“Τα Μαγικά Μαξιλάρια” Μια μικρή διασκευή από το παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά από το Δημιουργικό Εργαστήριο του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ (Ανοιχτό Πρόγραμμα)

Δευτέρα 19 Μαρτίου, στις 18.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» Δήμου Αθηναίων (Οδοιπορικό Παλιάς Αθήνας)Το δημιουργικό εργαστήρι της Πρωινής...

Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018, 15:55
κεθεα διαβαση

Δευτέρα 19 Μαρτίου, στις 18.00
στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» Δήμου Αθηναίων
(Οδοιπορικό Παλιάς Αθήνας)

Το δημιουργικό εργαστήρι της Πρωινής Κοινότητας του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ θα παρουσιάσει σε μορφή αναλογίου ένα μικρό απόσπασμα (διασκευή) από το παραμύθι του Ε. Τριβιζά “Τα Μαγικά Μαξιλάρια”. Ένα παραμύθι για κακούς βασιλιάδες και μεγάλους εφιάλτες που όμως μπορούν να νικηθούν με μικρά όνειρα που δεν τα βάζει ο νους σου.
Η διασκευή που θα προκύψει κατά την διάρκεια των προβών του εργαστηρίου, καθώς και τα μουσικά και κινησιολογικά στοιχεία, θα είναι αποτέλεσμα ομαδικής εργασίας. Τα μέλη, ανάλογα με τις δεξιότητες τους, θα κληθούν να συμμετάσχουν σε μία ή περισσότερες από τις παραπάνω τέχνες .
Σκοπός του εργαστηρίου είναι η προσωπική επαφή με δημιουργικές δραστηριότητες, η ομαδικότητα, η αλληλοβοήθεια πάνω σε ένα κοινό στόχο. Η επαφή και η γνώση με τις εν λόγω τέχνες γίνεται μέσω θεωρητικών και πρακτικών προσεγγίσεων και άλλοτε υπό μορφή δρώμενου με παιγνιώδη τρόπο.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ