Το Βήμα του ΑσθενήΝοσοκομειακή περίθαλψηΝοσηλεία

Απαραίτητη η κάλυψη κενών θέσεων γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού στα Δημόσια νοσοκομεία!

Απάντηση στο θέμα
Εκτύπωση
Χρήστες αυτή τη στιγμή: 8862 επισκέπτες - 0 συνδεδεμένοι  
Θέματα που έχω συνεισφέρει ή ακολουθώ
Προβολή

chr.pap
Μέλος

Εγγραφή: 6/6/2014
Δημοσιεύσεις: 827

Δημοσίευση: 2 Σεπτεμβρίου 2015

Το θέμα συζητιέται εδώ και πολύ καιρό. Οι ελλείψεις στα δημόσια νοσοκομεία είναι τραγικές και οι ασθενείς όχι απλά δεν τυγχάνουν της στοιχειώδους νοσηλείας, αλλά στην κυριολεξία μεταφέρουν βασικά είδη ανάγκης από το σπίτι τους λόγω των μεγάλων ελλείψεων. Την ίδια στιγμή ενώ εξαγγέλονται προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, εντούτοις όλα βρίσκουν εμπόδια, την μία οι εκλογές , την άλλη τα διαθέσιμα κονδύλια κλπ. Η κάλυψη των κενών με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό στα δημόσια νοσοκομεία πρέπει να λάβει χώρα σήμερα και όχι αύριο. Σε τελική ανάλυση τι προτιμούν, να φεύγουν οι γιατροί και οι νοσοκόμες στο εξωτερικό και να καταρρεύσει οριστικά το όλο σύστημα? Ας απαντήσουν επιυτέλους κια ας αφήσουν τις υπεκφυγές!

  • Απάντηση

Απαντήσεις

fzai
Μέλος

Εγγραφή: 20/5/2014
Δημοσιεύσεις: 732

#1 Δημοσίευση: 2 Σεπτεμβρίου 2015

Είμαι απαισιόδοξος αγαπητοί μου φίλοι....

Αν ήθελαν πραγματικά να διορθώσουν την εξοργιστική κατάσταση στα Δημόσια Νοσοκομεία, θα το έκαναν από καιρό. Ετσι δεν θα παρουσιαζόταν το φαινόμενο απουσίας νέων γιατρών από τους χώρους νοσηλείας και η καταφυγή σε κάθε είδους μέσο στο όνομα της παντελούς έλλειψης ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού. Και δεν είναι μόνο θέμα πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου, το οποίο βρίσκεται πολλακις αντιμέτωπο με πολλά κλαδικά αιτήματα, με ότι αυτό συνεπάγεται.....

  • Απάντηση

Διαχειριστής
Διαχειριστής

Εγγραφή: 1/6/2013
Δημοσιεύσεις: 951

#2 Δημοσίευση: 2 Σεπτεμβρίου 2015

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Καταρχάς σας ευχαριστούμε για την διαρκή συμμετοχή στο Βήμα του Ασθενή και σας ευχόμαστε καλό φθινόπωρο!

Πιστεύουμε εις ότι αφορά το θέμα της κάλυψης των κενών θέσεων γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού ότι μετά και τις πρόσφατες επίσημες εξαγγελίες καλό θα είναι να περιμένουμε να δούμε αν πραγματικά θα γίνουν πράξη. Και μιλάμε για τις προσλήψεις γιατρών που επαναλαμβάνονται από επίσημα χείλη το τελευταίο διάστημα. Καλό θα είναι να περιμένουμε λίγο, δίνοντας τρόπον τινα κάποια πίστωση χρόνου. Το ιατρονέτ και το Βήμα θα παρακολουθούν το θέμα από κοντά και θα παρέμβουν όταν χρειαστεί.

  • Απάντηση
Απάντηση στο θέμα
Menu

Σήμερα στο iatronet.gr

Buddha bowls: H νέα τάση της υγιεινής διατροφήςBuddha bowls: H νέα τάση της υγιεινής διατροφής

Λαμπερά χρώματα, ποικιλία από τρόφιμα και θρεπτικά συστατικά, συγκεντρωμένα όλα σε ένα… μπολ. Και το καλύτερο; Αποτελεί πλήρες γεύμα!... Περισσότερα »

Εκατομμύρια Έλληνες χωρίς περίθαλψηΕκατομμύρια Έλληνες χωρίς περίθαλψη

Ένας στους πέντε φτωχούς δεν υποβάλλεται σε θεραπεία ή εξετάσεις, επειδή δεν έχει την οικονομική δυνατότητα, όπως προκύπτει από έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ.... Περισσότερα »

Πώς θα προστατεύσω τον εγκέφαλό μου από τη γήρανσηΠώς θα προστατεύσω τον εγκέφαλό μου από τη γήρανση

Όσο μεγαλώνουμε, ο εγκέφαλός μας γίνεται πιο αδύναμος… εκτός και αν ακολουθούμε τις παρακάτω συμβουλές!... Περισσότερα »

Συνέδριο ‘’Pharma Transformation - Compliance in a Digital Era’’Συνέδριο ‘’Pharma Transformation - Compliance in a Digital Era’’

Την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018 θα πραγματοποιηθεί το 2ο εξειδικευμένο συνέδριο για θέματα συμμόρφωσης στο χώρο του φαρμάκου στην εποχή της ψηφιακής υγείας.... Περισσότερα »

Video - Γυναικολογικοί Καρκίνοι και αντιμετώπιση τους

Αντιμετώπιση γυναικολογικών καρκίνων λαπαροσκοπικά ή με ρομποτική υποβοηθούμενη λαπαροσκόπηση Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε ΕΔΩ.... Δείτε το video

Προβολή
Προβολή
© iatronet.gr 1999-2018  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης