Το Βήμα του ΑσθενήΓενικές ΣυζητήσειςΚουβέντα να γίνεται

Δημόσια νοσοκομεία: Συνεχίζονται οι ελλείψεις σε αναλώσιμα

Απάντηση στο θέμα
Εκτύπωση
Χρήστες αυτή τη στιγμή: 9559 επισκέπτες - 0 συνδεδεμένοι  
Θέματα που έχω συνεισφέρει ή ακολουθώ
Προβολή

fzai
Μέλος

Εγγραφή: 20/5/2014
Δημοσιεύσεις: 644

Δημοσίευση: 2 Νοεμβρίου 2017

Οι ασθενείς και οι οικείοι τους βρίσκονται πολλές φορές στην δυσάρεστη θέση - ειδικά στα δημόσια νοσοκομεία, γιατί στα ιδιωτικά ακόμη και η ανάσα σου χρεώνεται - να σπεύδουν από μόνοι τους να αγοράσουν βασικά είδη περίθαλψης, γιατί πολύ απλά τα νοσοκομεία δεν τα έχουν. Το κακό αυτό - να ξεμένουν τα νοσοκομεία από γάζες, επιδέσμους ακόμη και από τα πλέον στοιχειώδη αναλώσιμα, συνεχίζεται και η χώρα εκτείθεται διεθνώς. Αφήστε που για τους ασθενείς και τους οικείους τους η όλη ιστορία είναι μαρτύριο, καθώς εκτός από την στενοχώρια έχουν να σκεφθούν και όλα τα υπόλοιπα κατά την διάρκεια της νοσηλείας. Τι πρέπει να γίνει? Απλά κάποια στιγμή το Υπουργείο Υγείας να ενσκήψει επιτέλους στο πρόβλημα και να ψάξει για οριστική λύση. Δεν είναι δυνατόν επί τόσες δεκαετίες η δημόσια υγεία να παραμένει σε διάλυση και να μην λαμβάνονται στοιχειώδη μέτρα και από τις διοικήσεις των δημόσιων νοσοκομείων, ώστε να μην βιώνουμε πλέον αυτή την θλιβερή κατάσταση.

  • Απάντηση

Απαντήσεις

chr.pap
Μέλος

Εγγραφή: 6/6/2014
Δημοσιεύσεις: 721

#1 Δημοσίευση: 2 Νοεμβρίου 2017

Θα συμφωνήσω απόλυτα. Η κατάσταση έχει φτάσει πια στο απροχώρητο. Την ίδια στιγμή οι αρμόδιοι του Υπουργείου Υγείας μιλούν για το αντίθετο. Πως γίνεται και κάθε φορά όλοι τους είναι στην αντίθετη κατεύθυνση? Μήπως ζούμε αλήθεια σε άλλη χώρα?

  • Απάντηση

tired
Μέλος

Εγγραφή: 21/11/2014
Δημοσιεύσεις: 880

#2 Δημοσίευση: 3 Νοεμβρίου 2017

Μάλλον ζούμε σε άλλη χώρα....Η κατάσταση αυτή που κρατά καιρό δεν λέει να σταματήσει ακόμη και αν έχουν περάσει οκτώ χρόνια κρίσης. Τα δημόσια νοσοκομεία έχουν τεράστιες ελλείψεις σε αναλώσιμα και οι ασθενείς με τους οικείους τους είναι αυτοί που χρεώνονται τα σοβαρά αυτά προβλήματα. Κρίμα για άλλη μια φορά.

  • Απάντηση
Απάντηση στο θέμα
Menu

Σήμερα στο iatronet.gr

Spiegel: Συμφωνία Μέρκελ – Τσίπρα για τον ΕΜΑSpiegel: Συμφωνία Μέρκελ – Τσίπρα για τον ΕΜΑ

Η Ελλάδα θα στηρίξει την υποψηφιότητα της Φρανκφούρτης για την έδρα της Ευρωπαϊκής Αρχής Τραπεζών και η Γερμανία την ελληνική για τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό ... Περισσότερα »

Τα φρούτα με τη χαμηλότερη διατροφική αξίαΤα φρούτα με τη χαμηλότερη διατροφική αξία

Το γεγονός ότι είναι φρούτα, δεν τα κάνει αυτομάτως τέλεια. Ποια είναι αυτά που πρέπει να τρώμε με προσοχή;... Περισσότερα »

Αγάπησε το σώμα σου όπως είναιΑγάπησε το σώμα σου όπως είναι

Τι πρέπει να θυμίζουμε τακτικά στον εαυτό μας, για να αισθανόμαστε καλά με την εξωτερική μας εμφάνιση.... Περισσότερα »

Τα μεγαλύτερα λάθη των γυναικών στο αδυνάτισμαΤα μεγαλύτερα λάθη των γυναικών στο αδυνάτισμα

Ποια είναι τα πιο σημαντικά λάθη που κάνουν οι γυναίκες που προσπαθούν να χάσουν βάρος; Τα αναλύουμε, και ελπίζουμε να τα σταματήσουμε μια και καλή!... Περισσότερα »

Video - Η κοινή πορεία ιατρού - ασθενή είναι το μέλλον

O ενημερωμένος ασθενής μπορεί να συμμετέχει στην διαδικασία απόφασης για την θεραπεία του, επισημαίνει ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Ασθενών με Αυτοάνοσα Ρευματικά Νοσήματα "ΑΚΕΣΩ", Λεωνίδας Φωτιάδης. ... Δείτε το video

Προβολή
Προβολή
© iatronet.gr 1999-2017  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης