Το Βήμα του ΑσθενήΕκδηλώσεις - ΔράσειςΗμερίδες Βήματα Ασθενών

Ο ρόλος των εθελοντών στο ”Άγγιγμα Ζωής”

Απάντηση στο θέμα
Εκτύπωση
Χρήστες αυτή τη στιγμή: 468 επισκέπτες - 1 συνδεδεμένοι  
Θέματα που έχω συνεισφέρει ή ακολουθώ
Προβολή

Διαχειριστής
Διαχειριστής

Εγγραφή: 1/6/2013
Δημοσιεύσεις: 918

Δημοσίευση: 13 Οκτωβρίου 2017

Αφορά: Χρόνια Μυελογενής Λευχαιμία, Σπάνιοι Καρκίνοι, Μελάνωμα , Λευχαιμία, Καρκίνος των Ωοθηκών, Καρκίνος των Οστών, Καρκίνος των Όρχεων, Καρκίνος του Προστάτη, Καρκίνος του Πνεύμονα, Καρκίνος του Μαστού, Καρκίνος του Θυρεοειδούς, Καρκίνος του Ήπατος, Καρκίνος του Δέρματος, Καρκίνος Παγκρέατος

Στην μεγάλη σημασία που διαδραματίζουν οι εθελοντές σε ένα σύλλογο ασθενών αναφέρθηκε στην ομιλία της στην 5η ημερίδα ”Βήματα Ασθενών” η πρόεδρος της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας Κοινωνικής Φροντίδας, Ιατρικής - Κοινωνικής - Ψυχολογικής υποστήριξης καρκινοπαθών «Άγγιγμα Ζωής», Χριστίνα Νομικού. Ο ρόλος των εθελοντών είναι κομβικός και χωρίς αυτούς - που είναι η ψυχή των συλλόγων - δεν είναι δυνατή η λειτουργία τους. Η κα Νομικού, στην ομολογουμένως πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία της, τόνισε ότι η καρδιά της εταιρείας χτυπά στους εθελοντές, οι οποίοι (21 τον αριθμό) διέθεσαν 1890 ώρες εργασίας, προσφέροντας συνολικό έργο της τάξης των 14.000 ευρώ. Ο ρόλος των εθελοντών λοιπόν , τόνισε η κα Νομικού απαντώντας στο σχετικό ερώτημα του τίτλου της ομιλίας της, είναι κάτι παραπάνω από σημαντικός.

Συνημμένο αρχείο

  • Απάντηση

Απαντήσεις

fzai
Μέλος

Εγγραφή: 20/5/2014
Δημοσιεύσεις: 634

#1 Δημοσίευση: 13 Οκτωβρίου 2017

Πράγματι, η ομιλία της κας Νομικού μας εξέπληξε θετικά, καθώς ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο τον σημαντικό ρόλο των εθελοντών, που με την προσφρά τους ανεβάζουν κατά πολύ τον πήχυ σε έναν σύλλογο ασθενών. Τέτοιες ομιλίες χρειαζόμαστε στις ημερίδες, από ανθρώπους που έχουν ζήσει στο πετσί τους όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η λειτουργία ενός συλλόγου ασθενών.

  • Απάντηση
Απάντηση στο θέμα
Menu

Σήμερα στο iatronet.gr

Λιπαρά στη διατροφή: Οι μεγαλύτεροι μύθοιΛιπαρά στη διατροφή: Οι μεγαλύτεροι μύθοι

Ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να βλέπουμε τα λιπαρά με κακό μάτι. Ή, μάλλον, ήρθε η ώρα να μάθουμε να ξεχωρίζουμε τα ωφέλιμα από τα ανθυγιεινά.... Περισσότερα »

Καρκίνος του μαστού: Πώς θα προλάβετε την επανεμφάνισή τουΚαρκίνος του μαστού: Πώς θα προλάβετε την επανεμφάνισή του

Αν έχετε διαγνωστεί στο παρελθόν, πώς θα ελαττώσετε τον κίνδυνο υποτροπής της νόσου;... Περισσότερα »

Τι αλλάζει από την 1η Νοεμβρίου στην αιμοδοσίαΤι αλλάζει από την 1η Νοεμβρίου στην αιμοδοσία

Ηλεκτρονική ταυτότητα θα παρέχεται στους εθελοντές, ενώ οι σύλλογοί τους θα οργανώνουν καμπάνιες μόνο σε συνεννόηση με το ΕΚΕΑ.... Περισσότερα »

Πώς θα σταματήσω την υπερφαγία;Πώς θα σταματήσω την υπερφαγία;

Η υπερφαγία δεν μας εμποδίζει μόνο να χάσουμε κιλά, αλλά μας βάζει σε κίνδυνο για σοβαρές επιπλοκές. Πώς θα την ελέγξουμε;... Περισσότερα »

Video - Σκλήρυνση κατά πλάκας

Εξειδικευμένες υπηρεσίες διάγνωσης, θεραπείας και παρακολούθησης των πασχόντων από Πολλαπλή Σκλήρυνση (γνωστή ως Σκλήρυνση κατά Πλάκας) και άλλα Απομυελινωτικά Νοσήματα του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος, ... Δείτε το video

Προβολή
Προβολή
© iatronet.gr 1999-2017  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης