Το Βήμα του ΑσθενήΓενικές ΣυζητήσειςΚουβέντα να γίνεται

Δημόσια νοσοκομεία: Συνεχίζονται οι ελλείψεις σε αναλώσιμα

Απάντηση στο θέμα
Εκτύπωση
Χρήστες αυτή τη στιγμή: 7832 επισκέπτες - 1 συνδεδεμένοι  
Θέματα που έχω συνεισφέρει ή ακολουθώ
Προβολή

fzai
Μέλος

Εγγραφή: 20/5/2014
Δημοσιεύσεις: 668

Δημοσίευση: 2 Νοεμβρίου 2017

Οι ασθενείς και οι οικείοι τους βρίσκονται πολλές φορές στην δυσάρεστη θέση - ειδικά στα δημόσια νοσοκομεία, γιατί στα ιδιωτικά ακόμη και η ανάσα σου χρεώνεται - να σπεύδουν από μόνοι τους να αγοράσουν βασικά είδη περίθαλψης, γιατί πολύ απλά τα νοσοκομεία δεν τα έχουν. Το κακό αυτό - να ξεμένουν τα νοσοκομεία από γάζες, επιδέσμους ακόμη και από τα πλέον στοιχειώδη αναλώσιμα, συνεχίζεται και η χώρα εκτείθεται διεθνώς. Αφήστε που για τους ασθενείς και τους οικείους τους η όλη ιστορία είναι μαρτύριο, καθώς εκτός από την στενοχώρια έχουν να σκεφθούν και όλα τα υπόλοιπα κατά την διάρκεια της νοσηλείας. Τι πρέπει να γίνει? Απλά κάποια στιγμή το Υπουργείο Υγείας να ενσκήψει επιτέλους στο πρόβλημα και να ψάξει για οριστική λύση. Δεν είναι δυνατόν επί τόσες δεκαετίες η δημόσια υγεία να παραμένει σε διάλυση και να μην λαμβάνονται στοιχειώδη μέτρα και από τις διοικήσεις των δημόσιων νοσοκομείων, ώστε να μην βιώνουμε πλέον αυτή την θλιβερή κατάσταση.

  • Απάντηση

Απαντήσεις

chr.pap
Μέλος

Εγγραφή: 6/6/2014
Δημοσιεύσεις: 752

#1 Δημοσίευση: 2 Νοεμβρίου 2017

Θα συμφωνήσω απόλυτα. Η κατάσταση έχει φτάσει πια στο απροχώρητο. Την ίδια στιγμή οι αρμόδιοι του Υπουργείου Υγείας μιλούν για το αντίθετο. Πως γίνεται και κάθε φορά όλοι τους είναι στην αντίθετη κατεύθυνση? Μήπως ζούμε αλήθεια σε άλλη χώρα?

  • Απάντηση

tired
Μέλος

Εγγραφή: 21/11/2014
Δημοσιεύσεις: 919

#2 Δημοσίευση: 3 Νοεμβρίου 2017

Μάλλον ζούμε σε άλλη χώρα....Η κατάσταση αυτή που κρατά καιρό δεν λέει να σταματήσει ακόμη και αν έχουν περάσει οκτώ χρόνια κρίσης. Τα δημόσια νοσοκομεία έχουν τεράστιες ελλείψεις σε αναλώσιμα και οι ασθενείς με τους οικείους τους είναι αυτοί που χρεώνονται τα σοβαρά αυτά προβλήματα. Κρίμα για άλλη μια φορά.

  • Απάντηση
Απάντηση στο θέμα
Menu

Σήμερα στο iatronet.gr

Μήπως χρειάζομαι group therapy;Μήπως χρειάζομαι group therapy;

Μια διαφορετική προσέγγιση στην ψυχοθεραπεία, για την οποία δεν μιλάμε συχνά. Μήπως θα έπρεπε;... Περισσότερα »

Οι καλύτερες αντιγηραντικές ουσίεςΟι καλύτερες αντιγηραντικές ουσίες

Μήπως ήρθε η ώρα να ενσωματώσετε τις παρακάτω ουσίες στην καθημερινότητά σας, για να νιώθετε ανανεωμένοι;... Περισσότερα »

Ποιες ασθένειες σχετίζονται με το στρες;Ποιες ασθένειες σχετίζονται με το στρες;

Το άγχος δεν επηρεάζει μόνο την ψυχική μας υγεία. Πολλές φορές, βλέπουμε τα αποτελέσματά του να καταστρέφουν τον οργανισμό μας.... Περισσότερα »

Οι καλύτερες πηγές φυτικού σιδήρουΟι καλύτερες πηγές φυτικού σιδήρου

Δεν είναι απαραίτητο να γεμίσετε το πιάτο σας με κόκκινο κρέας για να αποκτήσετε σίδηρο. Δείτε πώς αλλιώς μπορείτε.... Περισσότερα »

Video - Μαθητές και όραση

Όπως κάθε χρονιά στις αρχές Σεπτέμβρη έτσι και φέτος μια καινούρια στρατιά μαθητριών και μαθητών είναι στις επάλξεις για να ξεκινήσουν τη μακρόχρονη μαθητική τους εμπειρία. Φυσικά είναι εποχή που οι γονείς ... Δείτε το video

Προβολή
Προβολή
© iatronet.gr 1999-2017  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης