Το Βήμα του ΑσθενήΝοσοκομειακή περίθαλψηΝοσηλεία

Περιφερειακά νοσοκομεία: αγώνας δρόμου με πολλά προβλήματα

Απάντηση στο θέμα
Εκτύπωση
Χρήστες αυτή τη στιγμή: 7646 επισκέπτες - 0 συνδεδεμένοι  
Θέματα που έχω συνεισφέρει ή ακολουθώ
Προβολή

tired
Μέλος

Εγγραφή: 21/11/2014
Δημοσιεύσεις: 922

Δημοσίευση: 3 Νοεμβρίου 2017

Στην Περιφέρεια εξακολουθούν τα προβλήματα στα δημόσια νοσοκομεία και τα κέντρα Υγείας. Παρά τις ομολογουμένως συγκινητικές προσπάθειες του προσωπικού, εντούτοις πολλοί ασθενείς αναγκάζονται να διακομιστούν σε κεντρικά νοσοκομεία των Αθηνών λόγω των πολλών ελλείψεων σε κατάλληλα μηχανήματα. Άλλοι κάνουν λόγο για έλλειψη σε γιατρούς και νοσηλευτές, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που καταγγέλλουν πως ενώ υπάρχουν τα μηχανήματα, απουσιάζουν οι χειριστές τους. Αποτέλεσμα είναι, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, να υπολειτουργούν μεγάλα περιφερειακά νοσοκομεία που θα μπορούσαν να αποσυμφορήσουν τα νοσοκομεία της Αθήνα και της Θεσσαλονίκης. Αναρωτιέμαι, τόσα χρόνια δεν μπορούν επιτέλους να μεριμνήσουν? Ή μήπως η διακομιδή στην Αθήνα γίνεται και για άλλους λόγους που δεν γνωρίζουμε?

  • Απάντηση

Απαντήσεις

chr.pap
Μέλος

Εγγραφή: 6/6/2014
Δημοσιεύσεις: 753

#1 Δημοσίευση: 3 Νοεμβρίου 2017

Πολύ σημαντικό το θέμα που θίγεται σήμερα. Τα προβλήματα στα επαρχιακά νοσοκομεία είναι πολύ μεγάλα και οι λόγοι πολλοί. Πάντως εις ότι αφορά τον εξοπλισμό τους ενώ φαίνεται να είναι επαρκής, εντούτοις πολλά μηχανήματα αφήνονται να σκουριάσουν επειδή δεν υπάρχουν οι κατάλληλοι χειριστές. Εδώ και αν πρόκειται για σκάνδαλο....

  • Απάντηση
Απάντηση στο θέμα
Menu

Σήμερα στο iatronet.gr

CrossFit : Οι συνήθεις τραυματισμοίCrossFit : Οι συνήθεις τραυματισμοί

Χρήσιμες πληροφορίες για να κατανοήσουμε καλύτερα τι συμβαίνει με τους τραυματισμούς στο είδος άσκησης που τα τελευταία 10 χρόνια απέκτησε και στην Ελλάδα ... Περισσότερα »

Υγιεινή διατροφή στην εγκυμοσύνηΥγιεινή διατροφή στην εγκυμοσύνη

Η διατροφή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ομαλή εξέλιξη της κύησης. Συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να τα έχετε όλα υπό έλεγχο!... Περισσότερα »

Ουραγοί στην πρόληψη οι απόγονοι του ΙπποκράτηΟυραγοί στην πρόληψη οι απόγονοι του Ιπποκράτη

Τελευταία σε επενδύσεις για πρόληψη των παθήσεων είναι η Ελλάδα, παρότι την αξία της έχει αναγνωρίσει ο Ιπποκράτης από το 450 π.Χ.... Περισσότερα »

Οι καλύτερες αντιγηραντικές ουσίεςΟι καλύτερες αντιγηραντικές ουσίες

Μήπως ήρθε η ώρα να ενσωματώσετε τις παρακάτω ουσίες στην καθημερινότητά σας, για να νιώθετε ανανεωμένοι;... Περισσότερα »

Video - Μαθητές και όραση

Όπως κάθε χρονιά στις αρχές Σεπτέμβρη έτσι και φέτος μια καινούρια στρατιά μαθητριών και μαθητών είναι στις επάλξεις για να ξεκινήσουν τη μακρόχρονη μαθητική τους εμπειρία. Φυσικά είναι εποχή που οι γονείς ... Δείτε το video

Προβολή
Προβολή
© iatronet.gr 1999-2017  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης