Προσβάλλει αρκετά τα ξηρά δέρματα. Παρουσιάζεται κυρίως πάνω στα μήλα των παρειών και στη μύτη και είναι μικροσκοπικά τριχοειδή αγγεία, συμφορημένα και διασταλμένα.

Απότομες αλλαγές στη θερμοκρασία και χτυπήματα, ευνοούν το σχηματισμό της ευρειαγγείας, γι' αυτό η αισθητικός θα πρέπει να αποφύγει, κατά τη θεραπεία που εφαρμόζει, κάθε απότομη κίνηση, που έχει ενδεχόμενο να προκαλέσει υπεραιμία. Το μασάζ να είναι ελαφρύ.

Απαγορεύεται η χρήση ρεύματος υψηλούς συχνότητας με ακτινοβολία. Όταν τοποθετούμε τον θεραπευόμενο στο vaper, βάζουμε πολύ λιπαρή κρέμα σε όλο το πρόσωπο και πολύ περισσότερο στα σημεία της ευρειαγγείας.

Οι ειδικές κρέμες για την ευρειαγγεία, που κυκλοφορούν στο εμπόριο, έχουν ένα κάποιο αποτέλεσμα, όπως και όλες οι άλλες φροντίδες, που χρησιμοποιεί η αισθητικός στο ινστιτούτο, δεν έχουν μόνιμο αποτέλεσμα.

Το μόνο γνωστό αποτελεσματικό μέσο για την εξασφάλιση της ευρειαγγείας είναι η ηλεκτροπληξία εφαρμόζεται από ειδικό γιατρό, και η μέθοδος αυτή έχει πολύ καλά αποτελέσματα. Γι' αυτό θα πρέπει να συστήσουμε στον θεραπευόμενο να επισκεφτεί ένα δερματολόγο, όταν το πρόβλημα εμφανίζει χαρακτήρα αντιαισθητικό.

Παράλληλα λοιπόν με την πολύ φρόνιμη και ελαφρά περιποίηση των περιοχών που έχουν ευρειαγγεία, η αισθητικός θα πρέπει να επισημάνει στις θεραπευόμενες, που δείχνουν προδιάθεση ή που έχουν προσβληθεί από την ευρειαγγεία, την ανάγκη να αποφεύγουν τις πολύ απότομες αλλαγές της θερμοκρασίας, τις εναλλασσόμενες πλύσεις με κρύο και ζεστό νερό και την επαφή με κρύο αέρα, χωρίς προηγουμένως να έχουν απλώσει στο πρόσωπό τους μια πολύ λιπαρή κρέμα.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πόσα κιλά μπορούμε να χάσουμε σε έναν μήνα με ασφάλεια
Θανατηφόρα βακτήρια διψούν για ανθρώπινο αίμα
Οι επιπλοκές στην εγκυμοσύνη είναι πιθανόν να αυξάνουν τους κινδύνους υγείας για δεκαετίες [μελέτη]