Προβλήματα με διάρκεια

Επιτέλους, μετά από 11 μήνες περίπου χωρίς προσωπικό καθαριότητας, και έπειτα από προβληματικές έως τραγελαφικές καταστάσεις, το ΠΕΔΥ Μυτιλήνης...

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017, 16:13
εφημερίδα δημοκράτης

Επιτέλους, μετά από 11 μήνες περίπου χωρίς προσωπικό καθαριότητας, και έπειτα από προβληματικές έως τραγελαφικές καταστάσεις, το ΠΕΔΥ Μυτιλήνης απέκτησε προσωπικό καθαριότητας και συγκεκριμένα μία καθαρίστρια με σύμβαση ενός έτους μέσω προγράμματος του ΟΑΕΔ.

Μέσα από το ίδιο πρόγραμμα, προσελήφθη και ένα άτομο με ειδικότητα παρασκευαστή για το Μικροβιολογικό Εργαστήριο του Πολυιατρείου, ενώ δεν καλύφθηκε η θέση Τ.Ε. ακτινολόγων, επειδή δεν προβλεπόταν εναλλακτικά η αντίστοιχη ειδικότητα σε Δ.Ε.

Αναφερόμενος στο θέμα, ο προϊστάμενος του ΠΕΔΥ Μυτιλήνης Μιχ. Χατζηγιάννης, εξέφρασε την ικανοποίησή του που επιτέλους λύθηκε το πρόβλημα της καθαριότητας, πρόσθεσε, όμως, ότι ο μεγάλος πονοκέφαλος εξακολουθεί να είναι η λειτουργία του ακτινολογικού εργαστηρίου που απασχολεί μόλις έναν υπάλληλο, που υπό τις παρούσες συνθήκες, δυσκολεύεται να πάρει ακόμη και τη νόμιμη άδειά του.

«Όλοι οι εργαζόμενοι στο ΠΕΔΥ, χαρήκαμε που επιλύθηκε το ζήτημα της καθαριότητας. Ομολογουμένως, μας είχε ταλαιπωρήσει αρκετούς μήνες και μάλιστα πολλές φορές, προκειμένου να διατηρηθεί ο χώρος σε ένα ευπρεπές επίπεδο για τους πολίτες που τον επισκέπτονταν, αναγκαζόμασταν όλοι, γιατροί και προσωπικό, να συνδράμουμε στην προσπάθεια.
πατήστε το παρακάτω link για συνέχεια
http://www.dimokratis.gr/index.php?article=2017-2-11_problimata_me_diarkeia

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ