Δωρεάν ακτινογραφίες για την οστεοπόρωση

Είσαστε άνω των 65, υπό θεραπεία για την οστεοπόρωση και δεν έχετε κάνει ακτινογραφία στην σπονδυλική στήλη κατά το τελευταίο έτος? Ο Σύλλογος...

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016, 13:06
Τροποποίηση: Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016, 14:05

σύλλογος σκελετικής υγείας πεταλούδα

Είσαστε άνω των 65, υπό θεραπεία για την οστεοπόρωση και δεν έχετε κάνει ακτινογραφία στην σπονδυλική στήλη κατά το τελευταίο έτος?

Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα, υλοποιεί εκστρατεία υπό τον τίτλο: «Έχεις οστεοπόρωση. Ακτινογραφία έκανες?» με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τα σπονδυλικά κατάγματα. Κατά τη διάρκεια αυτού του προγράμματος θα προσφερθούν πανελλαδικά 5.000 δωρεάν ακτινογραφίες σπονδυλικής στήλης σε ασθενείς άνω των 65 ετών, υπό θεραπεία για την οστεοπόρωση, οι οποίοι όμως δεν έχουν κάνει ακτινογραφία στην σπονδυλική στήλη κατά το τελευταίο έτος.

Η καμπάνια αυτή έχει λάβει την επιστημονική αιγίδα και υλοποιείται με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών (Ε.Ε.Μ.Μ.Ο.). Συγκεκριμένα, η Ε.Ε.Μ.Μ.Ο και η ειδική επιστημονική ομάδα που έχει συσταθεί για τον σκοπό αυτό, έχει αναλάβει την αξιολόγηση των ακτινογραφιών μέσα από ειδική διαδικτυακή πλατφόρμα που έχει δημιουργηθεί.

Η εκτέλεση των ακτινογραφιών θα πραγματοποιείται σε συνεργασία με δύο μεγάλες αλυσίδες διαγνωστικών κέντρων, την ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ για Αθήνα και Θεσσαλονίκη και την ΕΥΡΩΙΑΤΡΙΚΗ για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες και παροχή ενός δωρεάν κουπονιού/voucher ανά ασθενή, επικοινωνήστε στο τηλέφωνα: 213 2086698 ή μέσω email στο [email protected]

Δείτε και το σποτ μας με την Μυρτώ Αλικάκη και την Υβόννη Μαλτέζου:
https://www.youtube.com/watch?v=NaApszIX0jY




Επικοινωνία:
Πεταλούδα, Σύλλογος Σκελετικής Υγείας
Αθηνάς 10, 14561, Κηφισιά, Αθήνα,
Τηλ: 213 2086698, Φαξ: 210 8018122
e-mail: [email protected]
URL: www.osteocare.gr
Facebook: www.facebook.com/osteocaregr
YouTube: www.youtube.com/user/OsteoporosisGR
Twitter:
http://twitter.com/osteocaregr

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ