Το Βήμα του ΑσθενήΓενικές ΣυζητήσειςΕθελοντισμός

Γνωρίζοντας τα Χριστούγεννα τους εθελοντές

Απάντηση στο θέμα
Εκτύπωση
Χρήστες αυτή τη στιγμή: 6657 επισκέπτες - 2 συνδεδεμένοι  
Θέματα που έχω συνεισφέρει ή ακολουθώ
Προβολή

fzai
Μέλος

Εγγραφή: 20/5/2014
Δημοσιεύσεις: 732

Δημοσίευση: 21 Δεκεμβρίου 2017

Τις μέρες αυτές με τα πολλά baazar και τις εκδηλώσεις αλληλεγγύης στα άτομα με προβλήματα υγείας, δίδεται η δυνατότητα γνωριμίας και επικοινωνίας του κόσμου με όλους αυτούς που προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στους συλλόγους ασθενών. Διαφαίνεται έτσι κατ΄αυτόν τον τρόπο η δυναμική τους αλλά και η ακαταπόνητη προσπάθειά τους να στηρίξουν τα άτομα με προβλήματα υγείας. Όλους αυτούς τους ανθρώπους θα τους βρείτε πίσω από τους πάγκους με τα προσφερόμενα είδη ως ένδειξη αλληλεγγύης και στήριξης των κάθε λογής νοσοούντων. Ας μην προσπεράσουμε λοιπόν αδιάφορα παρά ας κοντοσταθούμε και ας μιλήσουμε μαζί τους, συνεισφέροντας παράλληλα οικονομικά στην όλη προσπάθεια. Οι εθελοντές είναι η ψυχή των συλλόγων. Ας μιλήσετε μαζί τους, σίγουρα έχετε να μάθετε πολλά.

  • Απάντηση

Απαντήσεις

chr.pap
Μέλος

Εγγραφή: 6/6/2014
Δημοσιεύσεις: 827

#1 Δημοσίευση: 21 Δεκεμβρίου 2017

Καλημέρα σε όλους και καλές γιορτές!

Όντως είναι πολλοί αυτοί που βοηθούν ως εθελοντές τις μέρες αυτές. Γνωρίζοντας έναν εθελοντή, γίνεσαι κατά τι πλουσιότερος ψυχικά. Αυτό που θέλω να τονίσω όμως είναι ότι δεν θα έπρεπε μόνο τα Χριστούγεννα να σπεύσουμε να μάθουμε για το έργο τους. Όλη την υπόλοιπη χρονική περίοδο αυτοί δεν σταματούν. Ας βρισκόμαστε λοιπόν με την πρώτη ευκαιρία κοντά τους για να γνωρίσουμε τι προσφέρουν και πως.

  • Απάντηση
Απάντηση στο θέμα
Menu

Σήμερα στο iatronet.gr

Buddha bowls: H νέα τάση της υγιεινής διατροφήςBuddha bowls: H νέα τάση της υγιεινής διατροφής

Λαμπερά χρώματα, ποικιλία από τρόφιμα και θρεπτικά συστατικά, συγκεντρωμένα όλα σε ένα… μπολ. Και το καλύτερο; Αποτελεί πλήρες γεύμα!... Περισσότερα »

Εκατομμύρια Έλληνες χωρίς περίθαλψηΕκατομμύρια Έλληνες χωρίς περίθαλψη

Ένας στους πέντε φτωχούς δεν υποβάλλεται σε θεραπεία ή εξετάσεις, επειδή δεν έχει την οικονομική δυνατότητα, όπως προκύπτει από έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ.... Περισσότερα »

Πώς θα προστατεύσω τον εγκέφαλό μου από τη γήρανσηΠώς θα προστατεύσω τον εγκέφαλό μου από τη γήρανση

Όσο μεγαλώνουμε, ο εγκέφαλός μας γίνεται πιο αδύναμος… εκτός και αν ακολουθούμε τις παρακάτω συμβουλές!... Περισσότερα »

Συνέδριο ‘’Pharma Transformation - Compliance in a Digital Era’’Συνέδριο ‘’Pharma Transformation - Compliance in a Digital Era’’

Την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018 θα πραγματοποιηθεί το 2ο εξειδικευμένο συνέδριο για θέματα συμμόρφωσης στο χώρο του φαρμάκου στην εποχή της ψηφιακής υγείας.... Περισσότερα »

Video - Γυναικολογικοί Καρκίνοι και αντιμετώπιση τους

Αντιμετώπιση γυναικολογικών καρκίνων λαπαροσκοπικά ή με ρομποτική υποβοηθούμενη λαπαροσκόπηση Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε ΕΔΩ.... Δείτε το video

Προβολή
Προβολή
© iatronet.gr 1999-2018  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης