Το Βήμα του ΑσθενήΝοσοκομειακή περίθαλψηΝοσηλεία

Δυναμικές ευχές για σθεναρή αντίσταση στην μοιρολατρεία

Απάντηση στο θέμα
Εκτύπωση
Χρήστες αυτή τη στιγμή: 4717 επισκέπτες - 0 συνδεδεμένοι  
Θέματα που έχω συνεισφέρει ή ακολουθώ
Προβολή

Διαχειριστής
Διαχειριστής

Εγγραφή: 1/6/2013
Δημοσιεύσεις: 917

Δημοσίευση: 11 Απριλίου 2017

Πάντα υπάρχει κάποια διέξοδος. Ακόμη και τις ημέρες του Πάσχα όπου όλοι λίγο πολύ συναντιώνται εθιμοτυπικά με τους δικούς τους ανθρώπους, που προσεύχονται για να πάνε καλύτερα τα πράγματα με την υγεία τους και που καταναλώνουν με μανία όλα όσα είχαν στερηθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα, για όλους υπάρχει θέση και παρόν. Ακόμη και αυτοί που είναι κλεισμένοι σε κάποιο νοσοκομείο για πολλούς και διάφορους λόγους, ακόμη και εκείνοι που δεν μπορούν λόγω προφανών δυσκολιών να αποδράσουν από την πρωτεύουσα. Για όλους υπάρχει χώρος να αναπνεύσουν, να αισθανθούν ότι τίποτε δεν έχει τελειώσει, πως η ελπίδα δεν χάνεται αν εσύ δεν την αφήσεις. Ο άνθρωπος είναι ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο, για την μεγαλύτερη επιτυχία αλλά και αποτυχία. Ας αυτοσυγκεντρωθούμε λοιπόν όλοι τις λίγες αυτές ημέρες ανάπαυλας και ας βρούμε την δύναμη να ξανασταθούμε στα πόδια μας. Εξάλλου, τι είναι η ζωή πέρα από μια συνεχή προσπάθεια για κατάκτηση ζωτικών κορφών? Τι άλλο θα μπορούσαμε αν κάνουμε εκτός από το να ευχηθούμε του χρόνου να είναι καλύτερα τα πράγματα? Ας μην χάσουμε ποτέ την επαφή με τον εαυτό μας ότι και να μας συμβαίνει. Είναι τουλάχιστον άδικο.

  • Απάντηση

Απαντήσεις

tired
Μέλος

Εγγραφή: 21/11/2014
Δημοσιεύσεις: 857

#1 Δημοσίευση: 11 Απριλίου 2017

Είθε αυτές οι ευχές να κάνουν τον καθένα να σκεφθεί τι του λείπει πραγματικά. Μακάρι να δοθεί η δυνατότητα αλλαγής νοοτροπίας σε όλους. Πάνω απ΄όλα όμως αυτοί που υποφέρουν, να βρουν το σθένος να μην μεμψιμοιρούν. Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.

Καλό Πάσχα!

  • Απάντηση
Απάντηση στο θέμα
Menu

Σήμερα στο iatronet.gr

Ποιες τροφές καταπολεμούν το στρεςΠοιες τροφές καταπολεμούν το στρες

Όταν αισθανόμαστε ότι το άγχος μας αρχίζει να βγαίνει εκτός ελέγχου, αυτές οι τροφές θα μας βοηθήσουν.... Περισσότερα »

Επίσχεση την Παρασκευή από τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥΕπίσχεση την Παρασκευή από τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ

Οι ασφαλισμένοι δεν θα καλύπτονται μέσω του Οργανισμού, αλλά θα πρέπει να πληρώνουν οι ίδιοι το κόστος της επίσκεψης ή της εξέτασης και να διεκδικούν ... Περισσότερα »

Μήπως γυμνάζεστε υπερβολικά;Μήπως γυμνάζεστε υπερβολικά;

Μήπως το έχετε παρακάνει με την άσκηση; Τα (πολύ κακά) αποτελέσματα θα αρχίσουν σύντομα να εμφανίζονται…... Περισσότερα »

Τι να μην κάνετε αν θέλετε να χάσετε κιλάΤι να μην κάνετε αν θέλετε να χάσετε κιλά

Δεν έχουν σημασία μόνο αυτά που πρέπει να κάνουμε. Αυτά που πρέπει να σταματήσουμε να κάνουμε παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο.... Περισσότερα »

Video - Μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού για τα εμβόλια

Mία μεγάλη ενημερωτική εκστρατεία ξεκίνησε στη χώρα μας με βασικό μήνυμα ‘Εμβολιάζομαι – Θωρακίζομαι’, με σκοπό την αφύπνιση του κοινού για την αξία του εμβολιασμού. Η ενημερωτική καμπάνια τελεί υπό ... Δείτε το video

Προβολή
Προβολή
© iatronet.gr 1999-2017  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης