Το Βήμα του ΑσθενήΓενικές ΣυζητήσειςΚουβέντα να γίνεται

Νέοι άνθρωποι και καρκίνος

Απάντηση στο θέμα
Εκτύπωση
Χρήστες αυτή τη στιγμή: 10183 επισκέπτες - 0 συνδεδεμένοι  
Θέματα που έχω συνεισφέρει ή ακολουθώ
Προβολή

tired
Μέλος

Εγγραφή: 21/11/2014
Δημοσιεύσεις: 858

Δημοσίευση: 22 Φεβρουαρίου 2016

Αφορά: Χρόνια Μυελογενής Λευχαιμία, Σπάνιοι Καρκίνοι, Μελάνωμα , Λευχαιμία, Καρκίνος των Ωοθηκών, Καρκίνος των Οστών, Καρκίνος των Όρχεων, Καρκίνος του Προστάτη, Καρκίνος του Πνεύμονα, Καρκίνος του Μαστού, Καρκίνος του Θυρεοειδούς, Καρκίνος του Ήπατος, Καρκίνος του Δέρματος, Καρκίνος Παγκρέατος

Ολοένα και πιο συχνά ακούει κανείς για νέους ανθρώπους που προσβάλλονται από διάφορες μορφές καρκίνου. Είτε είναι η διατροφή είτε η ατμόσφαιρα και ο σύγχρονος τρόπος ζωής, το θέμα είναι ότι νέοι σε ηλικία βρίσκονται εκτεθειμένοι σε πολύ μεγάλο βαθμό στην εν λόγω ασθένεια. Γεγονός είναι ότι και η καθιστική ζωή συμβάλλει αποφασιστικά στην εμφάνιση καρκίνου αλλά και το άγχος που τις σημερινές εποχές είναι παρατεταμένο. Πάνω απ όλα όμως η κατανάλωση τροφών με συντηρητικά αλλά και η πλύση εγκεφάλου από τις αντίστοιχες διαφημίσεις έχουν φτάσει την κατάσταση εδώ. Δεν επομένει παρά να αλλάξουν οι νέοι τις συνήθειές τους και να γυρίσουν την πλάτη στις όποιες επιβαρυντικές για την υγεία τους προκλήσεις.

  • Απάντηση

Απαντήσεις

chr.pap
Μέλος

Εγγραφή: 6/6/2014
Δημοσιεύσεις: 700

#1 Δημοσίευση: 22 Φεβρουαρίου 2016

Ομολογουμένως ο καρκίνος έχει γίνει συνάχι και λίγο πολύ μια συνήθης ασθένεια ανεξαρτήτου ηλικίας. Πρέπει να υπάρξει άμεση αντίδραση από τους νέους κυρίως ανθρώπους στον προτεινόμενο τρόπο ζωής.Τίποτε δεν είναι πλέον δεδομένο!

  • Απάντηση

fzai
Μέλος

Εγγραφή: 20/5/2014
Δημοσιεύσεις: 634

#2 Δημοσίευση: 23 Φεβρουαρίου 2016

Πιστεύω πως από ένα σημείο και μετά η αιτία βρίσκεται στον σημερινό τρόπο ζωής. Και δεν είναι μόνο η καθιστική ζωή αλλά και η κατανάλωση πολλών βλαβερών τροφών έπειτα από μια δήθεν εκστρατεία περί υγιεινής διατροφής. Με λίγα λόγια όταν οι εταιρείες λανσάρουν προιόντα που με το πρόσχημα του επιμελούς ελέγχου διατείνονται πως είναι υγειινά.

  • Απάντηση
Απάντηση στο θέμα
Menu

Σήμερα στο iatronet.gr

Τι αλλάζει από την 1η Νοεμβρίου στην αιμοδοσίαΤι αλλάζει από την 1η Νοεμβρίου στην αιμοδοσία

Ηλεκτρονική ταυτότητα θα παρέχεται στους εθελοντές, ενώ οι σύλλογοί τους θα οργανώνουν καμπάνιες μόνο σε συνεννόηση με το ΕΚΕΑ.... Περισσότερα »

Λιπαρά στη διατροφή: Οι μεγαλύτεροι μύθοιΛιπαρά στη διατροφή: Οι μεγαλύτεροι μύθοι

Ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να βλέπουμε τα λιπαρά με κακό μάτι. Ή, μάλλον, ήρθε η ώρα να μάθουμε να ξεχωρίζουμε τα ωφέλιμα από τα ανθυγιεινά.... Περισσότερα »

Καρκίνος του μαστού: Πώς θα προλάβετε την επανεμφάνισή τουΚαρκίνος του μαστού: Πώς θα προλάβετε την επανεμφάνισή του

Αν έχετε διαγνωστεί στο παρελθόν, πώς θα ελαττώσετε τον κίνδυνο υποτροπής της νόσου;... Περισσότερα »

Πώς θα σταματήσω την υπερφαγία;Πώς θα σταματήσω την υπερφαγία;

Η υπερφαγία δεν μας εμποδίζει μόνο να χάσουμε κιλά, αλλά μας βάζει σε κίνδυνο για σοβαρές επιπλοκές. Πώς θα την ελέγξουμε;... Περισσότερα »

Video - Σκλήρυνση κατά πλάκας

Εξειδικευμένες υπηρεσίες διάγνωσης, θεραπείας και παρακολούθησης των πασχόντων από Πολλαπλή Σκλήρυνση (γνωστή ως Σκλήρυνση κατά Πλάκας) και άλλα Απομυελινωτικά Νοσήματα του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος, ... Δείτε το video

Προβολή
Προβολή
© iatronet.gr 1999-2017  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης