Το Βήμα του ΑσθενήΝοσοκομειακή περίθαλψηΝοσηλεία

Δυναμικές ευχές για σθεναρή αντίσταση στην μοιρολατρεία

Απάντηση στο θέμα
Εκτύπωση
Χρήστες αυτή τη στιγμή: 9051 επισκέπτες - 3 συνδεδεμένοι  
Θέματα που έχω συνεισφέρει ή ακολουθώ
Προβολή

Διαχειριστής
Διαχειριστής

Εγγραφή: 1/6/2013
Δημοσιεύσεις: 936

Δημοσίευση: 11 Απριλίου 2017

Πάντα υπάρχει κάποια διέξοδος. Ακόμη και τις ημέρες του Πάσχα όπου όλοι λίγο πολύ συναντιώνται εθιμοτυπικά με τους δικούς τους ανθρώπους, που προσεύχονται για να πάνε καλύτερα τα πράγματα με την υγεία τους και που καταναλώνουν με μανία όλα όσα είχαν στερηθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα, για όλους υπάρχει θέση και παρόν. Ακόμη και αυτοί που είναι κλεισμένοι σε κάποιο νοσοκομείο για πολλούς και διάφορους λόγους, ακόμη και εκείνοι που δεν μπορούν λόγω προφανών δυσκολιών να αποδράσουν από την πρωτεύουσα. Για όλους υπάρχει χώρος να αναπνεύσουν, να αισθανθούν ότι τίποτε δεν έχει τελειώσει, πως η ελπίδα δεν χάνεται αν εσύ δεν την αφήσεις. Ο άνθρωπος είναι ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο, για την μεγαλύτερη επιτυχία αλλά και αποτυχία. Ας αυτοσυγκεντρωθούμε λοιπόν όλοι τις λίγες αυτές ημέρες ανάπαυλας και ας βρούμε την δύναμη να ξανασταθούμε στα πόδια μας. Εξάλλου, τι είναι η ζωή πέρα από μια συνεχή προσπάθεια για κατάκτηση ζωτικών κορφών? Τι άλλο θα μπορούσαμε αν κάνουμε εκτός από το να ευχηθούμε του χρόνου να είναι καλύτερα τα πράγματα? Ας μην χάσουμε ποτέ την επαφή με τον εαυτό μας ότι και να μας συμβαίνει. Είναι τουλάχιστον άδικο.

  • Απάντηση

Απαντήσεις

tired
Μέλος

Εγγραφή: 21/11/2014
Δημοσιεύσεις: 973

#1 Δημοσίευση: 11 Απριλίου 2017

Είθε αυτές οι ευχές να κάνουν τον καθένα να σκεφθεί τι του λείπει πραγματικά. Μακάρι να δοθεί η δυνατότητα αλλαγής νοοτροπίας σε όλους. Πάνω απ΄όλα όμως αυτοί που υποφέρουν, να βρουν το σθένος να μην μεμψιμοιρούν. Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.

Καλό Πάσχα!

  • Απάντηση
Απάντηση στο θέμα
Menu

Σήμερα στο iatronet.gr

Yoga κατά του άγχους και της κατάθλιψηςYoga κατά του άγχους και της κατάθλιψης

Για πολλούς ασθενείς που αντιμετωπίζουν κατάθλιψη ή στρες, η yoga μπορεί να είναι πολύ ελκυστικός τρόπος για τον έλεγχο των συμπτωμάτων.... Περισσότερα »

Συμβουλές για όμορφο και λαμπερό δέρμαΣυμβουλές για όμορφο και λαμπερό δέρμα

Τέλος πια στο θαμπό, ''σπασμένο'' δέρμα, με πέντε απλά βήματα!... Περισσότερα »

Το παιδί μου έχει πονοκέφαλο: Πότε να ανησυχήσω;Το παιδί μου έχει πονοκέφαλο: Πότε να ανησυχήσω;

Οι πονοκέφαλοι στην παιδική ηλικία είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο. αλλά πότε πρέπει να ανησυχήσετε;... Περισσότερα »

Λοιμώξεις καρδιακών ηλεκτρονικών συσκευών: Πρόληψη και θεραπείαΛοιμώξεις καρδιακών ηλεκτρονικών συσκευών: Πρόληψη και θεραπεία

Όπως σε όλες τις επεμβάσεις, η πιθανότητα εμφάνισης επιπλοκών είναι υπαρκτή. Πώς μπορούν να προληφθούν και να διαγνωστούν λοιμώξεις.... Περισσότερα »

Video - Οδηγίες προφύλαξης από τις αλλεργίες

Ο Αλλεργιολόγος Δρ. Ιωάννης Γαλατάς, εξηγεί ότι η αποφυγή της έκθεσης σε συγκεκριμένα αλλεργιογόνα είναι μία απλή και αποτελεσματική μέθοδος αν και μερικές φορές είναι δύσκολη η εφαρμογή της. Οι γύρεις ... Δείτε το video

Προβολή
Προβολή
© iatronet.gr 1999-2017  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης