Το Βήμα του ΑσθενήΓενικές ΣυζητήσειςΕθελοντισμός

Γνωρίζοντας τα Χριστούγεννα τους εθελοντές

Απάντηση στο θέμα
Εκτύπωση
Χρήστες αυτή τη στιγμή: 8203 επισκέπτες - 0 συνδεδεμένοι  
Θέματα που έχω συνεισφέρει ή ακολουθώ
Προβολή

fzai
Μέλος

Εγγραφή: 20/5/2014
Δημοσιεύσεις: 668

Δημοσίευση: 21 Δεκεμβρίου 2017

Τις μέρες αυτές με τα πολλά baazar και τις εκδηλώσεις αλληλεγγύης στα άτομα με προβλήματα υγείας, δίδεται η δυνατότητα γνωριμίας και επικοινωνίας του κόσμου με όλους αυτούς που προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στους συλλόγους ασθενών. Διαφαίνεται έτσι κατ΄αυτόν τον τρόπο η δυναμική τους αλλά και η ακαταπόνητη προσπάθειά τους να στηρίξουν τα άτομα με προβλήματα υγείας. Όλους αυτούς τους ανθρώπους θα τους βρείτε πίσω από τους πάγκους με τα προσφερόμενα είδη ως ένδειξη αλληλεγγύης και στήριξης των κάθε λογής νοσοούντων. Ας μην προσπεράσουμε λοιπόν αδιάφορα παρά ας κοντοσταθούμε και ας μιλήσουμε μαζί τους, συνεισφέροντας παράλληλα οικονομικά στην όλη προσπάθεια. Οι εθελοντές είναι η ψυχή των συλλόγων. Ας μιλήσετε μαζί τους, σίγουρα έχετε να μάθετε πολλά.

  • Απάντηση

Απαντήσεις

chr.pap
Μέλος

Εγγραφή: 6/6/2014
Δημοσιεύσεις: 751

#1 Δημοσίευση: 21 Δεκεμβρίου 2017

Καλημέρα σε όλους και καλές γιορτές!

Όντως είναι πολλοί αυτοί που βοηθούν ως εθελοντές τις μέρες αυτές. Γνωρίζοντας έναν εθελοντή, γίνεσαι κατά τι πλουσιότερος ψυχικά. Αυτό που θέλω να τονίσω όμως είναι ότι δεν θα έπρεπε μόνο τα Χριστούγεννα να σπεύσουμε να μάθουμε για το έργο τους. Όλη την υπόλοιπη χρονική περίοδο αυτοί δεν σταματούν. Ας βρισκόμαστε λοιπόν με την πρώτη ευκαιρία κοντά τους για να γνωρίσουμε τι προσφέρουν και πως.

  • Απάντηση
Απάντηση στο θέμα
Menu

Σήμερα στο iatronet.gr

ΕΟΠΥΥ: Τι αλλάζει με τον οικογενειακό γιατρόΕΟΠΥΥ: Τι αλλάζει με τον οικογενειακό γιατρό

Προκηρύχθηκαν οι 2.800 θέσεις οικογενειακών γιατρών, ενώ εκδόθηκε και η απόφαση για τη διαδικασία επιλογής τους. Τι αλλάζει από τον Μάρτιο. Αντιδράσεις ... Περισσότερα »

Ποιες ασθένειες σχετίζονται με το στρες;Ποιες ασθένειες σχετίζονται με το στρες;

Το άγχος δεν επηρεάζει μόνο την ψυχική μας υγεία. Πολλές φορές, βλέπουμε τα αποτελέσματά του να καταστρέφουν τον οργανισμό μας.... Περισσότερα »

Οι καλύτερες πηγές φυτικού σιδήρουΟι καλύτερες πηγές φυτικού σιδήρου

Δεν είναι απαραίτητο να γεμίσετε το πιάτο σας με κόκκινο κρέας για να αποκτήσετε σίδηρο. Δείτε πώς αλλιώς μπορείτε.... Περισσότερα »

Γλυκαιμικός δείκτης: Τι είναι και τι πρέπει να γνωρίζουμε;Γλυκαιμικός δείκτης: Τι είναι και τι πρέπει να γνωρίζουμε;

Kατατάσσει τις τροφές που περιέχουν υδατάνθρακες σύμφωνα με το πόσο αυξάνουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, σε μια κλίμακα από 0-100.... Περισσότερα »

Video - Μαθητές και όραση

Όπως κάθε χρονιά στις αρχές Σεπτέμβρη έτσι και φέτος μια καινούρια στρατιά μαθητριών και μαθητών είναι στις επάλξεις για να ξεκινήσουν τη μακρόχρονη μαθητική τους εμπειρία. Φυσικά είναι εποχή που οι γονείς ... Δείτε το video

Προβολή
Προβολή
© iatronet.gr 1999-2017  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης