Ημέρα Αιμοδοσίας Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Αρκετοί από εμάς έχουμε βιώσει την αγωνία εύρεσης αίματος όταν κάποιος δικός μας άνθρωπος το χρειάζεται. Τελευταία στιγμή, με την ψυχή στο στόμα...

Κυριακή, 26 Απριλίου 2015, 22:46
συλλογοσ ατομων με νοσο του crohn και ελκωδη κολιτιδα ελλαδασ

Αρκετοί από εμάς έχουμε βιώσει την αγωνία εύρεσης αίματος όταν κάποιος δικός μας άνθρωπος το χρειάζεται. Τελευταία στιγμή, με την ψυχή στο στόμα, αναζητούμε ανάμεσα σε συγγενείς και φίλους αυτόν ή αυτούς που θα μπορέσουν να προσφέρουν μια φιάλη αίμα για τον δικό μας άνθρωπο.

Έτσι, και με δεδομένο ότι πολλοί ασθενείς με Ιδιοπαθείς Φλεγμονώδεις Νόσους του Εντέρου (ΙΦΝΕ) λόγω της πάθησής τους συχνά υποβάλλονται σε χειρουργικές επεμβάσεις ή μεταγγίσεις, ο Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας στην προσπάθειά του να βοηθήσει όλους αυτούς τους ασθενείς αποφορτίζοντάς τους από τη διαδικασία αναζήτησης και εύρεσης αίματος, πριν από επτά χρόνια δημιούργησε μια τράπεζα αίματος στο Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά.

Σύμφωνα με τα παραπάνω και στο πλαίσιο των δράσεών μας για την Παγκόσμια Ημέρα ΙΦΝΕ της 19ης Μαΐου ο Σύλλογος ατόμων με νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας, διοργανώνει ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας, το Σάββατο 9 Μαίου 2015 από τις 9:00 πμ έως και τη 1:00μμ.

Για την καλύτερη οργάνωση από το τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου παρακαλούμε να δηλώσετε μέχρι και την Τρίτη 5 Μαΐου 2015 τη συμμετοχή φίλων ή/και συγγενών σας στον Υπεύθυνο Διαχείρισης της Τράπεζας κο Κιτμιρίδη στο τηλέφωνο 690 760 5369.

Κατά την ημέρα στης αιμοδοσίας μέλη του συλλόγου μας θα βρίσκονται στο Τζανείο Νοσοκομείο για να υποδεχθούν με ιδιαίτερη χαρά όσους θελήσουν να ενισχύσουν με την ευγενική προσφορά τους την προσπάθειά μας.

Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα για όποιον εθελοντή αιμοδότη τον εξυπηρετεί καλύτερα να επισκεφθεί οποιοδήποτε άλλο νοσοκομείο της Αττικής ή άλλης περιφέρειας και οποιαδήποτε άλλη ημέρα αρκεί να δηλώσει ότι επιθυμεί η φιάλη να κατατεθεί στην τράπεζα του Συλλόγου Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας στο Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο του Πειραιά.

Είναι πολύ σημαντικό για όλους εμάς τους ασθενείς με ΙΦΝΕ ανά την Ελλάδα, μέλη ή όχι του συλλόγου μας, η τράπεζά μας να συνεχίσει να υφίσταται και να έχει αρκετά αποθέματα ώστε να μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες μας!

Ας βοηθήσουμε όλοι στην προσπάθεια αυτή καλώντας φίλους και συγγενείς που είναι υγιείς να δώσουν αίμα για εμάς ενισχύοντας την τράπεζά ΜΑΣ!

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ