από τη συντακτική ομάδα του in2life

Υγεία, αγάπη κι ευτυχία; Αλήθεια, αυτά θέλετε μόνο για τους φίλους σας; Τα ίδια που θα ευχόσασταν σε μια κάρτα για τον κύριο πρέσβη που δε σας κακομαθαίνει, γιατί δεν σας καλεί στους τεράστιους μπουφέδες του; Παραδεχτείτε το: δεν χαμογελάτε διαβάζοντας ένα μήνυμα που σας εύχεται να είστε υγιείς κι ευτυχισμένοι.

Επομένως, η ευχή δεν πετυχαίνει τον πρωταρχικό σκοπό της, να σας μεταδώσει τη θετική ενέργεια που χρειάζεται μπας και πραγματοποιηθεί.

Ε, λοιπόν, εμείς φέτος δεν σας ευχόμαστε να είστε μόνο υγιείς κι ευτυχισμένοι. Σας ευχόμαστε:
Να μπερδευτούν οι δημόσιες υπηρεσίες και να στείλουν τους λογαριασμούς με τις οφειλές σας στη διεύθυνση του [εισάγετε όνομα πολιτικού που αντιπαθείτε περισσότερο].

Να μην είναι ποτέ ξανά τίποτα μέτριο. Να μην δοκιμάσετε κανένα 'απλώς ικανοποιητικό' φαγητό. Να μην δείτε καμία παράσταση που να κάνει κοιλιά. Να μην έχετε ήσυχες αλλά βαρετές μέρες στη δουλειά.
Να μην τύχει ούτε μια φορά να σας ρωτήσουν πώς τα περάσατε και να μην έχετε νέα να διηγηθείτε.



Να σας παραχαϊδέψουν.

Να δουλεύετε τις μισές ώρες και να σας πληρώνουν τα τριπλά. Θα λέγαμε να σας δώσουν και εταιρικό κινητό με σύνδεση, εταιρικό αυτοκίνητο με δωρεάν βενζίνη και μερικά πληρωμένα ταξίδια 'για δουλειά' στο εξωτερικό, αλλά είπαμε να μην το χοντρύνουμε και φανεί εξωπραγματική η ευχή.



Να χάσετε όσα κιλά θέλετε και να μην τα ξαναπάρετε ποτέ, όσο και αν φάτε.

Να είστε τρελά ερωτευμένοι. Όσοι είναι τρελά ερωτευμένοι περνούν καμιά φορά πραγματικά άσχημα. Οι υπόλοιπες στιγμές τους, όμως, αξίζουν πάρα πολύ τον κόπο του να περνάς καμιά φορά πραγματικά άσχημα.



Να νιώθετε όσο πιο πολλές στιγμές μπορείτε πιτσιρίκια.

Να πάτε το ταξίδι των ονείρων σας.

Να γελάτε πολύ. 'Πολύ' είναι η διαβάθμιση εκείνη που περιλαμβάνει συμπτώματα όπως δακρυσμένα μάτια, πονεμένους κοιλιακούς, κοκκινισμένα μάγουλα και το αφεντικό σας να σας κοιτά απορημένος, ενώ προσπαθεί να σας πει κάτι σοβαρό κι εσείς δαγκώνεστε για να σταματήσετε να γελάτε.



Να βρείτε χρόνο για να... βαρεθείτε λίγο.

Να βρεθείτε κάποια στιγμή να χορεύετε σε ένα πάρτι που παίζει την πιο τέλεια μουσική του κόσμου, και να συνειδητοποιήσετε ξαφνικά ότι δεν θυμάστε πώς βρεθήκατε εκεί.



Να ξυπνήσετε ένα πρωί και έξω να χιονίζει.

Κάθε φορά που έχετε την εντύπωση ότι είναι Παρασκευή, να είναι όντως.

Να βρεθείτε τυχαία με έναν αγαπημένο φίλο από τα παλιά και να καταλήξετε να μιλάτε και να γελάτε όλο το βράδυ, σα να μην πέρασε μια μέρα.



Να συλλαμβάνετε τα πιο τρελά σχέδια, να τολμάτε να τα φέρετε εις πέρας, ενώ όλοι σας λένε τρελό, και τελικά να λειτουργούν.

Να ξαναπαίξει ο Kevin Spacey στην Επίδαυρο, και να σας κάνει κάποιος που σας αγαπά πολύ δώρο ένα εισιτήριο στην πρώτη κερκίδα.



Να αποφασίσει το αφεντικό σας πως ο ένας νόμιμος μήνας άδειας τον χρόνο είναι ελάχιστος για την δουλειά που κάνετε καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς και να θεσπίσει σύστημα διμήνου μετ' αποδοχών.

Να παίξετε μαξιλαροπόλεμο και τυφλόμυγα.



Να φτάνετε κάθε μέρα στη στάση του λεωφορείου και να περνούν τρία-τρία μαζί ανά δύο λεπτά, όλα άδεια και με χαμογελαστούς οδηγούς που σας καλημερίζουν.

Να επιλέξετε ανάληψη 20€ από το ATM και αυτό να κολλήσει και να 'ξερνάει' χαρτονομίσματα επί δέκα λεπτά.



Να κάνει λάθος ο ταξιτζής και να σας αφήσει σε άγνωστο στενό, όπου τυχαία να ανακαλύψετε το νέο αγαπημένο σας κρυφό στέκι.

Να ανακαλύπτετε κάθε μέρα ξεχασμένα ευρώ σε κάθε παντελόνι ή μπουφάν που φοράτε.



Να ανακαλύψουν οι επιστήμονες πως ένα (χαμένο για αιώνες) είδος λαχταριστής σοκολάτας έχει μηδέν θερμίδες και τεράστιες ποσότητες βιταμινών.

Να ακούσετε ένα βράδυ στο ραδιόφωνο, καθώς οδηγείτε προς το σπίτι, ότι η ελληνική κρίση ήταν λογιστικό μπέρδεμα, το χρέος ξεπληρώθηκε με κάτι μετοχές που βρέθηκαν ξεχασμένες στο μπαούλο μιας γιαγιάς, και εσείς μπορείτε να συνεχίσετε τη ζωή σας κανονικά.

Και να αλλάξετε κατεύθυνση, προς το πλησιέστερο μπαρ.

Να ανακαλύψετε μια παραλία με τιρκουάζ νερά και λευκή άμμο σε ένα ελληνικό νησί.

Να θέλετε πάντα όσα έχετε. Ένας σοφός είπε κάποτε πως είναι πολύ καλύτερο από το να έχετε πάντα όσα θέλετε.



Καλή χρονιά!

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Κ. Γουργουλιάνης: Αφρικανική σκόνη, δυνητικοί κίνδυνοι, τρόποι προφύλαξης
Οδηγίες των πνευμονολόγων για προστασία από την αφρικανική σκόνη
Εμφυτεύσιμες μπαταρίες μπορούν να λειτουργούν με το οξυγόνο του οργανισμού!