ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΗΝ INTERNATIONAL MEDICAL CORPS

Καλησπέρα σας,Η International Medical Corps είναι μια διεθνής, ανθρωπιστική οργάνωση αφοσιωμένη στο να σώζει ζωές και να προσφέρει ανακούφιση μέσω...

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016, 15:39
Τροποποίηση: Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016, 16:03

international medical corps hellas

Συνημμένο αρχείο

Καλησπέρα σας,

Η International Medical Corps είναι μια διεθνής, ανθρωπιστική οργάνωση αφοσιωμένη στο να σώζει ζωές και να προσφέρει ανακούφιση μέσω της εκπαίδευσης στην παροχή ιατρικών υπηρεσιών, καθώς και αναπτυξιακών προγραμμάτων. Ιδρύθηκε το 1984 από εθελοντές γιατρούς και νοσοκόμες, έχοντας ως αποστολή να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των μη προνομιούχων κοινοτήτων παγκοσμίως, μέσω ιατρικών παρεμβάσεων και άλλων σχετικών δραστηριοτήτων.

Ανταποκρινόμενο στις αυξανόμενες ανάγκες και προκλήσεις της προσφυγικής κρίσης, το ελληνικό τμήμα της οργάνωσης, η International Medical Corps Hellas, υλοποιεί -από το 2015- προγράμματα στους τομείς της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, της Προστασίας/ Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης, της Καθαριότητας Υγιεινής (WASH) και της ενημέρωσης σε θέματα ισότητας των φύλων.

Στο πλαίσιο αυτό, αναζητούμε εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό -κυρίως Παιδιάτρους, Γυναικολόγους και Γιατρούς Γενικής Ιατρικής.Θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε ότι υπάρχει ευελιξία στις μέρες και βάρδιες των γιατρών, οι οποίες θα προσδιοριστούν μετά από συζήτηση μεταξύ των ενδιαφερομένων και της οργάνωσης.

Όσοι ενδιαφέρονται, παρακαλούνται να υποβάλλουν το βιογραφικό τους στα αγγλικά στο e-mail: [email protected]

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ