Το Βήμα του ΑσθενήΓενικές ΣυζητήσειςΚουβέντα να γίνεται

Με χαμόγελο όλα αντιμετωπίζονται....

Απάντηση στο θέμα
Εκτύπωση
Χρήστες αυτή τη στιγμή: 7541 επισκέπτες - 0 συνδεδεμένοι  
Θέματα που έχω συνεισφέρει ή ακολουθώ
Προβολή

chr.pap
Μέλος

Εγγραφή: 6/6/2014
Δημοσιεύσεις: 732

Δημοσίευση: 3 Αυγούστου 2017

Υπάρχουν πάντα λύσεις σε ότι και να μας συμβαίνει. Υπάρχουν δυνατότητες που δεν τις έχουμε αξιοποιήσει και που μπορούν να μας χαρίσουν την ευτυχία ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές. Μία από αυτές είναι το χαμόγελο που φέρνει αισιοδοξία. Έχουμε μάθει να σκύβουμε το κεφάλι με το παραμικρό, να μεμψιμοιρούμε στην παραμικρή δυσκολία, να γυρίζουμε τον κόσμο ανάποδα με την πρώτα αναποδιά. Το πρόβλημα δε γίνεται ακόμη μεγαλύτερο όταν μας βρίσκει ένα πρόβλημα υγείας, όταν σκεπτόμαστε ότι δεν είμαστε εσαεί ζώντες. Τι μας κοστίζει τότε ένα χαμόγελο αισιοδοξίας? Τι μας εμποδίζει να δούμε τα πράγματα διαφορετικά σε στιγμές που όλα μας φαίνονται μαύρα? Ένα χαμόγελο είναι ικανό να αλλάξει άρδην τα δεδομένα. Μην χάνουμε την ευκαιρία, λοιπόν, να εκφραστούμε υπέρ της ζωής, υπέρ της ευτυχίας και χαράς. Εξάλλου αυτό θέλει και η ζωή, να την ζούμε χωρίς φόβο και δυστυχία. Οι δυνάμεις υπάρχουν μέσα μας.

  • Απάντηση

Απαντήσεις

tired
Μέλος

Εγγραφή: 21/11/2014
Δημοσιεύσεις: 898

#1 Δημοσίευση: 3 Αυγούστου 2017

Πόσο μεγάλη αξία έχει να χαμογελάμε... Αν το είχαμε συνειδητοποιήσει θα είμασταν διαφορετικοί. Η χαρά της ζωής αξιώνει ένα διαρκές χαμόγελο. Χωρίς αυτό, ακόμη και η πιο μικρή δυσκολία φαίνεται βουνό....

  • Απάντηση

efi4
Μέλος

Εγγραφή: 7/3/2013
Δημοσιεύσεις: 245

#2 Δημοσίευση: 3 Αυγούστου 2017

Το συγκλονιστικό είναι ότι ένα δικό σου χαμόγελο που είναι αβίαστο, μπορεί να αλλάξει ότι την διάθεση του παραλήπτη. Να τον γεμίσεις δύναμη και κουράριο. Αυτή είναι μαγεία του άλλωστε. Τόσο απλό αλλά τόσο δυνατό. Καλή σας μέρα φίλοι μου, με ένα χαμόγελο φυσικά.

  • Απάντηση

chr.pap
Μέλος

Εγγραφή: 6/6/2014
Δημοσιεύσεις: 732

#3 Δημοσίευση: 4 Αυγούστου 2017

Αρχική δημοσίευση #2:
Το συγκλονιστικό είναι ότι ένα δικό σου χαμόγελο που είναι αβίαστο, μπορεί να αλλάξει ότι την διάθεση του παραλήπτη. Να τον γεμίσεις δύναμη και κουράριο. Αυτή είναι μαγεία του άλλωστε. Τόσο απλό αλλά τόσο δυνατό. Καλή σας μέρα φίλοι μου, με ένα χαμόγελο φυσικά. ...

Ναι, ασφαλώς. Ένα τόσο απλό χαμόγελο επιλύει σύνθετα προβλήματα!!

  • Απάντηση
Απάντηση στο θέμα
Menu

Σήμερα στο iatronet.gr

Στοματική υγιεινή: Τα βασικά που πρέπει να γνωρίζετεΣτοματική υγιεινή: Τα βασικά που πρέπει να γνωρίζετε

Ξέρετε πως πρέπει να βουρτσίζετε τα δόντια σας τακτικά, αλλά μήπως οι γνώσεις σας για την στοματική υγιεινή σταματούν εκεί;... Περισσότερα »

Ποιους καλύπτουν και πώς αυτοαξιολογούνται οι ΤΟΜΥΠοιους καλύπτουν και πώς αυτοαξιολογούνται οι ΤΟΜΥ

Πιλοτικά θα λειτουργήσουν τους πρώτους 11 μήνες οι Τοπικές Ομάδες Υγείας, οι οποίες θα περάσουν σε επόμενο στάδιο χρηματοδότησης, έπειτα από αυτο - αξιολόγηση.... Περισσότερα »

Πώς να καταλάβετε αν κάποιος αγαπημένος σας είναι εθισμένοςΠώς να καταλάβετε αν κάποιος αγαπημένος σας είναι εθισμένος

Οι εθισμοί καταστρέφουν τους ανθρώπους, και τις σχέσεις τους. Πώς θα καταλάβετε αν κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο έχει εθισμό, και τι μπορείτε να κάνετε;... Περισσότερα »

Τα καλύτερα σνακ για να ρίξουμε τη χοληστερόληΤα καλύτερα σνακ για να ρίξουμε τη χοληστερόλη

Αν τα επίπεδα χοληστερόλης σας είναι αυξημένα, μπορείτε να τα ελαττώσετε με τα παρακάτω υγιεινά και πεντανόστιμα σνακ…... Περισσότερα »

Video - Ημερίδα με θέμα ‘Νεότερες εξελίξεις στα Νοσήματα του Ήπατος VII’

Στην Ημερίδα με θέμα «Νεότερες εξελίξεις στα Νοσήματα του Ήπατος VII» που διοργανώθηκε για έβδομη συνεχόμενη χρονιά από το Ηπατολογικό Τμήμα του ΥΓΕΙΑ, συμμετείχαν έμπειροι ομιλητές, με σημαντικό διαγνωστικό ... Δείτε το video

Προβολή
Προβολή
© iatronet.gr 1999-2017  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης