Δωρεάν μαθήματα προετοιμασίας εγκύων στο ΠΕΔΥ Αγίας Παρασκευής

Στο ΠΕΔΥ Αγίας Παρασκευής (Μεσογείων 454) από τα τέλη Σεπτέμβρη έχει ξεκινήσει με επιτυχία η Δράση των μαιών της Μονάδος «Προετοιμασία εγκύων για τον...

Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015, 13:09
Τροποποίηση: Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015, 13:09

μαίες πεδυ αγ.παρασκευής

Στο ΠΕΔΥ Αγίας Παρασκευής (Μεσογείων 454) από τα τέλη Σεπτέμβρη έχει ξεκινήσει με επιτυχία η Δράση των μαιών της Μονάδος «Προετοιμασία εγκύων για τον τοκετό, τη λοχεία, το θηλασμό και τη γονεϊκότητα» με σκοπό την παροχή μιας πραγματικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας προς τις έγκυες (γνωστά και ως μαθήματα Ψυχοπροφυλακτικής/Ανώδυνου τοκετού). Όλο το εγχείρημα προτάθηκε, οργανώθηκε και διεξάγεται από τις μαίες των οποίων η εκπαίδευση είναι συνεχής και επιστημονικά εξελισσόμενη πάνω στην φυσιολογική πορεία αυτής της τόσο ξεχωριστής περιόδου.
Οι έγκυες,όλων των περιοχών,όλων των ταμείων,ασφαλισμένων και ανασφάλιστων, καλούνται να παρακολουθήσουν έναν κύκλο πέντε μαθημάτων (συνήθως 2 φορές την εβδομάδα πραγματοποιούνται μαθήματα) τα οποία είναι δωρεάν, πρωινά (11.00-14.00), τρίωρα και πραγματοποιούνται στον ημιόροφο του κτιρίου σε έναν ασφαλή και καθαρό χώρο. Κάθε μάθημα αποτελείται από το θεωρητικό μέρος και το βιωματικό. Στο θεωρητικό μέρος παρέχονται όλες οι γνώσεις όσον αφορά την περιγεννητική περίοδο ενώ το βιωματικό μέρος αποτελείται από απλές ασκήσεις εγκυμοσύνης, αναπνοές κατά την διάρκεια του τοκετού, χαλάρωση, επίδειξη με κούκλες θέσεων θηλασμού,φροντίδα νεογνού κ.α. Όλα τα μαθήματα φυσικά απευθύνονται και στους συντρόφους ή το υποστηρικτικό πρόσωπο.
Για κράτηση θέσης αλλά και για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση σχετικά με τη Δράση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τις μαίες της Μονάδος στο τηλέφωνο 2106016911 ή στη σελίδα στο Fb: Μαίες-ΠΕΔΥ Αγίας Παρασκευής.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ