Η Μεταμόρφωση συμμετέχει στη 14η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών

Η πόλη της Μεταμόρφωσης και ο Σύνδεσμος Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Σώματος Μέριμνας Υγείας «Κωστάκης Μεσογίτης» θα έχουν τη χαρά να υποδεχθούν τη...

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016, 10:11
σ.αι.δ.ο.σ.μ.υ. ”κωστακησ μεσογιτησ”

Η πόλη της Μεταμόρφωσης και ο Σύνδεσμος Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Σώματος Μέριμνας Υγείας «Κωστάκης Μεσογίτης» θα έχουν τη χαρά να υποδεχθούν τη Φλόγα των Εθελοντών Αιμοδοτών, στα πλαίσια της 14ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ).

Σας περιμένουμε την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016 στις 17:30 στην πλατεία Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, όπου θα μοιραστούν τα μπλουζάκια της Λαμπαδηδρομίας και θα δοθούν οι σχετικές οδηγίες στους συμμετέχοντες.

Η άφιξη της «Φλόγας της Αγάπης» θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο σημείο στις 18:00 και στη συνέχεια η φλόγα θα περιφερθεί στους δρόμους της πόλης, καταλήγοντας στις 19:00 στο ανοιχτό θεατράκι (σκεπαστό Αττικής Οδού), όπου και θα λάβει χώρα το άναμμα της εστίας.

Θα ακολουθήσει η παιδική θεατρική παράσταση «Το φορτηγάκι της Αγάπης», ένα έργο που αναδεικνύει την καταλυτική παρουσία και δράση της Αγάπης στη ζωή μας.

Σας περιμένουμε για να μεταφέρουμε όλοι μαζί το μήνυμα της αγάπης και της ελπίδας!

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και τη στήριξή σας!


Με εκτίμηση,

Tο Δ.Σ.

Σύνδεσμος Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Σώματος Μέριμνας Υγείας ”Κωστάκης Μεσογίτης”

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ