ΥΠΕΡΠΑΡΑΘΥΡΕΟΕΙΔΙΣΜΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ....πριν την επέμβαση

Οι άνθρωποι που πάσχουν από υπερπαραθυρεοειδισμό αντιδρούν περίεργα σε ορισμένα πράγματα. Πρώτον, είναι πολύ απογοητευμένοι εάν οι όγκοι δεν...

Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2017, 15:22
HYPERPARATHYROIDISM SUPPORT AND INFORMATION

Οι άνθρωποι που πάσχουν από υπερπαραθυρεοειδισμό αντιδρούν περίεργα σε ορισμένα πράγματα. Πρώτον, είναι πολύ απογοητευμένοι εάν οι όγκοι δεν εμφανίζονται στις εξετάσεις απεικόνισης (επειδή αυτό συχνά καθυστερεί τη διαγνωστική διαδικασία και πολλοί χειρουργοί δεν επιθυμούν να χειρουργήσουν χωρίς να γνωρίζουν τη θέση του κακού αδένα). Δεύτερον, είναι ΠΟΛΥ ευχαριστημένοι και ενθουσιασμένοι που θα γίνει μία επέμβαση που οι λαιμοί τους θα κοπούν (επειδή ο βαθμός επιτυχίας είναι εξαιρετικά υψηλός και οι χειρουργικές επιπλοκές είναι χαμηλοί).Ωστόσο, όπως συμβαίνει με όλες τις χειρουργικές επεμβάσεις, είναι φυσικό να ανησυχείτε. Το παρακάτω άρθρο προτείνει ορισμένους τρόπους για να σας βοηθήσει να αισθανθείτε πιο ήρεμοι πριν από τη χειρουργική επέμβαση.

http://hmthospitals.org/5-ways-calm-nerves-surgery/

5 τρόποι να ηρεμήσετε τα νεύρα σας πριν από τη χειρουργική επέμβαση
26 Ιουλίου 2016

Είναι απολύτως φυσιολογικό να αισθάνεστε νευρικοί και ανήσυχοι πριν υποβληθείτε σε χειρουργική επέμβαση, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη ή μικρή είναι μια διαδικασία που μπορεί να είναι.
Παρά το γεγονός ότι γνωρίζει ότι ο χειρουργός εκτελεί αυτή τη χειρουργική επέμβαση πολλές φορές την ημέρα, είναι συχνά δύσκολο να ηρεμήσετε και να καθησυχάσετε τον εαυτό σας. Είτε φοβάται τις συνέπειες της χειρουργικής επέμβασης, είτε είναι αισθητική είτε ανησυχεί για επιπλοκές, καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να είναι δύσκολο να ξεπεραστεί
Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε να χαλαρώσετε τα νεύρα σας πριν από τη χειρουργική επέμβαση και έχουμε συντάξει μια λίστα με τα πέντε καλύτερα πράγματα που μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στο σπίτι σας, στο νοσοκομείο ή ενώ βρίσκεστε έξω.
Μάθετε για τη διαδικασία
Συχνά, ο φόβος του άγνωστου μπορεί να ελέγξει το άγχος σας και να σας ανησυχεί περισσότερο.
Μιλήστε με τον σύμβουλό σας ή κατευθυνθείτε στο διαδίκτυο, όπου θα έχετε τη δυνατότητα να κατανοήσετε καλύτερα τη διαδικασία και να ξέρετε τι να περιμένετε στη συνέχεια.
Υπάρχουν διάφορα σε απευθείας σύνδεση ιατρικά φόρουμ όπου οι ασθενείς μπορούν να συζητήσουν τις επικείμενες διαδικασίες με εκείνους που έχουν ήδη περάσει από αυτά. Αυτό μπορεί να βοηθήσει πραγματικά να ηρεμήσει τα νεύρα σας και να σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια καλύτερη κατανόηση του τι πρόκειται να περάσετε.
Μιλήστε για τους φόβους σας
Η συζήτηση για τους φόβους σας μπορεί να κάνει να αισθανθεί ότι ένα τεράστιο βάρος έχει αρθεί.
Πολλοί άνθρωποι μπορεί να αισθάνονται ότι οι φόβοι τους είναι ανόητοι και συνεπώς μπορεί να μην έχουν το θάρρος να τις μοιραστούν με άλλους ανθρώπους, αλλά είναι εξαιρετικά σημαντικό να καταλάβουμε ότι κανένας φόβος δεν είναι ανόητος
Να Είστε Απασχολημένος
Εάν πρόκειται να υποβληθείτε σε χειρουργική επέμβαση που θα σας αφήσει εκτός δράσης για μερικές ημέρες ή εβδομάδες, τότε είναι σημαντικό να προετοιμαστείτε πλήρως για να αποφύγετε οποιοδήποτε άγχος. Αυτό θα βοηθήσει επίσης να σας κρατήσει απασχολημένος και να ξεχάσετε τα πράγματα.
Ο καθαρισμός του σπιτιού είναι η πιο προφανής μορφή φύλαξης πριν τη χειρουργική επέμβαση, ανάλογα με το πόσο βαθιά καθαρό είστε έτοιμοι να κάνετε. Εάν πρόκειται να είστε εκτός δράσης για μια στιγμή, τότε αυτό είναι απαραίτητο, συν το να επιστρέφει σπίτι σε ένα καθαρό και τακτοποιημένο σπίτι είναι πολύ καλύτερο.
Το μαγείρεμα είναι ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να κρατάτε απασχολημένοι πριν την επέμβαση. Είτε γνωρίζετε ότι δεν θα είστε σε θέση να μαγειρέψετε για λίγες μέρες ή εβδομάδες, η προετοιμασία των γευμάτων μπορεί να κάνει τη ζωή σας μετά την εγρήγορση πολύ πιο εύκολη και χωρίς στρες. Η παρασκευή γευμάτων όπως σούπες και σάλτσες μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει, ειδικά αν έχετε παιδια. Οργάνωση της υπόλοιπης οικογένειας. αν δεν μπορείτε να οδηγήσετε μετά από χειρουργική
Βρείτε περισπασμούς
Όταν μένετε μόνοι με τις σκέψεις σας, είναι πολύ εύκολο να αφήσετε τη φαντασία σας να σας πάρει το καλύτερο. Οι τεχνικές διάρρηξης μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από την επερχόμενη διαδικασία και να σας κρατήσετε απασχολημένους. αυτό μπορεί να είναι μερικές ημέρες πριν από τη διαδικασία ή ενώ περιμένετε να πάτε στο χειρουργείο.
Οι δημοφιλείς τεχνικές απόσπασης της προσοχής περιλαμβάνουν την ανάγνωση ενός καλού βιβλίου, την ακρόαση της αγαπημένης σας μουσικής ή την παρακολούθηση τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών. Όλα αυτά βοηθούν να πάρετε το μυαλό σας κάπου αλλού και θα πρέπει να αναβάλλετε ελπίζω λίγο περισσότερο τη σκέψη της χειρουργικής επέμβασης

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ