Συνηθίζουμε να κατηγορούμε τις γυναίκες για τάσεις ανασφάλειας, όμως και οι άνδρες δεν πάνε πίσω. Μπορεί να καυχώνται πως είναι το «ισχυρό» φύλο, όμως σε αρκετές περιπτώσεις έχουν και εκείνοι τα τρωτά τους σημεία. Ποιες είναι λοιπόν οι ανασφάλειες των ανδρών;

Τα οπίσθιά τους

Ένας άνδρας ξέρει ότι στις γυναίκες αρέσει ένας καλοσχηματισμένος γλουτός (=οπίσθια) και σιχαίνονται το ίδιο με τις γυναίκες την περίπτωση στην οποία αυτός είναι… πεσμένος.

Οι κοιλιακοί τους

Ακόμα και αν έχουν να πατήσουν γυμναστήριο από τον καιρό του Νώε, οι περισσότεροι άνδρες θέλουν να εντυπωσιάζουν τις γυναίκες με ένα σετ γραμμωμένων κοιλιακών.

Τα μαλλιά τους

Αν τα έχουν, θα θέλουν να τα κρατήσουν και να καμαρώνουν κάθε στιγμή για αυτά. Αν δεν τα έχουν, θα κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν ό,τι έχει απομείνει.

Οι τρίχες στο πρόσωπο

Η ανασφάλεια αυτή πηγάζει από τα εφηβικά τους χρόνια, στα οποία… πάσχιζαν να «καλλιεργήσουν» οτιδήποτε είχε έστω και μια υποψία τρίχας. Ο ενθουσιασμός αυτός δεν φαίνεται να έφυγε ποτέ.

Οι τρίχες στο υπόλοιπο σώμα

Τρίχες στην πλάτη, «πουλόβερ-greek lover» στο στήθος, τρίχες στη μύτη, τρίχες γύρω από τις ρώγες… Όλα τα παραπάνω κάνουν τους περισσότερους άνδρες να νοιώθουν άβολα.

Το ύψος τους

Όσο οι γυναίκες γνωρίζουν ότι ο ιδανικός άνδρας θα πρέπει να είναι ελάχιστα πιο ψηλός από αυτές όταν φορούν γόβες, άλλο τόσο το ξέρουν και οι άνδρες.

Η διατροφή τους

Σε αρκετές περιπτώσεις, οι άνδρες μπορούν να γίνουν πολύ χειρότεροι από τις γυναίκες όσον αφορά το σώμα τους εν όψει παραλίας. Όσο πασχίζουν αυτές να χωρέσουν στο τόσο δα μπικίνι, άλλο τόσο και εκείνοι προσέχουν (κρυφά) τη διατροφή τους για να ξεφορτωθούν τα παραπανίσια κιλά εν όψει καλοκαιριού.

Η στύση τους

Θα καταφέρω να διατηρήσω τη στύση μου; Θα μείνει ικανοποιημένη; Και αν μου πέσει; Τρία ερωτήματα που ταλαιπωρούν από το μυαλό κάθε άνδρα στο σεξ.

Το «μέγεθος» τους

Στο ίδιο κλίμα με πριν, μήπως είναι πολύ μικρό/στραβό/περίεργο; Και ώρες απέναντι στον καθρέφτη…

Ο οργασμός

Όχι ο δικός τους – εκτός και αν ανήκουν στην κατηγορία του «γρήγορου πιστολιού» οπότε προσθέτουμε μία ανασφάλεια ακόμα- αλλά της παρτενέρ: θα καταφέρω άραγε να την κάνω να τελειώσει;

Ν.Γ.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
"Τουρισμός" υποβοηθούμενης αυτοκτονίας στις ΗΠΑ
Προκαλεί ΔΕΠΥ και αυτισμό η παρακεταμόλη στην εγκυμοσύνη; [μελέτη]
Στον ορίζοντα εξέταση αίματος για την έγκαιρη διάγνωση της πολλαπλής σκλήρυνσης