Το Βήμα του ΑσθενήΝοσοκομειακή περίθαλψηΝοσηλεία

Δυναμικές ευχές για σθεναρή αντίσταση στην μοιρολατρεία

Απάντηση στο θέμα
Εκτύπωση
Χρήστες αυτή τη στιγμή: 8544 επισκέπτες - 0 συνδεδεμένοι  
Θέματα που έχω συνεισφέρει ή ακολουθώ
Προβολή

Διαχειριστής
Διαχειριστής

Εγγραφή: 1/6/2013
Δημοσιεύσεις: 925

Δημοσίευση: 11 Απριλίου 2017

Πάντα υπάρχει κάποια διέξοδος. Ακόμη και τις ημέρες του Πάσχα όπου όλοι λίγο πολύ συναντιώνται εθιμοτυπικά με τους δικούς τους ανθρώπους, που προσεύχονται για να πάνε καλύτερα τα πράγματα με την υγεία τους και που καταναλώνουν με μανία όλα όσα είχαν στερηθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα, για όλους υπάρχει θέση και παρόν. Ακόμη και αυτοί που είναι κλεισμένοι σε κάποιο νοσοκομείο για πολλούς και διάφορους λόγους, ακόμη και εκείνοι που δεν μπορούν λόγω προφανών δυσκολιών να αποδράσουν από την πρωτεύουσα. Για όλους υπάρχει χώρος να αναπνεύσουν, να αισθανθούν ότι τίποτε δεν έχει τελειώσει, πως η ελπίδα δεν χάνεται αν εσύ δεν την αφήσεις. Ο άνθρωπος είναι ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο, για την μεγαλύτερη επιτυχία αλλά και αποτυχία. Ας αυτοσυγκεντρωθούμε λοιπόν όλοι τις λίγες αυτές ημέρες ανάπαυλας και ας βρούμε την δύναμη να ξανασταθούμε στα πόδια μας. Εξάλλου, τι είναι η ζωή πέρα από μια συνεχή προσπάθεια για κατάκτηση ζωτικών κορφών? Τι άλλο θα μπορούσαμε αν κάνουμε εκτός από το να ευχηθούμε του χρόνου να είναι καλύτερα τα πράγματα? Ας μην χάσουμε ποτέ την επαφή με τον εαυτό μας ότι και να μας συμβαίνει. Είναι τουλάχιστον άδικο.

  • Απάντηση

Απαντήσεις

tired
Μέλος

Εγγραφή: 21/11/2014
Δημοσιεύσεις: 898

#1 Δημοσίευση: 11 Απριλίου 2017

Είθε αυτές οι ευχές να κάνουν τον καθένα να σκεφθεί τι του λείπει πραγματικά. Μακάρι να δοθεί η δυνατότητα αλλαγής νοοτροπίας σε όλους. Πάνω απ΄όλα όμως αυτοί που υποφέρουν, να βρουν το σθένος να μην μεμψιμοιρούν. Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.

Καλό Πάσχα!

  • Απάντηση
Απάντηση στο θέμα
Menu

Σήμερα στο iatronet.gr

"Ακτινογραφία" στις τιμές των φαρμάκων στην Ελλάδα"Ακτινογραφία" στις τιμές των φαρμάκων στην Ελλάδα

Φθηνή στα πρωτότυπα σκευάσματα είναι η χώρα μας. Βρίσκεται κοντά στον μέσο όρο στις τιμές των “off – patent” και στα ψηλά στα γενόσημα, σύμφωνα με τα ... Περισσότερα »

Οι αυτοεξετάσεις που σώζουν ζωέςΟι αυτοεξετάσεις που σώζουν ζωές

Μερικές φορές πρέπει να εξετάσουμε τον εαυτό μας, για να προλάβουμε τα χειρότερα!... Περισσότερα »

Περισσότερη ενέργεια τώρα: Μικρές αλλαγές που μας ανεβάζουνΠερισσότερη ενέργεια τώρα: Μικρές αλλαγές που μας ανεβάζουν

Αν θέλετε να έχετε ακόμα περισσότερη ενέργεια στην καθημερινότητά σας, τότε οι παρακάτω αλλαγές θα σας φανούν ιδιαίτερα ωφέλιμες…... Περισσότερα »

Ποιους καλύπτουν και πώς αυτοαξιολογούνται οι ΤΟΜΥΠοιους καλύπτουν και πώς αυτοαξιολογούνται οι ΤΟΜΥ

Πιλοτικά θα λειτουργήσουν τους πρώτους 11 μήνες οι Τοπικές Ομάδες Υγείας, οι οποίες θα περάσουν σε επόμενο στάδιο χρηματοδότησης, έπειτα από αυτο - αξιολόγηση.... Περισσότερα »

Video - Στοχευμένες θεραπείες για τον καρκίνο του παγκρέατος

Το αδενοκαρκίνωμα του παγκρέατος είναι η πιο κοινή μορφή καρκίνου του παγκρέατος σε ποσοστό 90 τοις εκατό, όλων των περιπτώσεων παγκρεατικού καρκίνου που έχουν διαγνωσθεί. Οι επιστημονικές έρευνες ... Δείτε το video

Προβολή
Προβολή
© iatronet.gr 1999-2017  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης