Το Βήμα του ΑσθενήΕκδηλώσεις - ΔράσειςΗμερίδες Βήματα Ασθενών

Ο ρόλος των εθελοντών στο ”Άγγιγμα Ζωής”

Απάντηση στο θέμα
Εκτύπωση
Χρήστες αυτή τη στιγμή: 8924 επισκέπτες - 0 συνδεδεμένοι  
Θέματα που έχω συνεισφέρει ή ακολουθώ
Προβολή

Διαχειριστής
Διαχειριστής

Εγγραφή: 1/6/2013
Δημοσιεύσεις: 926

Δημοσίευση: 13 Οκτωβρίου 2017

Αφορά: Χρόνια Μυελογενής Λευχαιμία, Σπάνιοι Καρκίνοι, Μελάνωμα , Λευχαιμία, Καρκίνος των Ωοθηκών, Καρκίνος των Οστών, Καρκίνος των Όρχεων, Καρκίνος του Προστάτη, Καρκίνος του Πνεύμονα, Καρκίνος του Μαστού, Καρκίνος του Θυρεοειδούς, Καρκίνος του Ήπατος, Καρκίνος του Δέρματος, Καρκίνος Παγκρέατος

Στην μεγάλη σημασία που διαδραματίζουν οι εθελοντές σε ένα σύλλογο ασθενών αναφέρθηκε στην ομιλία της στην 5η ημερίδα ”Βήματα Ασθενών” η πρόεδρος της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας Κοινωνικής Φροντίδας, Ιατρικής - Κοινωνικής - Ψυχολογικής υποστήριξης καρκινοπαθών «Άγγιγμα Ζωής», Χριστίνα Νομικού. Ο ρόλος των εθελοντών είναι κομβικός και χωρίς αυτούς - που είναι η ψυχή των συλλόγων - δεν είναι δυνατή η λειτουργία τους. Η κα Νομικού, στην ομολογουμένως πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία της, τόνισε ότι η καρδιά της εταιρείας χτυπά στους εθελοντές, οι οποίοι (21 τον αριθμό) διέθεσαν 1890 ώρες εργασίας, προσφέροντας συνολικό έργο της τάξης των 14.000 ευρώ. Ο ρόλος των εθελοντών λοιπόν , τόνισε η κα Νομικού απαντώντας στο σχετικό ερώτημα του τίτλου της ομιλίας της, είναι κάτι παραπάνω από σημαντικός.

Συνημμένο αρχείο

  • Απάντηση

Απαντήσεις

fzai
Μέλος

Εγγραφή: 20/5/2014
Δημοσιεύσεις: 668

#1 Δημοσίευση: 13 Οκτωβρίου 2017

Πράγματι, η ομιλία της κας Νομικού μας εξέπληξε θετικά, καθώς ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο τον σημαντικό ρόλο των εθελοντών, που με την προσφρά τους ανεβάζουν κατά πολύ τον πήχυ σε έναν σύλλογο ασθενών. Τέτοιες ομιλίες χρειαζόμαστε στις ημερίδες, από ανθρώπους που έχουν ζήσει στο πετσί τους όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η λειτουργία ενός συλλόγου ασθενών.

  • Απάντηση
Απάντηση στο θέμα
Menu

Σήμερα στο iatronet.gr

Οι καλύτερες πηγές φυτικού σιδήρουΟι καλύτερες πηγές φυτικού σιδήρου

Δεν είναι απαραίτητο να γεμίσετε το πιάτο σας με κόκκινο κρέας για να αποκτήσετε σίδηρο. Δείτε πώς αλλιώς μπορείτε.... Περισσότερα »

ΕΟΠΥΥ: Τι αλλάζει με τον οικογενειακό γιατρόΕΟΠΥΥ: Τι αλλάζει με τον οικογενειακό γιατρό

Προκηρύχθηκαν οι 2.800 θέσεις οικογενειακών γιατρών, ενώ εκδόθηκε και η απόφαση για τη διαδικασία επιλογής τους. Τι αλλάζει από τον Μάρτιο. Αντιδράσεις ... Περισσότερα »

Ποιες ασθένειες σχετίζονται με το στρες;Ποιες ασθένειες σχετίζονται με το στρες;

Το άγχος δεν επηρεάζει μόνο την ψυχική μας υγεία. Πολλές φορές, βλέπουμε τα αποτελέσματά του να καταστρέφουν τον οργανισμό μας.... Περισσότερα »

Γλυκαιμικός δείκτης: Τι είναι και τι πρέπει να γνωρίζουμε;Γλυκαιμικός δείκτης: Τι είναι και τι πρέπει να γνωρίζουμε;

Kατατάσσει τις τροφές που περιέχουν υδατάνθρακες σύμφωνα με το πόσο αυξάνουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, σε μια κλίμακα από 0-100.... Περισσότερα »

Video - Μαθητές και όραση

Όπως κάθε χρονιά στις αρχές Σεπτέμβρη έτσι και φέτος μια καινούρια στρατιά μαθητριών και μαθητών είναι στις επάλξεις για να ξεκινήσουν τη μακρόχρονη μαθητική τους εμπειρία. Φυσικά είναι εποχή που οι γονείς ... Δείτε το video

Προβολή
Προβολή
© iatronet.gr 1999-2017  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης