Το Βήμα του ΑσθενήΓενικές ΣυζητήσειςΑθλητικά νέα

Σπορ και υγεία σε υψηλές θερμοκρασίες

Απάντηση στο θέμα
Εκτύπωση
Χρήστες αυτή τη στιγμή: 6719 επισκέπτες - 0 συνδεδεμένοι  
Θέματα που έχω συνεισφέρει ή ακολουθώ
Προβολή

chr.pap
Μέλος

Εγγραφή: 6/6/2014
Δημοσιεύσεις: 754

Δημοσίευση: 15 Ιουλίου 2015

Τώρα που οι ζέστες μπαίνουν για τα καλά χρειάζεται μεγαλή προσοχή ειδικά από αυτούς που αντμετωπίζουν πρόβλημα υγείας ή βρίσκονται σε θεραπευτική αγωγή. Το καλοκαίρι από μόνο του είναι μια πρόκληση για άθληση και κίνηση. Όμως οι υψηλές θερμοκρασίες δεν βοηθούν και ειδικά αυτούς που βρίσκονται σε θεραπευτικό πρόγραμμα. Το να ξεφύγει κανείς λίγο δεν σημαίνει ότι πρέπει να το παρακάνει και να δρα σε βάρος του εαυτού του. Προσοχή λοιπόν στην ζέστη, τον ήλιο και τις υψηλές θερμοκρασίες του καύσωνα. Αν θέλουμε όχι μόνο να διατηρούμε την φόρμα μας αλλά και να ξεκουραστούμε με ασφάλεια.

  • Απάντηση

Απαντήσεις

elenkar
Μέλος

Εγγραφή: 6/6/2014
Δημοσιεύσεις: 251

#1 Δημοσίευση: 15 Ιουλίου 2015

Η ζέστη όντως θέλει μεγαλή προσοχή, να μην ξεφύγουμε από το πρόγραμμά μας, ΄τουλάχιστον όλοι εμείς που είμαστε αντιμέτωποι με πρόβλημα υγείας. Μια περίοδος είναι και αυτή που χρειάζεται μάλιστα μεγάλη προσοχή λόγω των υψηλών θερμοκρασιών. Ας μην το παρακάνουμε ειδικά αυτή την εποχή που τα δεδομένα έχουν κατά πολύ αλλάξει.

  • Απάντηση

chr.pap
Μέλος

Εγγραφή: 6/6/2014
Δημοσιεύσεις: 754

#2 Δημοσίευση: 16 Ιουλίου 2015

Αρχική δημοσίευση #1:
Η ζέστη όντως θέλει μεγαλή προσοχή, να μην ξεφύγουμε από το πρόγραμμά μας, ΄τουλάχιστον όλοι εμείς που είμαστε αντιμέτωποι με πρόβλημα υγείας. Μια περίοδος είναι και αυτή που χρειάζεται μάλιστα μεγάλη προσοχή λόγω των υψηλών θερμοκρασιών. Ας μην το παρακάνουμε ειδικά αυτή την επο...

Ευτυχώς μέχρι στιγμής η ζέστη είνια υποφερτή. Καλό θα ήταν όμως να έχουμε αυξημένη την προσοχή μας γιατί πολύ απλά δεν παίζει κανείς με τον ήλιο. Ένα καλό πρόγραμμα βοηθά σημαντικά τους ασθενείς που πρέπει να προσέχουν αλλά και να απολαύσουν τις καλοκαιρινές διακοπές.

  • Απάντηση

fzai
Μέλος

Εγγραφή: 20/5/2014
Δημοσιεύσεις: 669

#3 Δημοσίευση: 17 Ιουλίου 2015

Η υπερβολική ζέστη όχι μόνο δεν βοηθά αλλά προκαλεί πληθώρα παρενεργειών. Ειδικά αυτοί που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί. Δεν τρέχει και τίποτε αν δεν μαυρίσουμε λιγάκι παραπάνω....

  • Απάντηση
Απάντηση στο θέμα
Menu

Σήμερα στο iatronet.gr

Φαγητό στο εστιατόριο: Πώς να μην το παρακάνουμεΦαγητό στο εστιατόριο: Πώς να μην το παρακάνουμε

Επειδή οι μερίδες των εστιατορίων είναι μεγάλες και φορτωμένες λιπαρά, με τα παρακάτω tips δεν θα ξεφύγουμε από τη διατροφή μας.... Περισσότερα »

Ηλεκτρονική συνταγογράφηση και στα νοσοκομείαΗλεκτρονική συνταγογράφηση και στα νοσοκομεία

Ο μηχανισμός θα καλύπτει νοσηλευόμενους ασθενείς. Αποβλέπει στην παρακολούθηση της συμπεριφοράς των γιατρών και στην εφαρμογή των θεραπευτικών πρωτοκόλλων.... Περισσότερα »

Αναιμία: Τι είναι και τι την προκαλεί;Αναιμία: Τι είναι και τι την προκαλεί;

Πώς μπορεί να προκληθεί η αναιμία και ποια είναι τα συμπτώματά της;... Περισσότερα »

CrossFit : Οι συνήθεις τραυματισμοίCrossFit : Οι συνήθεις τραυματισμοί

Χρήσιμες πληροφορίες για να κατανοήσουμε καλύτερα τι συμβαίνει με τους τραυματισμούς στο είδος άσκησης που τα τελευταία 10 χρόνια απέκτησε και στην Ελλάδα ... Περισσότερα »

Video - Μαθητές και όραση

Όπως κάθε χρονιά στις αρχές Σεπτέμβρη έτσι και φέτος μια καινούρια στρατιά μαθητριών και μαθητών είναι στις επάλξεις για να ξεκινήσουν τη μακρόχρονη μαθητική τους εμπειρία. Φυσικά είναι εποχή που οι γονείς ... Δείτε το video

Προβολή
Προβολή
© iatronet.gr 1999-2017  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης