ΥΠΕΡΠΑΡΑΘΥΡΕΟΕΙΔΙΣΜΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.....Προσοχή! Ίσως θα γλυτώσετε χρόνια ταλαιπωρίας……..

Πολλοί άνθρωποι με υπερπαραθυρεοειδισμό παίρνουν τη διάγνωση-τυχαία-παρόλο που ήταν άρρωστοι για αρκετά ... μερικές φορές πολλά ... χρόνια. Ο λόγος...

Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018, 13:56
HYPERPARATHYROIDISM SUPPORT AND INFORMATION

Πολλοί άνθρωποι με υπερπαραθυρεοειδισμό παίρνουν τη διάγνωση-τυχαία-παρόλο που ήταν άρρωστοι για αρκετά ... μερικές φορές πολλά ... χρόνια. Ο λόγος για αυτό είναι ότι ορισμένα συμπτώματα εμφανίζονται σε μια ποικιλία ασθενειών, και πολλοί γιατροί δεν εξετάζουν τη πιθανότητα του υπερπαραθυρεοειδισμού. Αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που ο ίδιος ο ασθενής μπορεί να κάνει είτε για να αποκλείσει τη πιθανότητα είτε για να επιβεβαιώσει ότι έχει αυτή την εξουθενωτική ύπουλη ασθένεια που αλλάζει τη ζωή.

1. Εάν πάτε σε ψυχίατρο ή ψυχοθεραπευτή επειδή έχετε κατάθλιψη, έχετε ομίχλη του εγκεφάλου, σύγχυση, προβλήματα μνήμης κ.λπ. και ο γιατρός / θεραπευτής σας δίνει φάρμακα, ρωτήστε εάν πρώτα μπορείτε να κάνετε εξετάσεις για να ελέγξετε τη πιθανότητα υπερπαραθυρεοειδισμού.

2. Αν πάτε σε νεφρολόγο / ουρολόγο επειδή έχετε έστω μια πέτρα στο νεφρό, ζητήστε να κάνετε εξετάσεις για υπερπαραθυρεοειδισμό. Αν έχετε κρυστάλλους στα ούρα σας που περιέχουν ασβέστιο, πάλι, ζητήστε εξετάσεις.

3. Εάν έχετε στυτική δυσλειτουργία, ρωτήστε ξανά τον γιατρό για να ελέγξετε το ασβέστιο σας.

4. Εάν έχετε οστεοπενία ή οστεοπόρωση, ζητήστε εξετάσεις.

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα προβλήματα που μπορεί να προκαλέσει ο υπερπαραθυρεοειδισμός. Υπάρχουν πολλά άλλα. Ενημερωθείτε για την ασθένεια. Ρωτήστε μας.

Η ανοικτή σελίδα μας στο Facebook είναι: @ hyperpara.gr
Το email μας είναι: [email protected]

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ