Το Βήμα του ΑσθενήΕκδηλώσεις - ΔράσειςΗμερίδες Βήματα Ασθενών

Ο ρόλος των εθελοντών στο ”Άγγιγμα Ζωής”

Απάντηση στο θέμα
Εκτύπωση
Χρήστες αυτή τη στιγμή: 7801 επισκέπτες - 3 συνδεδεμένοι  
Θέματα που έχω συνεισφέρει ή ακολουθώ
Προβολή

Διαχειριστής
Διαχειριστής

Εγγραφή: 1/6/2013
Δημοσιεύσεις: 937

Δημοσίευση: 13 Οκτωβρίου 2017

Αφορά: Χρόνια Μυελογενής Λευχαιμία, Σπάνιοι Καρκίνοι, Μελάνωμα , Λευχαιμία, Καρκίνος των Ωοθηκών, Καρκίνος των Οστών, Καρκίνος των Όρχεων, Καρκίνος του Προστάτη, Καρκίνος του Πνεύμονα, Καρκίνος του Μαστού, Καρκίνος του Θυρεοειδούς, Καρκίνος του Ήπατος, Καρκίνος του Δέρματος, Καρκίνος Παγκρέατος

Στην μεγάλη σημασία που διαδραματίζουν οι εθελοντές σε ένα σύλλογο ασθενών αναφέρθηκε στην ομιλία της στην 5η ημερίδα ”Βήματα Ασθενών” η πρόεδρος της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας Κοινωνικής Φροντίδας, Ιατρικής - Κοινωνικής - Ψυχολογικής υποστήριξης καρκινοπαθών «Άγγιγμα Ζωής», Χριστίνα Νομικού. Ο ρόλος των εθελοντών είναι κομβικός και χωρίς αυτούς - που είναι η ψυχή των συλλόγων - δεν είναι δυνατή η λειτουργία τους. Η κα Νομικού, στην ομολογουμένως πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία της, τόνισε ότι η καρδιά της εταιρείας χτυπά στους εθελοντές, οι οποίοι (21 τον αριθμό) διέθεσαν 1890 ώρες εργασίας, προσφέροντας συνολικό έργο της τάξης των 14.000 ευρώ. Ο ρόλος των εθελοντών λοιπόν , τόνισε η κα Νομικού απαντώντας στο σχετικό ερώτημα του τίτλου της ομιλίας της, είναι κάτι παραπάνω από σημαντικός.

Συνημμένο αρχείο

  • Απάντηση

Απαντήσεις

fzai
Μέλος

Εγγραφή: 20/5/2014
Δημοσιεύσεις: 697

#1 Δημοσίευση: 13 Οκτωβρίου 2017

Πράγματι, η ομιλία της κας Νομικού μας εξέπληξε θετικά, καθώς ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο τον σημαντικό ρόλο των εθελοντών, που με την προσφρά τους ανεβάζουν κατά πολύ τον πήχυ σε έναν σύλλογο ασθενών. Τέτοιες ομιλίες χρειαζόμαστε στις ημερίδες, από ανθρώπους που έχουν ζήσει στο πετσί τους όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η λειτουργία ενός συλλόγου ασθενών.

  • Απάντηση
Απάντηση στο θέμα
Menu

Σήμερα στο iatronet.gr

Πώς να είστε πιο ευτυχισμένοι και πετυχημένοι  Πώς να είστε πιο ευτυχισμένοι και πετυχημένοι  

Η μακρύτερης διάρκειας έρευνα του Πανεπιστήμιου του Χάρβαρντ για την ενήλικο ζωή εξηγεί ποιο είναι αυτό που μας κάνει ευτυχισμένους.... Περισσότερα »

Σχεδιάστε το χαμόγελό σας με τη βοήθεια της τεχνολογίαςΣχεδιάστε το χαμόγελό σας με τη βοήθεια της τεχνολογίας

Πόσες επισκέψεις απαιτούνται για να σχεδιάσει κάποιος το χαμόγελό του και πώς εφαρμόζεται η μέθοδος;... Περισσότερα »

Ποιες είναι οι καλύτερες πηγές πρωτεΐνηςΠοιες είναι οι καλύτερες πηγές πρωτεΐνης

Φυτικές ή ζωικές, αυτές είναι οι καλύτερες πηγές καθαρής πρωτεΐνης και αξίζουν όλες περίοπτη θέση στη διατροφή μας.... Περισσότερα »

Yoga κατά του άγχους και της κατάθλιψηςYoga κατά του άγχους και της κατάθλιψης

Για πολλούς ασθενείς που αντιμετωπίζουν κατάθλιψη ή στρες, η yoga μπορεί να είναι πολύ ελκυστικός τρόπος για τον έλεγχο των συμπτωμάτων.... Περισσότερα »

Video - Οδηγίες προφύλαξης από τις αλλεργίες

Ο Αλλεργιολόγος Δρ. Ιωάννης Γαλατάς, εξηγεί ότι η αποφυγή της έκθεσης σε συγκεκριμένα αλλεργιογόνα είναι μία απλή και αποτελεσματική μέθοδος αν και μερικές φορές είναι δύσκολη η εφαρμογή της. Οι γύρεις ... Δείτε το video

Προβολή
Προβολή
© iatronet.gr 1999-2017  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης