Το Βήμα του ΑσθενήΚαθημερινότητα & περίθαλψηΠρόληψη και ενημέρωση

Προληπτικός έλεγχος ενημερωτική δράση στις Σπέτσες

Απάντηση στο θέμα
Εκτύπωση
Χρήστες αυτή τη στιγμή: 7772 επισκέπτες - 1 συνδεδεμένοι  
Θέματα που έχω συνεισφέρει ή ακολουθώ
Προβολή

agigmazois
Μέλος

Εγγραφή: 28/6/2017
Δημοσιεύσεις: 1

Δημοσίευση: 28 Ιουνίου 2017

Στο πλαίσιο του προγράμματός μας «Υποστήριξη Ογκολογικών Ασθενών απομακρυσμένων περιοχών», το ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στις 29 - 30 Ιουνίου, στο Πολυδύναμο Ιατρείο Σπετσών, όπου θα πραγματοποιηθούν δωρεάν Pap-Test με την ευγενικη υποστήριξη του Ομίλου ΙΑΣΩ καθώς και δερματολογικός έλεγχος.

Κατά την επίσκεψή μας θα διοργανωθεί και ενημερωτική ομιλία με θέμα: “Η πρόληψη, σύμμαχος της υγείας”.

Η δράση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών και του Συλλόγου Γυναικών Σπετσών και υλοποιείται με την πολύτιμη υποστήριξη των χορηγών μας, Hellenic Seaways, Oriflame, Spetses Hotel και Super Market Σκλαβενίτης.

Το πρόγραμμά μας σχεδιάστηκε για να μειώσει τα έξοδα, τις άσκοπες μετακινήσεις και να ελαφρύνει το ψυχολογικό βάρος του ασθενούς καθώς το ΑΓΓΙΓΜΑ παίρνει τον ρόλο του μεσολαβητή και αναλαμβάνει την επικοινωνία αλλά και την υλοποίηση διαδικασιών για λογαριασμό του ασθενή.

Στόχος μας αφενός, η διατήρηση των ισορροπιών μέσα στην οικογένεια καθώς επίσης και η ενημέρωση, πως ο καρκίνος αποτελεί μία χρόνια αλλά συχνά ιάσιμη ασθένεια και αφετέρου να συμβάλλουμε στην αποτελεσματική πρόληψη και στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών και των οικογενειών τους.

“Η ενημέρωση για την έγκαιρη πρόληψη και την σημασία της στην αποτελεσματικότητα των θεραπειών αποτελεί κομβικό σημείο της καθημερινότητάς μας στο ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ, μαζί με την εξατομικευμένη κοινωνική υποστήριξη και την υποστήριξη ογκολογικών ασθενών που βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές.

Η επόμενη μέρα έπεται και ... δεν θ΄αργήσει... γιατί αγάπη για τον άνθρωπο, σημαίνει είμαι εκεί, δίπλα σου, στα δύσκολα και μπορεί οι μέρες που ζούμε να είναι δύσκολες, ειδικά για όσους δοκιμάζονται…,αλλά … όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα”

Χριστίνα Νομικού

  • Απάντηση

Απαντήσεις

chr.pap
Μέλος

Εγγραφή: 6/6/2014
Δημοσιεύσεις: 732

#1 Δημοσίευση: 28 Ιουνίου 2017

Πολύ σημαντική η εκδήλωσή σας συνολικά αλλά και η δωρεάν προσφορά τεστ PAP. Όταν οι σύλλογοι ασθενών ενεργοποιούνται, το αποτέλεσμα είναι θεαματικό. Η δε Περιφέρεια και τα νησιά διψούν για πληροφόρηση.

Καλή σας επιτυχία!

  • Απάντηση

tired
Μέλος

Εγγραφή: 21/11/2014
Δημοσιεύσεις: 898

#2 Δημοσίευση: 28 Ιουνίου 2017

Μπράβο σας που τα κάνετε όλα αυτά εκτός Αθηνών. Και εκεί ο κόσμος έχει μεγάλη ανάγκη!!

  • Απάντηση
Απάντηση στο θέμα
Menu

Σήμερα στο iatronet.gr

"Ακτινογραφία" στις τιμές των φαρμάκων στην Ελλάδα"Ακτινογραφία" στις τιμές των φαρμάκων στην Ελλάδα

Φθηνή στα πρωτότυπα σκευάσματα είναι η χώρα μας. Βρίσκεται κοντά στον μέσο όρο στις τιμές των “off – patent” και στα ψηλά στα γενόσημα, σύμφωνα με τα ... Περισσότερα »

Στοματική υγιεινή: Τα βασικά που πρέπει να γνωρίζετεΣτοματική υγιεινή: Τα βασικά που πρέπει να γνωρίζετε

Ξέρετε πως πρέπει να βουρτσίζετε τα δόντια σας τακτικά, αλλά μήπως οι γνώσεις σας για την στοματική υγιεινή σταματούν εκεί;... Περισσότερα »

Πώς να καταλάβετε αν κάποιος αγαπημένος σας είναι εθισμένοςΠώς να καταλάβετε αν κάποιος αγαπημένος σας είναι εθισμένος

Οι εθισμοί καταστρέφουν τους ανθρώπους, και τις σχέσεις τους. Πώς θα καταλάβετε αν κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο έχει εθισμό, και τι μπορείτε να κάνετε;... Περισσότερα »

Ποιους καλύπτουν και πώς αυτοαξιολογούνται οι ΤΟΜΥΠοιους καλύπτουν και πώς αυτοαξιολογούνται οι ΤΟΜΥ

Πιλοτικά θα λειτουργήσουν τους πρώτους 11 μήνες οι Τοπικές Ομάδες Υγείας, οι οποίες θα περάσουν σε επόμενο στάδιο χρηματοδότησης, έπειτα από αυτο - αξιολόγηση.... Περισσότερα »

Video - Ημερίδα με θέμα ‘Νεότερες εξελίξεις στα Νοσήματα του Ήπατος VII’

Στην Ημερίδα με θέμα «Νεότερες εξελίξεις στα Νοσήματα του Ήπατος VII» που διοργανώθηκε για έβδομη συνεχόμενη χρονιά από το Ηπατολογικό Τμήμα του ΥΓΕΙΑ, συμμετείχαν έμπειροι ομιλητές, με σημαντικό διαγνωστικό ... Δείτε το video

Προβολή
Προβολή
© iatronet.gr 1999-2017  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης