Το Βήμα του ΑσθενήΕκδηλώσεις - ΔράσειςΕκπαιδευτικά Σεμινάρια - Συμβουλευτικές συνεδρίες

Ημερίδα ενημέρωσης και δωρεάν εξέταση κοινού για τα Ρευματικά Νοσήματα

Απάντηση στο θέμα
Εκτύπωση
Χρήστες αυτή τη στιγμή: 5646 επισκέπτες - 0 συνδεδεμένοι  
Θέματα που έχω συνεισφέρει ή ακολουθώ
Προβολή

ελληνική εταιρεία αντιρευματικού αγώνα (ελ.ε.αν.α.)
Σύλλογος - Σωματείο

Εγγραφή: 22/10/2015
Δημοσιεύσεις: 57

Δημοσίευση: 13 Ιουνίου 2016

Αφορά: Ψωριασική αρθρίτιδα, Χρόνιος Πόνος, Σκληρόδερμα, Ρευματοειδής Αρθρίτιδα, Οστεοπόρωση, Οστεοαρθρίτιδα, Αρθρίτιδα

Η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α) με την επιστημονική συνεργασία της Ρευματολογικής Κλινικής του Π.Γ.Ν. Ιωαννίνων θα πραγματοποιήσουν ημερίδα ενημέρωσης και δωρεάν εξέταση κοινού για τα Ρευματικά Νοσήματα το Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016 στα Ιωάννινα (ξενοδοχείο Du Lac).

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η ημερίδα πραγματεύεται την εισαγωγή και σύγχρονη αντιμετώπιση των Φλεγμονωδών Αρθριτίδων. Ιδιαίτερη μνεία θα γίνει στη φυσική αποκατάσταση των ρευματοπαθών αλλά και στην ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη των νοσούντων με Ρευματικές παθήσεις. Επιστημονικός υπεύθυνος και συντονιστής της ημερίδας είναι ο Αλέξανδρος Α. Δρόσος, Καθηγητής Παθολογίας-Ρευματολογίας Παν/μίου Ιωαννίνων και Διευθυντής της Ρευματολογικής Κλινικής του Π.Γ.Ν. Ιωαννίνων.

Στα πλαίσια της ενημερωτικής ημερίδας - την ίδια ημέρα - και ώρες 15:00 - 18:00 θα πραγματοποιηθεί δωρεάν εξέταση κοινού για χρόνια ρευματικά νοσήματα. Η εξέταση θα γίνει στην Αίθουσα “Πανδώρα Γ” (ξενοδοχείο Du Lac). Η ενέργεια γίνεται με σκοπό την περαιτέρω ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τις ρευματικές παθήσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην εταιρεία διοργάνωσης Alpha Public Relations τηλέφωνο: 210 3645 629 (Δευτ. - Παρ., 10:00 - 17:00) ή με ηλεκτρονική συμμετοχή ΕΔΩ.

Έγκυρες θα θεωρούνται μόνο όσες συμμετοχές γίνονται στην εταιρεία διοργάνωσης Alpha Public Relations (μέσω τηλεφώνου και ηλεκτρονικής συμμετοχής).

Στην περίπτωση που ο αριθμός των συμμετοχών καλυφθεί, όσοι ενδιαφερόμενοι δεν προλάβουν να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους θα μπορούν να κλείσουν ραντεβού για εξέταση στη Ρευματολογική Κλινική, Π.Γ.Ν. Ιωαννίνων και στο τηλέφωνο 26510 99755.

Περισσότερες Πληροφορίες
Η εξέταση είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθεί από το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και τους επιστημονικούς συνεργάτες της Ρευματολογικής Κλινικής του Π.Γ.Ν. Ιωαννίνων. Οι Ρευματολόγοι, με τη βοήθεια μη επεμβατικών μεθόδων και με τον απαραίτητο απεικονιστικό έλεγχο θα εξετάσουν τους συμμετέχοντες για ρευματικές παθήσεις. Όσοι δηλώσουν συμμετοχή παρακαλούνται να φορούν άνετα ρούχα προς διευκόλυνση τους στην περίπτωση που ο γιατρός τους παραπέμψει για εξέταση με τη χρήση των υπερήχων.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στη γραμματεία τις ώρες προσέλευσης για την εγγραφή τους όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα.

Τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων δεν θα χρησιμοποιηθούν για άλλους λόγους πέραν της εγγραφής τους στην παραπάνω εκδήλωση. Οι λίστες δεν πωλούνται, δημοσιοποιούνται, ούτε χρησιμοποιούνται για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς. Δηλώνοντας τη συμμετοχή σας αυτόματα συναινείτε πως έχετε γνώση και αποδέχεστε τους παραπάνω όρους συμμετοχής.

Για περισσοτερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε την εταιρεία διοργάνωσης Alpha Public Relations, 210 3645 629 (Δευτ. - Παρ., 10:00 - 17:00)

  • Απάντηση

Απαντήσεις

tired
Μέλος

Εγγραφή: 21/11/2014
Δημοσιεύσεις: 898

#1 Δημοσίευση: 13 Ιουνίου 2016

Όλες οι ημερίδες της ΕΛ.Ε.Α. ΝΑ και αντίστοιχες πρωτοβουλίες παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. Θα ενημερώσω φίλους μου στα Γιάννενα να παρεβρεθούν.

  • Απάντηση
Απάντηση στο θέμα
Menu

Σήμερα στο iatronet.gr

Στοματική υγιεινή: Τα βασικά που πρέπει να γνωρίζετεΣτοματική υγιεινή: Τα βασικά που πρέπει να γνωρίζετε

Ξέρετε πως πρέπει να βουρτσίζετε τα δόντια σας τακτικά, αλλά μήπως οι γνώσεις σας για την στοματική υγιεινή σταματούν εκεί;... Περισσότερα »

Ποιους καλύπτουν και πώς αυτοαξιολογούνται οι ΤΟΜΥΠοιους καλύπτουν και πώς αυτοαξιολογούνται οι ΤΟΜΥ

Πιλοτικά θα λειτουργήσουν τους πρώτους 11 μήνες οι Τοπικές Ομάδες Υγείας, οι οποίες θα περάσουν σε επόμενο στάδιο χρηματοδότησης, έπειτα από αυτο - αξιολόγηση.... Περισσότερα »

Πώς να καταλάβετε αν κάποιος αγαπημένος σας είναι εθισμένοςΠώς να καταλάβετε αν κάποιος αγαπημένος σας είναι εθισμένος

Οι εθισμοί καταστρέφουν τους ανθρώπους, και τις σχέσεις τους. Πώς θα καταλάβετε αν κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο έχει εθισμό, και τι μπορείτε να κάνετε;... Περισσότερα »

Τα καλύτερα σνακ για να ρίξουμε τη χοληστερόληΤα καλύτερα σνακ για να ρίξουμε τη χοληστερόλη

Αν τα επίπεδα χοληστερόλης σας είναι αυξημένα, μπορείτε να τα ελαττώσετε με τα παρακάτω υγιεινά και πεντανόστιμα σνακ…... Περισσότερα »

Video - Ημερίδα με θέμα ‘Νεότερες εξελίξεις στα Νοσήματα του Ήπατος VII’

Στην Ημερίδα με θέμα «Νεότερες εξελίξεις στα Νοσήματα του Ήπατος VII» που διοργανώθηκε για έβδομη συνεχόμενη χρονιά από το Ηπατολογικό Τμήμα του ΥΓΕΙΑ, συμμετείχαν έμπειροι ομιλητές, με σημαντικό διαγνωστικό ... Δείτε το video

Προβολή
Προβολή
© iatronet.gr 1999-2017  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης