δοκιμάστε ένα ύφασμα που να παρέχει περισσότερη δομή, όπως το βαμβακερό.

Μαύρα παντελόνια

Το να βασίζεστε πολύ στα μαύρα παντελόνια για το ντύσιμό σας, σάς περιορίζει από το να φορέσετε τις θηλυκές φούστες, που επίσης παρέχουν άνεση. Οι φούστες σε γραμμή Α και οι φούστες pencil είναι κολακευτικές και αυτή την άνοιξη προσφέρονται σε μια ποικιλία από υφάσματα και prints. Δοκιμάστε να αντικαταστήσετε τα ασφαλή σας (βλέπε βαρετά) χαλαρά παντελόνια με μια λαμπερή φούστα που μπορείτε να τη συνδυάσετε με διαφορετικά top. Aμέσως θα αναβαθμιστεί το look σας.

Τα γυαλιά της γιαγιάς

Όλοι συμφωνούμε ότι δεν αξίζει να στενοχωριόμαστε για λεπτομέρειες, αλλά στη μόδα, συχνά οι λεπτομέρειες είναι αυτές που φτιάχνουν ή χαλούν την εμφάνισή σας. Αποφύγετε το κλασικό στερεότυπο της γιαγιάς, με τα γυαλιά διαβάσματος να κρέμονται από τον γερασμένο της λαιμό. Αναζητήστε σκελετούς στο στυλ του Ernest Hemingway και εγκαταλείψτε τους λεπτούς σιδερένιους σκελετούς.

 

 

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
ΠΟΥ: Εντοπίστηκε ιός γρίπης των πτηνών σε αγελαδινό γάλα
Δεκάδες μεταλλάξεις του ιού της Covid σε άντρα που νοσούσε από κορωνοϊό για 1,5 χρόνο
Επίσκεψη Γεωργιάδη σε υγειονομικές μονάδες σε Κοζάνη και Φλώρινα