Κέντρο Μαστού του ΜΗΤΕΡΑ

Ημερομηνία δημοσίευσης: Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2016
Προβολή
Το Κέντρο Μαστού του ΜΗΤΕΡΑ αναγνωρίστηκε ως πλήρες μέλος του "Breast Centres Network", του πρώτου διεθνούς δικτύου κλινικών αποκλειστικά για τη διάγνωση και τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού.

Το "Breast Centres Network" απαρτίζεται από 184 κλινικές μαστού σε όλο τον κόσμο, οι οποίες πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να θεωρούνται Κέντρα Αναφοράς, με στόχο την προώθηση και τη βελτίωση της φροντίδας του καρκίνου του μαστού στην Ευρώπη και παγκοσμίως.

Σχολιάζοντας τη διεθνή αναγνώριση η Διευθύντρια του Απεικονιστικού Τμήματος Μαστού του ΜΗΤΕΡΑ και νεοεκλεγείσα Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Απεικόνισης Μαστού, κα Αλεξάνδρα Αθανασίου δήλωσε "Η ένταξη του ΜΗΤΕΡΑ ως κέντρου μέλους του διεθνούς “Breast Centres Network” αποτελεί μια επιβεβαίωση και επιβράβευση του τρόπου λειτουργίας του Κέντρου Μαστού του ΜΗΤΕΡΑ.

Το Κέντρο μας λειτουργεί με πλήρη συμμόρφωση στις διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες για τη διάγνωση και διαχείριση των παθήσεων του μαστού, όπως αυτές έχουν προσδιοριστεί από την Ευρωπαϊκή Εταιρία EUSOMA (European Society Of Breast Cancer Specialists) και την Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρία ACS (American Cancer Society). Ιδιαίτερη έμφαση δίνουμε στους τομείς της προεγχειρητικής διάγνωσης, η οποία είναι απαραίτητη για τον ορθό σχηματισμό εξατομικευμένης θεραπείας, όπως επίσης και στον πλήρη διαγνωστικό απεικονιστικό έλεγχο, προκείμενου η ενδιαφερόμενη μέσα στην ίδια ημέρα να έχει στα χέρια της μια ολοκληρωμένη θεραπευτική πρόταση".

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Menu

Ακολουθήστε μας

Προβολή

Δημοφιλή βίντεο

© iatronet.gr 1999-2018  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   minfin.gr   antagonistikotita.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε στο πλαίσιο του ΕΠΑΝ ΙΙ και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης