Αν θέλετε να δείχνετε πιο λαμπερή από ποτέ αυτές τις γιορτές, έχουμε βρει τις καλύτερες συμβουλές. Ό,τι και αν έχετε σχεδιάσει, υπάρχουν μερικά κλασικά και έξυπνα κολπάκια που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπη!

Το κατάλληλο ρούχο

Κάντε δώρο στον εαυτό σας κάποιο ρούχο που θα κάνει την εμφάνισή σας αξέχαστη. Όχι μόνο θα αναδείξει την ομορφιά σας, αλλά θα σας τονώσει και την αυτοπεποίθηση. Επιλέξτε κάτι άνετο, που να ταιριάζει με το στυλ σας και να φαίνεται πως είναι φτιαγμένο για εσάς. Διαλέξτε κάτι κατάλληλο για τα σχέδιά σας—και για το πόσο θέλετε να τραβήξετε τα βλέμματα!

Βάψτε τα νύχια σας

Άλλος ένας εύκολος τρόπος να κάνετε πιο ιδιαίτερη την εμφάνισή σας. Τις γιορτές, τα πράγματα αλλάζουν: ό,τι λάμπει είναι στη μόδα, άρα μην ντρέπεστε το γκλίτερ. Βέβαια, εξίσου κλασικά και διαχρονικά είναι και τα κόκκινα νύχια. Αν πάλι δεν θέλετε να τραβήξετε τόσο την προσοχή, ένα απλό βερνίκι θα κάνει τα νύχια σας να μοιάζουν απλοϊκά πανέμορφα.

Κάντε καθαρισμό προσώπου

Αν έχετε χρόνο, κάντε έναν καθαρισμό προσώπου. Θα νιώσετε πολύ καλύτερα, και η επιδερμίδα σας θα σας ευχαριστήσει με τη νέα της λάμψη. Επιπλέον, το μακιγιάζ σας θα “στρώνει” πολύ καλύτερα, κάνοντάς σας να νιώσετε ακόμα πιο όμορφες.

Φτιάξτε τα μαλλιά σας

Ίσως μια επίσκεψη στο κομμωτήριο να σας φτιάξει και τη διάθεση. Κλείστε ένα ραντεβού για κούρεμα, δοκιμάστε κάποια ωραία κόμμωση, ή αλλάξτε και το χρώμα των μαλλιών σας. Θα νιώσετε αμέσως καλύτερα ξέροντας πως τα μαλλιά σας είναι περιποιημένα, πως δεν φαίνονται οι ρίζες σας και πως θα λάμπουν με φυσικό τρόπο.

Κάντε κάτι πιο μεγαλειώδες

Όπως είπαμε πριν και για το γκλίτερ, μπορείτε μέσα στις γιορτές να δοκιμάσετε κάτι καινούριο με την εμφάνισή σας. Μπορείτε να φορέσετε ρούχα που ξεφεύγουν από τις συνηθισμένες σας επιλογές, ή να κάνετε κάτι πιο ιδιαίτερο με τα μαλλιά σας.

Τολμήστε με το μακιγιάζ

Οι γιορτές δεν είναι απλές, καθημερινές μέρες. Μπορείτε να παίξετε και να δοκιμάσετε ενδιαφέροντες συνδυασμούς με το μακιγιάζ σας. Είναι η τέλεια εποχή για να δοκιμάσετε smoky eyes ή ένα πιο έντονο eyeliner. Θυμηθείτε: δεν είναι η συνηθισμένη μέρα σας στη δουλειά, μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε.

Το σωστό αξεσουάρ

Είναι ο καιρός να φορέσετε όλα εκείνα τα αξεσουάρ που νιώθατε πως ήταν κάπως υπερβολικά για τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου. Κάποιο κολιέ, ή ιδιαίτερα σκουλαρίκια και μην ξεχνάτε πως μπορείτε να ενισχύσετε την εμφάνισή σας με ένα ωραίο τσαντάκι. Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι πως εσείς πρέπει να νιώθετε όμορφα και δεν είναι ανάγκη να ακολουθήσετε κανέναν κανόνα!

Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
'Ενωση Ασθενών Ελλάδος: Η Θεσσαλονίκη, γέφυρα στα δικαιώματα των ασθενών
Ηλίας Μόσιαλος: Γιατί θα αποτύχει ο προσωπικός γιατρός - Τα δομικά προβλήματα του ΕΣΥ
Πώς ο κομμωτής μπορεί να εντοπίσει ασθένειες των μαλλιών και του δέρματος