ΥΠΕΡΠΑΡΑΘΥΡΕΟΕΙΔΙΣΜΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ....Και γιατί δεν είναι η Ελλάδα στον παρακάτω χάρτη???

Τα ευρωπαϊκά δίκτυα αναφοράς είναι εικονικά δίκτυα που περιλαμβάνουν παρόχους υγειονομικής περίθαλψης σε ολόκληρη την Ευρώπη. Στόχος τους είναι να...

Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018, 14:40
HYPERPARATHYROIDISM SUPPORT AND INFORMATION

Τα ευρωπαϊκά δίκτυα αναφοράς είναι εικονικά δίκτυα που περιλαμβάνουν παρόχους υγειονομικής περίθαλψης σε ολόκληρη την Ευρώπη. Στόχος τους είναι να αντιμετωπίσουν σύνθετες ή σπάνιες ιατρικές ασθένειες ή καταστάσεις που απαιτούν εξειδικευμένη θεραπεία και συγκέντρωση γνώσεων και πόρων. Για να επανεξετάσει τη διάγνωση και τη θεραπεία του ασθενούς, οι συντονιστές της ERN θα συγκαλέσουν ένα «εικονικό» συμβουλευτικό συμβούλιο ιατρικών ειδικών σε διάφορους κλάδους, χρησιμοποιώντας μια ειδική πλατφόρμα πληροφορικής και εργαλεία τηλεϊατρικής. Με αυτόν τον τρόπο είναι οι ιατρικές γνώσεις και η τεχνογνωσία που ταξιδεύουν και όχι οι ασθενείς, που έχουν την άνεση να παραμείνουν στο περιβάλλον υποστήριξης στο σπίτι τους.
Το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Αναφοράς για τις σπάνιες ενδοκρινικές παθήσεις είναι να μειώσει και τελικά να εξαλείψει τις ανισότητες στην περίθαλψη ασθενών με σπάνιες ενδοκρινικές παθήσεις στην Ευρώπη, διευκολύνοντας την ανταλλαγή γνώσεων και διευκολύνοντας τη σχετική υγειονομική περίθαλψη και έρευνα. Υπάρχουν 70 φορείς παροχής υγειονομικής περίθαλψης από 19 χώρες σε ολόκληρη την Ευρώπη.

http://www.emena.eu/

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΜΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΕΝΔΟΚΡΙΝIKΗ ΝΟΣΟΣ

https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/ENDO-ERN-WP-1-Patients-Survey



ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ