Το Βήμα του ΑσθενήΕκδηλώσεις - ΔράσειςΗμερίδες Βήματα Ασθενών

Ο ρόλος των εθελοντών στο ”Άγγιγμα Ζωής”

Απάντηση στο θέμα
Εκτύπωση
Χρήστες αυτή τη στιγμή: 7242 επισκέπτες - 2 συνδεδεμένοι  
Θέματα που έχω συνεισφέρει ή ακολουθώ
Προβολή

Διαχειριστής
Διαχειριστής

Εγγραφή: 1/6/2013
Δημοσιεύσεις: 953

Δημοσίευση: 13 Οκτωβρίου 2017

Αφορά: Χρόνια Μυελογενής Λευχαιμία, Σπάνιοι Καρκίνοι, Μελάνωμα , Λευχαιμία, Καρκίνος των Ωοθηκών, Καρκίνος των Οστών, Καρκίνος των Όρχεων, Καρκίνος του Προστάτη, Καρκίνος του Πνεύμονα, Καρκίνος του Μαστού, Καρκίνος του Θυρεοειδούς, Καρκίνος του Ήπατος, Καρκίνος του Δέρματος, Καρκίνος Παγκρέατος

Στην μεγάλη σημασία που διαδραματίζουν οι εθελοντές σε ένα σύλλογο ασθενών αναφέρθηκε στην ομιλία της στην 5η ημερίδα ”Βήματα Ασθενών” η πρόεδρος της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας Κοινωνικής Φροντίδας, Ιατρικής - Κοινωνικής - Ψυχολογικής υποστήριξης καρκινοπαθών «Άγγιγμα Ζωής», Χριστίνα Νομικού. Ο ρόλος των εθελοντών είναι κομβικός και χωρίς αυτούς - που είναι η ψυχή των συλλόγων - δεν είναι δυνατή η λειτουργία τους. Η κα Νομικού, στην ομολογουμένως πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία της, τόνισε ότι η καρδιά της εταιρείας χτυπά στους εθελοντές, οι οποίοι (21 τον αριθμό) διέθεσαν 1890 ώρες εργασίας, προσφέροντας συνολικό έργο της τάξης των 14.000 ευρώ. Ο ρόλος των εθελοντών λοιπόν , τόνισε η κα Νομικού απαντώντας στο σχετικό ερώτημα του τίτλου της ομιλίας της, είναι κάτι παραπάνω από σημαντικός.

Συνημμένο αρχείο

  • Απάντηση

Απαντήσεις

fzai
Μέλος

Εγγραφή: 20/5/2014
Δημοσιεύσεις: 739

#1 Δημοσίευση: 13 Οκτωβρίου 2017

Πράγματι, η ομιλία της κας Νομικού μας εξέπληξε θετικά, καθώς ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο τον σημαντικό ρόλο των εθελοντών, που με την προσφρά τους ανεβάζουν κατά πολύ τον πήχυ σε έναν σύλλογο ασθενών. Τέτοιες ομιλίες χρειαζόμαστε στις ημερίδες, από ανθρώπους που έχουν ζήσει στο πετσί τους όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η λειτουργία ενός συλλόγου ασθενών.

  • Απάντηση
Απάντηση στο θέμα
Menu

Σήμερα στο iatronet.gr

Τι πρέπει να αποφύγεις να πεις σε κάποιον με ψυχική ασθένειαΤι πρέπει να αποφύγεις να πεις σε κάποιον με ψυχική ασθένεια

Είναι δύσκολο να γνωρίζεις τι είναι πιο σωστό να πεις σε ένα άτομο που πάσχει από κάποια ψυχική ασθένεια. Τι πρέπει να αποφύγεις και ποιες εναλλακτικές ... Περισσότερα »

Νευρική Ανορεξία και το γονίδιο TBX19Νευρική Ανορεξία και το γονίδιο TBX19

Η εκδήλωση της νευρικής ανορεξίας στους άντρες είναι πιο σπάνια, περίπου 1 περιστατικό άντρα για κάθε 10 γυναίκες. ... Περισσότερα »

Ρίγανη: Ποια είναι η φαρμακευτική της χρήσηΡίγανη: Ποια είναι η φαρμακευτική της χρήση

Τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού δροσιστείτε με τις συνταγές μας για παγωτό ή frozen yogurt.... Περισσότερα »

Δίαιτα keto: Αυτά είναι τα συμπληρώματα που χρειάζεσαιΔίαιτα keto: Αυτά είναι τα συμπληρώματα που χρειάζεσαι

Μία τέτοια διατροφή περιορίζει πάρα πολύ τις βρώσιμες επιλογές και τα συμπληρώματα πλέον είναι απαραίτητα. Ειδικά για κάποιον που γυμνάζεται και χρειάζεται ... Περισσότερα »

Video - Γυναικολογικοί Καρκίνοι και αντιμετώπισή τους

Αντιμετώπιση γυναικολογικών καρκίνων λαπαροσκοπικά ή με ρομποτική υποβοηθούμενη λαπαροσκόπηση Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε ΕΔΩ.... Δείτε το video

Προβολή
Προβολή
© iatronet.gr 1999-2018  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης