Το Βήμα του ΑσθενήΓενικές ΣυζητήσειςΚουβέντα να γίνεται

Καταχρήσεις και ηλικία

Απάντηση στο θέμα
Εκτύπωση
Χρήστες αυτή τη στιγμή: 6440 επισκέπτες - 0 συνδεδεμένοι  
Θέματα που έχω συνεισφέρει ή ακολουθώ
Προβολή

fzai
Μέλος

Εγγραφή: 20/5/2014
Δημοσιεύσεις: 658

Δημοσίευση: 18 Ιουλίου 2017

Ο ρόλος που διαδραματίζουν οι κάθε είδους καταχρήσεις σε μικρότερες ηλικίες φαίνεται στις μεγαλύτερες ηλικίες, όταν ο οργανισμός χρειάζεται περισσότερες αντιστάσεις στην κάθε ασθένεια. Συνήθως μετά τα 50, που αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση, φαίνεται πόσο το σώμα έχει περίσσευμα αντοχών και πόσο μπορεί να αντέξει στο πέρασμα των χρόνων. Βέβαια ένα επιβαρυμένο για το σώμα παρελθόν δεν σημαίνει ότι το παιχνίδι χάθηκε. Ποτέ δεν είναι αργά, αρκεί να το συνειδητοποιήσουμε και να κάνουμε μια νέα αρχή. Η ηλικία σίγουρα και παίζει σημαντικό ρόλο. Όμως το πιο σημαντικό είναι να κάνει κανείς την κατάλληλη διατροφή και να προσέξει το σώμα του. Μην το αμελούμε λοιπόν και μην ξεχνάμε ότι πάντα χρειάζεται την προσοχή μας, ανεξαρτήτου ηλικίας.

  • Απάντηση

Απαντήσεις

tired
Μέλος

Εγγραφή: 21/11/2014
Δημοσιεύσεις: 898

#1 Δημοσίευση: 18 Ιουλίου 2017

Καταχρήσεις... Τι μεγάλο και κορυφαίο θέμα! Είναι γνωστό ότι το σώμα μας προδίδει από ένα σημείο και μετά. Όμως εδώ είμαστε και μπορούμε ανά πάσα στιγμή να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις. Όσο μεγαλώνουμε, ανακαλύπτουμε πως δεν έχουμε τις ίδιες δυνάμεις με παλιά. Αρκεί όμως μια ακόμη προσπάθεια για να βοηθήσουμε το σώμα μας που πιθανόν έχει ταλαιπωρηθεί από καταχρήσεις και κραιπάλες. Συμφωνώ κια εγώ - ποτέ δεν είναι αργά!

  • Απάντηση
Απάντηση στο θέμα
Menu

Σήμερα στο iatronet.gr

"Ακτινογραφία" στις τιμές των φαρμάκων στην Ελλάδα"Ακτινογραφία" στις τιμές των φαρμάκων στην Ελλάδα

Φθηνή στα πρωτότυπα σκευάσματα είναι η χώρα μας. Βρίσκεται κοντά στον μέσο όρο στις τιμές των “off – patent” και στα ψηλά στα γενόσημα, σύμφωνα με τα ... Περισσότερα »

Στοματική υγιεινή: Τα βασικά που πρέπει να γνωρίζετεΣτοματική υγιεινή: Τα βασικά που πρέπει να γνωρίζετε

Ξέρετε πως πρέπει να βουρτσίζετε τα δόντια σας τακτικά, αλλά μήπως οι γνώσεις σας για την στοματική υγιεινή σταματούν εκεί;... Περισσότερα »

Πώς να καταλάβετε αν κάποιος αγαπημένος σας είναι εθισμένοςΠώς να καταλάβετε αν κάποιος αγαπημένος σας είναι εθισμένος

Οι εθισμοί καταστρέφουν τους ανθρώπους, και τις σχέσεις τους. Πώς θα καταλάβετε αν κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο έχει εθισμό, και τι μπορείτε να κάνετε;... Περισσότερα »

Ποιους καλύπτουν και πώς αυτοαξιολογούνται οι ΤΟΜΥΠοιους καλύπτουν και πώς αυτοαξιολογούνται οι ΤΟΜΥ

Πιλοτικά θα λειτουργήσουν τους πρώτους 11 μήνες οι Τοπικές Ομάδες Υγείας, οι οποίες θα περάσουν σε επόμενο στάδιο χρηματοδότησης, έπειτα από αυτο - αξιολόγηση.... Περισσότερα »

Video - Ημερίδα με θέμα ‘Νεότερες εξελίξεις στα Νοσήματα του Ήπατος VII’

Στην Ημερίδα με θέμα «Νεότερες εξελίξεις στα Νοσήματα του Ήπατος VII» που διοργανώθηκε για έβδομη συνεχόμενη χρονιά από το Ηπατολογικό Τμήμα του ΥΓΕΙΑ, συμμετείχαν έμπειροι ομιλητές, με σημαντικό διαγνωστικό ... Δείτε το video

Προβολή
Προβολή
© iatronet.gr 1999-2017  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης